arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Uzaktan gol fazla kolay. Hız kazan + önünü boşalt + vur formülü statlar 70-75 olan oyuncular için bu kadar verimli olmamalı. Korner de hala dandik. Gerçi hava topları daha varyasyonlu ve güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 abi nasıl kolay ya uzaktan. gs de elano ve arda dışında uzaktan bi golüm yok. gerçi kornerlerden boşalanları saymıyorum. bide önünü boşaltmak o kadar kolay mı? ben mi yetemiyorum :D gerçi manu ile 6-7 gol atabiliyorum da gs ile ağlayarak oynuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Çaprazdan bir golüm yok kaleciler bana gelince panter kesiliyorlar.Takımdaki diger adamların dandik sutları giriyor direk kafayı yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Beyler oyun güzel mi? Az önce aldım da, online oynayan var mı hiç? Türkiye'de 1mbit adsl ile çok lag olur mu? Arada online oynarım diyenler de nasıl olduğunu söylerse bir iki maç atarız önümüzdeki günlerde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ben beğendim açıkçası online mod hakkında bir fikrim şu isim forma vs düzeltme yamaları çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Orjnal aldım ya şimdi onları indirmeye kıyamadım ne alakaysa =D Oyun güzel gerçekten, onanış çok hoşuma gitti ama zorlaşmış tabi alışmam zaman alcak. Bi de hakkaten şu spikerler rezalet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 become a legend saveleri nerede arkadaslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Ya yüksek pas, aşırta şut vs kombinasynoları nasıl ayarlıyosunuz? PS3te herşey daha kolaydı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Şöyle yapıyosun, paraya kıyıp 40 liralık logitech gamepad alıyosun =) Ya da d+q veya w+q şeklinde tabi benim tuş stilimle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Hardter said: become a legend saveleri nerede arkadaslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 nileppezdel said: Şöyle yapıyosun, paraya kıyıp 40 liralık logitech gamepad alıyosun =) Ya da d+q veya w+q şeklinde tabi benim tuş stilimle :) o kadar para vermeye gerek yok yav sıradan bi gamepadte işini görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Yok görmüyo PS3'ten sonra çünkü ucuz olanların genelde tuşları fazla sert. Ben bi tane ucuz almıştım parmaklarım ağrıdı temassızlık falan da oluyo hiç gerek yok öyle şeylere =D Kıy paraya mis gibi oyna, param yok ama illa oynicam diyosan tabii ki al yani ucuzundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ne biliyim yav ben hiç zorluk çekmiyorum :D benim parmaklarım mı çok kalas acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ya bu oyunun very top player veya impossible tarzı bi zorluk derecesi yok mu ya? ulan herhangi dandik bi takımla istediğim takımı dağıtıyorum direk bilgisayarla oynarken. 1.2 yamasını da yükledim hala aynı önüne gelene sallıyorum 3-4 tane. en son yeni master lig açtım kupada barcelonayı galatasarayla deplasmanda 6-1 yendim oyunu kapattım. aşırı kolay yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 çünkü oyun baya kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 o snopy vs dandik padler abartisiz 1 gunde bozuluyor. oyle hasin de kullanmiyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Mumu said: çünkü oyun baya kötüsen dark side a geçmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Silphatos said: o snopy vs dandik padler abartisiz 1 gunde bozuluyor. oyle hasin de kullanmiyorum yani eyvah :S daha 3 gün önce 2 adet snopy pad aldım 19 liraya. henüz bi sorun yok ama zaten 3-4 kere oynadık daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 2.5 yıldır kontrolandim var takur tukur çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Bozuluyor abi onlar. Bozulmasa da yeterli fonksiyon vermiyorlar yani. Kıyın paraya 1 kez bi logitech alın keyifli,huzurlu oynayın. Tuş basmadı,yön basmadı gibi şeyler yaşamayın. Hatta yenilince gamepad fırlatmak da tarih oluyor çünkü evlat acısı gibi koyar valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 genelde yön tuşlarından biri içeri doğru giriyor veya bazı tuşlarda temassızlık oluyor arada basıp arada basmama gibi. çıkar yakında bir şeyler sana da Xenocide :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 ben geçen ay snopy aldım, yön tuşları analog gibi olanlardan. en ufak sorunu yok şuan. ondan önce de 4 yıl önce falan aldığım bi snopy vardı da çok dandikti aldığımda da, tuşlarına basarken katır kutur ediyo fsd bu seferki iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Xenocide said: Silphatos said: o snopy vs dandik padler abartisiz 1 gunde bozuluyor. oyle hasin de kullanmiyorum yani eyvah :S daha 3 gün önce 2 adet snopy pad aldım 19 liraya. henüz bi sorun yok ama zaten 3-4 kere oynadık daha :) bende var 2.5 yıldır kullanıyorum bi ara haşin bi arkadaşım analogunu yırttı da yapıştırdım np =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Speedlink de dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 http://images.gittigidiyor.com/1779/Snopy-USB-7000-Cift-titresimli-feedback-joypad__17799907_0.jpg şundan aldım işte ben 2 adet. fakat titreşimli demesine rağmen titremedi henüz :) pes'te titremiyor mu acaba? ya da kolla gelen cd'yi mi kurmak lazımdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar