Wispy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Demin ATV'de gördüm. Çocuğun biri karnına karnına(!?) kemer bağlamış, kafasına da poşet geçirerek havasızlıktan ölmüş. Bunu da sürekli oynadığı bilgisayar oyunundan görmüş. O oyunda iyiler kötüleri kafalarına poşet geçirerek öldürüyormuş. Spiker işte zavallı çocuk bu şiddet dolu oyunları oynuyordu diye bir yığın CD'yi kameraya salladı, CD yığınının en üstündeki oyun Sims 3'tü Şiddet dolu oyunlardan örnek verecek mi diye merak ederken, şiddet dolu görüntüler geldi: Worms 3'te eli bazukalı hain solucan Babamla izliyordum haberi, wormsu gösterince tutamadım kendimi pohaha diye patlattım kahkahayı. Olm sadist misin, çocuk ölmüş o ne biçim tepki diye de aldım ayarı :/ Neyse kafasına poşet geçirerek iyilerin kötüleri öldürdüğü oyunu arıyorum. Hitman mi acaba diye düşündüm ama o adam da iyiden sayılmaz, kafasına poşet geçiriyor mu onu da bilmiyorum. Bilen var mı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Abi 47 direk boğma teli kullanıyo ya işi olmaz poşetle de çocuk mal oyunda problem yok yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Manhunt olabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ehircik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 manhunt o oyun ki çoğu ülkede banned zaten http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/6f/Mahuntstyle.jpg said: Legal status New Zealand: The game was declared objectionable on December 11, 2003.[8][14] Possession is an offense.[15] Canada: Following a meeting in Toronto on December 22, 2003 between Bill Hastings, the Chief Censor of New Zealand, and officials from the Ontario Ministry of Consumer and Business Services, Manhunt became the first computer game in Ontario to be classified as a film and was restricted to adults on February 3, 2004. Australia: It was refused classification (and effectively banned) on September 28, 2004 by the Classification Review Board after having earlier received a classification allowing it to be purchased by those aged 15 years or older.[16] United Kingdom: The game received a BBFC 18 certificate, legally prohibiting its sale to anyone under that age. Germany: On July 19, 2004, the Amtsgericht Munich confiscated all versions of Manhunt for violation of § 131 StGB (representation of violence). The game, the court said, portrays the killing of humans as fun, and the more fun, the more violent the killing is. They also sensed a glorification of vigilantism, which they considered harmful per se.[17] However, apart from Ontario, Manhunt had little or no controversy elsewhere in North America. The British Columbia Film Classification Office reviewed the game after the controversy in Ontario and believed it to be appropriately rated Mature by the ESRB and comparable to an 18A film rather than an R rated one.[18] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Çok güzel oyundu bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 E Manhunt işte bu. Oynardık baya bunu Bloody ile biz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 kendine yaparak mı ölmüş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 anası babası hiç bakmamış mı bu çocuk hangi oyunları oynuyor, ne bok yiyor bunca saat bilgisayar başında diye ŞİDDET DOLU OYUNLAR OMFG diye cd sallayacaklarına anasını babasını sallasalarmış kameralara, BU GERİZEKALI EBEVEYNLER diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 İŞTE O ŞİDDET İÇERİKLİ OYUNLAR diye masayı gösterdi adam masanün üstünde sims var edit: söylenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 sansasyon yaratmaya çalışırken fail olmak(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Manhunt ps2 oyunu dil miydi ya. Sims3 ve Wormsu her hatırlayınca kopuyorum of, tükürük oldu monitor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 çocuğa ve ailesine falan acıyorum ama öte yandan doğal seleksiyon abisi bu diye gaddarca düşünmeden de edemiyorum valla peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 bi de the suffering vardı o da mı yasaklanmıştı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Wispy said: Manhunt ps2 oyunu dil miydi ya. Sims3 ve Wormsu her hatırlayınca kopuyorum of, tükürük oldu monitor ps2de de var pcde de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Acılı babanın allah o oyunu yapanın belasını versin dediğini eklemeyi unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ne kolay yahu başkalarını suçlamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Bi de erotic asphyxiation denilen olay var her sene bu nedenle ölen çıkıyor da kemer olayını çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 manhunt güzeldi ya... oynadıydım bende bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 sorumsuz insanlar abi işte. uzakdoğu'da da mmo'ya dalıp evde bebeği unutup öldürten ebeveynler var bu dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 favori oyunumdur hatta şöyle bi yazı okumuştum bi dergide sanırım: bildiğiniz migros poşetinin bilmediğiniz yönleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Sylian said: Bi de erotic asphyxiation denilen olay var her sene bu nedenle ölen çıkıyor da kemer olayını çözemedim. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 kemeride boyna takması gerekmiyomuydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Çocuk bunu kendine mi yapmış? Eğer o kadar zekiyse Teleltubbies izlerken bile öldürebilir kendini. (Gerçi bir çok kişi yanında bir çocuk izlerken kendini öldürmeyi düşünüyordur ama) Oyunda başkalarını öldürdüğü göre göre kendinde denemesi çok büyük bi fantazi olmuş :D Postal 2 oynayıp kendini ateşe verebilirmiş demekki :D Pokemon izleyip uçmaya çalışan jenerasyon iyiymiş aslında haberimiz yokmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Kill Bill'deki herifin seks oyunu yapmaya çalışırken kemerle kendisini öldürmesi aklıma geldi Revangelis said: ps2de de var pcde de sucuğu da yemiş ekmeği de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar