Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Internet Explorer 8


deadea

Öne çıkan mesajlar

Evet an itibari ile Microsoft atağa kalkmıştır. Browser liderliğini geri alıcim diyor kendileri.
Ben yükledim 3 gündür kullanıyorum. Test etmek uğruna alışkanlıklarımı değiştirdim. Kendisi gayet yeterli. Fakat bir kaç eksiği var (yada benim sistemim de hatalar var. Gerçi bir browser çıkarıyorsan her türlü yazılımı donanımı göz önüne alman gerekir ki almışlardırda. yakın zamanda patch gelir gibi geliyor bana) şöyle ki; Biraz zorlayınca tüm sistemi kitliyor. "Yanıt vermiyor" diyor ve IE kendine gelinceye kadar mal mal bekliyorsunuz.

İyi özelliklerine bakıcak olursak: Yeni WebSlice ve Hızlandırıcılar (Accelerators) gibi özellikler gayet güzel. Ek olarak şuan (microsoft'un testlerine göre) en hızlı browser EI 8. (gerçi aradaki farklar milisaniye ama olsun)

ViewSource özelliği o sayfanın hemen size HTML kodlarını veriyor. Bu zaten google bar'da da vardı sanırım. Developing için güzel..

falan filan hadi dewam

Microsoft IE-8
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk kurduğumda çok iyiydi. sonra ne olduysa özellikle flash olan sitelerde çakılmaya başladı.

chrome kullanıyorum şu an. bunda da geri dediğim zaman linkler kayboluyor geldiğim sayfada, yenilemek zorunda kalıyorum sayfayı.

adam gibi çalışanı şu an yok gördüğüm kadarıyla. firefox'un hakkını yemeyelim ama. orta hızda, orta kalitede çalışıyor kendi halinde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla makinada var ama sevmedim. evet çok hızlı ama yok ya.
bi kere her açışımda son açtıım 10-20 sayfayı göstermesi kıl etti beni. niye gösterion arkadaşım. mahremiyet diye bişe var :D ben açtıımda bomm boş sayfa istiyorum. açılış sayfası boş seçion gene onanr çıkıyo. kapattım çıktım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...