thenumberse7en Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Sparkcaster said: yok newdonis ekşisözlüğü trollüyor şu sıralar oyy takipçilerim de varmış.şaka bi yana uslubum biraz sir den' sam den' nefr den ve horizon dan farklı olabilir , ben daha çok biraz daha dişe diş kana kan tarzındayım, bu "kan" oldugumdan degil, hakeret eden kişilerin hakeret ettiginin farkında olması içindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Sam "konu dışı" dışı Son bölümmü ? İndirmedim daha , fuar vardı :) Jiraya ölecek :( Sufi inşallah bu başlıktaki temenniler gerçekleşir. Hatırlarmısın swg'de frf'den "sne"'nin küfürbazlığı yüzünden çıkmıştım. Seneler geçti hala şu hakaret , küfürden kurtulamadık. Ölene kadar devam edicek korkarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Şu liboş da aslında yanlış kullanılıyor bildiğim kadarıyla Çıkarları için her devrin adam olmakla, sürekli taraf değiştirmekle itham ettiği barlas için kullanmıştı çölaşan. Kaç kere taraf değiştirmişiz, ne çıkar sağlamışız :/ Daha seviyeli, sağduyulu, farklı görüşlere hoşgörüşükü tartışmalar yapılması dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Hay allam öms atacakken alıntı yapıyorum kaçtır ya. prdn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 evet son bölüm, jiraiya'nın epic hikayesi devam ediyor. :) öte taraftan ilginç bir şekilde bu "feyk misin, balonunla buraya gelme" sözleri nedense hiç ulusalcı görüştekilere söylenmiyor, ilginçtir. balon geçene kadar ulusalcı takılmak lazım anlaşılan. ha yalnız şu "40000 insanımız" sözüne değinecektim bone'un, ne ironidir ki onların 35000'i tepelerine atom atmak istenen pkk mensupları, terörist. ama istatistiklerde nedense birdenbire kucaklanıyorlar taa eski anadolu'dan görünüm günlerinden beri, hem devlet, hem de bütün teröristlerin dağdan inmesine fırsat verilmeden imhasını savunanlar tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Horizon said: Sufi inşallah bu başlıktaki temenniler gerçekleşir. Hatırlarmısın swg'de frf'den "sne"'nin küfürbazlığı yüzünden çıkmıştım. Seneler geçti hala şu hakaret , küfürden kurtulamadık. Ölene kadar devam edicek korkarım :) yüzyüze olmadığı zaman dilinin ayarını tutturamayan insanlar her zaman var hep de olacak malesef. şu forumda bu hakaretleri eden çoğu kimseyle otursan karşılıklı konuşsan hiçbirinden eminim bu hakaretleri duymazsın. hele hele "alayınız hede hödö, topunuz söyle, senin gibiler..." gibi ancak yumruk yumruğa girmeden hemen önce söylenecek sözleri hiç etmezler. çünkü insan konuşurken "solo" performans yapmadığının farkındadır. çünkü muhatabı yani dinleyicisi vardır. fikrinden dolayı aşağı görse bile minimum bir insani edep göstermesi gerektiğinin farkındadır. ama durum internette konuşmak olunca bu zorunluluğun ortadan kalktığını farkeden kişiler (aslında çoğu zaman farketmeden) zıvanadan kolayca çıkıveriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 valla Türkiyenin su gectigi süreçte su olanları savunanlara emin ol yüz yüze daha serti söylenir. Burda elimizin ayarına sahip olmaya çalışıyoruz mümkün olduğumuz kadarıyla. yumruk yumruga girecekmiş lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 nolur okuduğunu anla. yumruk yumruğa gireceğim diye bişey söylemiş miyim orada. "bir insanın fiziksel olarak kavga etmenin sınırına geldiğinde kullanacağı bir konuşma tarzıdır bunlar" demeye çalışıyorum. 40 senedir hiçkimseye elimi kaldırmayı denemedim. bundan sonrada denemeye niyetim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Banlanmaktan korktuğun için mi tutuyorsun kendini ? İnsanlar hakkında isnatsız vatan haini diye yaftalamanın iftira, iftiranın da suç olduğunu biliyor musun ? Suç işlemekten korkmayıp forumda adminden korkmak, priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 abi bi fake acc (yada cidden yeni biri) nin sinirlei bilerek ayağa kaldırması ve üzerine prim yapılması hiç hoş diil. seviyeyi düşürmeyelim ve yeni arkadaş burası oyle ağzına geldiğini söyleme yeri diil yörünge dışı neresi oğrenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 zaten vatan hainleri yatmıyo artık içerde haklısın. Vatan hainleri sölenlerle karsılanıyo. Onca insan içerde yatıyor haksız yere tertipten, biz pkkları savunanlara karşı durup girmişiz iceri çokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 yetmedi mi kendinizi acındırdığınız? yok tertipmiş, yok hainmiş, yok devlet töreniymiş..çözüm üretin biraz kardeşim, koskoca ülke sizin yakınmanızı mı beklicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thenumberse7en Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Eaglewingg said: zaten vatan hainleri yatmıyo artık içerde haklısın. Vatan hainleri sölenlerle karsılanıyo. Onca insan içerde yatıyor haksız yere tertipten, biz pkkları savunanlara karşı durup girmişiz iceri çokmu? şu soruları kendimize ve kendine bi sor ve soralım. vatan hainleri şölenlerle karşılanıyor. 1)bu vatan hainlerini niye mapusa sokamıyoruz? hükümet mi sokamıyor savcılar mı sokamıyor?Hükümet bu vatan hainlerine dokunulmazlık mı çıkardı? İşte kapı işte sapı, bu ülkede hukuk var, eger bu teslim olanlar hukuk dışı bir şekilde mi tutuluyor? kimse terörist yada terörist yandaşlarını savunmuyor, hukuk belli, ya içeri girerler ya çıkarlar. Kim pkk yı yada pkkcıları savunuyor? Senin gibi düşünenlerin "yoktan düşman var etmek" gibi çok ilginç bir yetenegi var. Onları karşılayan DTP ve diğer kürt vatandaşları napalım,bombalayalım mı? Hepsini "adam karşılamaktan" hapse mi atalım? Nedir yani istegin nedir? diger arkadaşların da dedigi gibi, bence üzüm yemekten çok bagcıyı dövmek istegin.Yada böyle agresif agresif konuşaraktan "oturdugum yerden vatan kurtarma eylemi" ile egonu mu tatmin etmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 koskoca dediğin ülkeyi şopar ettiler. Cözümmüş lol. Sen bunu devletin cözümü olarakmı görüyosun? Yoksa amerikanın bop dahilindeki cözümü mü? Ülkenin şahsiyeti kalmadı. 30 tane capulcunun gövde gösterisinde dönüştü acılımınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thenumberse7en Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Eaglewingg said: koskoca dediğin ülkeyi şopar ettiler. Cözümmüş lol. Sen bunu devletin cözümü olarakmı görüyosun? Yoksa amerikanın bop dahilindeki cözümü mü? Ülkenin şahsiyeti kalmadı. 30 tane capulcunun gövde gösterisinde dönüştü acılımınız. ne yazikk, yazdıgım mesaja hiçbir cevap yok bu yazında. ülkenin şahsiyeti kalmadı, ülkeri batırdılar,şopar ettiler,Amerikanın BOP oyunu, birde şeriat deseymişin tam olucakmış. hala ne yapılması istedigini söylemedin, sadece reröro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 thenumberse7en said: Eaglewingg said: zaten vatan hainleri yatmıyo artık içerde haklısın. Vatan hainleri sölenlerle karsılanıyo. Onca insan içerde yatıyor haksız yere tertipten, biz pkkları savunanlara karşı durup girmişiz iceri çokmu? şu soruları kendimize ve kendine bi sor ve soralım. vatan hainleri şölenlerle karşılanıyor. 1)bu vatan hainlerini niye mapusa sokamıyoruz? hükümet mi sokamıyor savcılar mı sokamıyor?Hükümet bu vatan hainlerine dokunulmazlık mı çıkardı? İşte kapı işte sapı, bu ülkede hukuk var, eger bu teslim olanlar hukuk dışı bir şekilde mi tutuluyor? kimse terörist yada terörist yandaşlarını savunmuyor, hukuk belli, ya içeri girerler ya çıkarlar. Kim pkk yı yada pkkcıları savunuyor? Senin gibi düşünenlerin "yoktan düşman var etmek" gibi çok ilginç bir yetenegi var. Onları karşılayan DTP ve diğer kürt vatandaşları napalım,bombalayalım mı? Hepsini "adam karşılamaktan" hapse mi atalım? Nedir yani istegin nedir? diger arkadaşların da dedigi gibi, bence üzüm yemekten çok bagcıyı dövmek istegin.Yada böyle agresif agresif konuşaraktan "oturdugum yerden vatan kurtarma eylemi" ile egonu mu tatmin etmek? bu sana son mesajım cidden sacmalıyosun artık. Hukuk cinayeti işlendi su olayla türkiyede. Yargının akp iktarında ne hale geldigi açığa cıktı. Hic mi okumuyosun haberleri? Bir terörist hakimin karşısına cıkıyor. Pişman değilim diyor. Öcalanı övücü sözler sarf ettikten sonra, Hakimler ezik büzük. "O sekilde konuşmasak acılıma zarar verilir" gibi laflar ediyor capulcuların karsısında. Hukukmu kaldı? Neyin hukuğu? ergenekonla beraber hukuk falan kalmamıstır akp iktidarında bu ülkede. Görevini yapmaya calısan hakimler, savcılar azıcık akp nin tekerine comak soksa üç gün sonra dinleme kasetleri cıkıyor adamların. basın kusatılmıs. Kac tane muhalif kanal kaldı?. 3-4 tane var onlarında sahipleri ceza evinde. Ben kime ne anlatıyorum arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thenumberse7en Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Akp'nin kapatılma Davası.Çıkan yüzde 50 yada daha fazla kapatılma kararı.Akp nin neredeyse kapatılması. Sonra türkiyede hukukun akp'nin elinde olması.Epic fail.Ayrıca türkiyenin tüm savcıları ve yargıçları AKPli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 günden güne. yavaş yavaş. Hazmettire hazmettire. Aynı acılımda olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 bilmem, bana anlatabildigin tek sey tartismaktan kacinilmasi gereken bir insan oldugun ama su uslupla ozellikle son derece alaksiz, gereksiz ve cok zorlama sekilde yaptigin gazi pasa 'alintisi' guldurdu beni ama, ona deginmeden gecemeyecegim hani yeri gelince soylenecek cok guzel ozlu sozleri vardir kendisinin, cogu yerinde soylenmistir, hemen hepsine katilirim, yeri geldikce dile getirilmesi hatirlatilmasi da vurgu acisindan guzeldir lakin soyle bir forum tartismasinda bu sekilde, alti ustu yersiz olarak manzara-i umumiye demek icin kendisinin adini ortaya atmak agir komik kanimca kendi fikirlerinden emin olmayan cocugun 'babamin bana hep dedigi gibi' diye lafa girismesinden farki oldugunu da dusunmuyorum. kaldi ki babanin soyledigi ilgili bir soz de alintilanmis degil, sadece babanin varligi hatirlatilmis arkam saglam mealinde daha cok bu mesaji da ataturk'e saygisizlik olarak algilayacak olan arkadaslara selam ederim Sufi said: keşke senin üslübun düzgün olsa da düşüncelerin sen nasıl istiyorsan öyle olsa. ne guzel soylemis sair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ben bişeyi merak ediyorum. Şu son günlerde yasananları, pkknın gövde gösterisini, ayaklarına savcı hakim yollanıp göstermelik sorgulanıp 30 tane teröristin serbest bırakılmalarını. Tüm bunları olumlu olarak mı görüyorsunuz? Zaten olumlu olarak bakıyorsanız sizle tartısılacak ne varki? Pes derim o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 a'sını büyük yazmamışsın nefr, yandın. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 eyvallah eleman sinir bozmak için vardı. ha bu ülkede Atatürkten sonra yargı herzaman iktidara hizmet etti şu andada akp var yani ona hizmet ediyo yarın chp gelir ona hizmet eder. sonuçta çok ciddi anayasa ve kanun düzeltmelerine ihtiyacımız var. şu ana kadar adalet yeni konulan adalet heykeli gibi oldu gözü açık ve taraflı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ursus orada yanlisin var bence; ataturk zamaninda da yargi tarafliydi, ki olmasi da gerekirdi zaten. aslinda sadece o donemde gercekten olmasi gerekliydi bence, sonradan adet oldu galiba kanaatimce hicbir donemde tam anlamiyla bagimsiz bir yargiya kavusmus degiliz, ama su olayda sorgulanip serbest birakilan insanlar icin direk hukumeti suclamak asiriya kaciyor. ha yaratilan ortami, atmosferi elestirir, yargiyi etkiledigini soylersen eyvallah, ama 'hukumetin emriyle' boyutuna getirdigin zaman direk yargiyi ayaklar altina aliyorsun bu adamlarin serbest birakilmasini olumlu buldugumu nedenleriyle soylemistim zaten, bir daha yazmama gerek var mi? isteyen donsun 3 sayfa geriye okusun son sayfadan yanitlaya basmak yerine. tek cekincem 5 orgut uyesinin direk salinivermeleri, ki oradaki cekincem de hala hicbir yerde tam ifadelerini gormemis olmamdan kaynaklaniyor. yoksa adamlar hakkinda ne bir tutuklama karari var, ne bir arama emri; ne de bir eyleme birebir karistiklarini gosteren herhangi bir delil e ote yandan defalarca dedim ki sova donusmesi gerekliydi zaten bence, her iki tarafin da bunu yapmasi gerekiyordu. bu ilk adim, ve devamini getirmeyi umuyor gorunuyorlar en azindan su anda karsilikli. dolayisiyla burada verilen mesaj onemliydi, sov gerekliydi bu anlamda diye dusunuyorum onemli edit; ustte bahsettigim sov bizim yaptigimiz sov, hukumetin sovu yani. ki zaten uluslararasi alanda sihirli degnek etkisi yapamasa da epeyce olumlu puan kazandirdi hukumete gordugum kadariyla. digerinde yani alttakinde ise amacin asildigini dusunuyorum evet sovun icerigine katilmiyorum, dtpin epic faili var konuyla ilgili benim gozumde, ama cok yuksek bir beklentim de yoktu kendilerinden zaten acik konusmak gerekirse. mhp den hallice olur diye umuyordum, olamadi gibi su ana kadar yine de, genel olarak bakarsak son donemde yasananlari olumlu goruyorum evet. herseyi bir yana birak, sadece konusulabiliyor olmasi bile sorunun cozumu icin bir adimdir bence. o bakimdan evet, koskoca bir evet soruna: ben kendi adima her asamasini olmasa bile surecin kendisini olumlu buluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 bir de bu olaylar paket midir? yani hukumetin acilim surecindeki tutumunu olumlu buluyor oldugum icin simdi, mustafa balbay'in basina gelenlere alkis tutmus mu oluyorum? ben ondan da rahatsizim, olamiyor mu ayri ayri bunlar, alman usulu odesek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 yok. o algı partizanlar yüzünden gelişti. en hatalı olayda bile partisini savunmak isteyen adamların bilemesi ile birlikte garip bir algı oturdu.. sakat bir anlayış yani... keçi algısı işte. ya ahşefin keçisi gibi kafa sallarlar ya da tokuşup dururlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar