Milamber Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Habertürk'te şöyle bir haber çıkmış: said: Ermenistan ile imzalanan protokolün ardından gerilen Türkiye-Azerbaycan ilişkileri doğalgaz krizine dönüşüyor. Azerbaycan'daki Türk şehitliğindeki Türk bayraklarının kaldırılmasını Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in "Türkiye'ye bundan böyle ucuz doğalgaz yok" çıkışı takip etmişti. Enerji Bakanı Taner Yıldız, bugün konuyla ilgili bir açıklama yaparak Aliyev'in yanlış bilgilendirildiğini ve gelinen noktaya çok üzüldüğünü belirtti. Bakan Yıldız, Aliyev'in "Türkiye'ye artık ucuz doğalgaz yok" restine ise "Azerbaycan'a geriye dönük fiyat farkını ödeyeceğiz" şeklinde karşılık verdi. Bu konuda ki görüşler neler merak ettim? Maça bayrak alınmaması Fifa'nın isteğiyle olmuştu, ermenistan ile yapılan görüşmelerden azerbaycan bilgilendiriliyor rusya baskı yüzünden fazla ses çıkarmayacaklar deniyordu da ne oldu? İç politika malzemesi olarak mı kullanılıyor yoksa artık azerbaycanla pek kardeş değil miyiz? Ermenistan ile görüşmemiz hata mı? hata olsa dahi azerbaycanın bize bu kadar tepki göstermesi doğru mu? sonuçta bir zamana kadar askeri yardımda bulunduğumuz eğitim verdiğimiz bir ülke değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Seni ilk fırsatta arkandan vuracak komşular için eski dostlarını satarsan bazı tepkilere katlanmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Kim kimi satmış ki? Her fırsatta Azerbaycan'ı desteklediğimizi, işgal edilen toprakların geri verilmesi için mücadele edeceğimizi söylediğimiz halde kendi kendilerine gaza geliyorlar. Gerçekten de Türk adamlar ya, iki millette de gaza gelme katsayısı tavan yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 evet, bunu azerilere de anlat dennis, senin gibi bi dış danışmana ihtiyaçları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Azerbaycan kendi iç politika malzemesi olarak çirkin şekilde kullanıyor durumu. Arkadaşın da dediği gibi kimse kimseyi sırtından filan vurmadı. Adamlardan resmen soğumaya başladım , dengesizler. KKTC yi tanısınlar ozaman, bir neden tanımıyorsunuz ulan diyormuyuz ? Birçok bürokrat durumla ilgili azerbaycanın tecrübesizliğine ve toyluğuna veriyor ve biz görmezden gelmeliyiz diyorlar. Netekim öyle de yapıyoruz resmi açıdan şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Karabağ sorunu çözülmeden sınırlar açılmaz demişsin geçmişte, şimdi o görüşmeleri dikkate almayarak sınırları açıyorsun. Daha ne yapacaksın Azerileri kızdırmak için? Horizon mesajını sonradan gördüm. Senin çok sevdiğin başbakanın açıkça söylüyor Talat'a "artık iki devlet anlayışını terkedin" diye. Geçmişte Rusya'nın ve Azerbaycan'ın KKTC'yi tanımak istediklerini ancak Türk hükümetinin böyle bir talebi olmadığına ilişkin onlarca haber çıktı. Çıkıp da Azerilere bok atmak kolay, önce kendi pisliklerinize bakacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Yok öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Sınırlar açılmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 bunların şike olduğunu düşünüyorum yani danışıklı kavga gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Azerbaycana kızgınım ben kıbrıs olayından dolayı herşeyi karşıdan beklememek lazım biraz onlardan biraz bizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 pekaziz said: Sınırlar açılmıyor mu? Karabağ konusunda gelişme olmadan sınırı açmayacağız diye onlarca kez söylendi. Artı protokolün 2 meclisten de geçmesi gerekiyor. Bu bir antlaşma değil. Kimsenin azerilere bok attığı yok , şu an bana göre yanlış ve aşırı tepki uygulamalarını gerçekleştiren hükümetten bahsediyorum. Kimin pisliklerine bakalım bu arada ? Bana mı diyorsun başkasına mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Ne zaman söylendi Horizon? Protokolün 1. maddesi çok açık değil mi? said: 1- Bu Protokolün yürürlüğe girmesinden itibaren 2 ay içerisinde ortak sınırın açılması hususunda anlaşmışlardır, http://www.haber7.com/haber/20091011/TurkiyeErmenistan-protokol-metni.php Ben mi göremiyorum acaba Karabağ konusunda bir madde? O lafı kime dediğim belli, üstüne alınmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Protokolde o konularda maddeler geçmediğini biliyoruz zaten , geçmemesi de doağal. Çünkü bu bir adım , yakınlaşma , uzlaşı protokolü. "Dediğim gibi bu bir antlaşma değil." Nezaman söylendi diyorsan da , dünyadan haberin yok derim ozaman. Bu konuda başbakan bizzat çok kez hem onların meclisin de hem türkiyede açıklama yaptı ve söz verdi. Başbakanın sözüne uluslararasında azerbaycan güvenmiyorsa , ozaman hiç başka lafa gerek kalmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 başbakan anlaşma yok diye de söz vermişti, gitti anlaştı. uluslararası arenada söz diye bişey yoktur, bunu rasmussen'den dolayı iyi biliyor olmanız lazım. sahi ne oldu roj tv, kapatıldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Horizon said: Protokolde o konularda maddeler geçmediğini biliyoruz zaten , geçmemesi de doağal. Çünkü bu bir adım , yakınlaşma , uzlaşı protokolü. "Dediğim gibi bu bir antlaşma değil." Nezaman söylendi diyorsan da , dünyadan haberin yok derim ozaman. Bu konuda başbakan bizzat çok kez hem onların meclisin de hem türkiyede açıklama yaptı ve söz verdi. Başbakanın sözüne uluslararasında azerbaycan güvenmiyorsa , ozaman hiç başka lafa gerek kalmaz zaten. 2-3 aya kadar sınırlar açılırsa ve Karabağ işgali sona ermezse özür dileyecek misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Medyaya çabuk gaza geliyor diye her haberde rest çekin, ortak emanetimizi herifler yarıya indirsin, ki dünyanın hiç bi yerinde böyle bir olay yaşanmadı, yunanistan dahil şehitliğimizde bayrak dalgalanmaktadır . Bu göz ardı edilsin .Biz adamları satmış olalım. traşa gel. Türkiye her fırsatta Azeri kardeşlerinin yoldaşları olduğunu, onları savunması gerektiğini her ortamda ifade etmesine rağmen birileri çıkıp gaza geliyor. İçişlerindeki basit siyasi rantlar azerilerin, yoksa zaten akl-ı selim her azeri ve Türk Türkiye'nin attığı bu tarihi adamın herkese yarayacağının farkında . Bu rant kavgaları da siyasi platformlarda hep olmuştur , olacaktır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Azerileri bizde kaşları gözleri için değil elbette Ermenistanın diğer komşusu diye seviyoruz malum düşmanının 2 tarafı dostunsa rahatsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 pekaziz said: Horizon said: Protokolde o konularda maddeler geçmediğini biliyoruz zaten , geçmemesi de doağal. Çünkü bu bir adım , yakınlaşma , uzlaşı protokolü. "Dediğim gibi bu bir antlaşma değil." Nezaman söylendi diyorsan da , dünyadan haberin yok derim ozaman. Bu konuda başbakan bizzat çok kez hem onların meclisin de hem türkiyede açıklama yaptı ve söz verdi. Başbakanın sözüne uluslararasında azerbaycan güvenmiyorsa , ozaman hiç başka lafa gerek kalmaz zaten. 2-3 aya kadar sınırlar açılırsa ve Karabağ işgali sona ermezse özür dileyecek misin? "Neden" "ben" "senden" özürdileyeceğim ? Bu nasıl çocukça bir yaklaşım ve sorudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Benden değil Horizon. Buradaki insanlara yalan söylediğin için. protokolü aklınca önemsemez göründüğün için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Absolut said: Seni ilk fırsatta arkandan vuracak komşular için eski dostlarını satarsan bazı tepkilere katlanmak lazım.oldukça haklısın ancak ermenistanla olan yeni atılımlar da bence nihayetinde zorunlu gerekli adımlardı. eğer sağlam bir dış politika izlenirse, azerbaycanın da gönlünün alınabileceğini düşünüyorum. sonuçta onlarda türk. türklerin azına 2 parmak bal çalınca hemen cnmssss tmm yaa unuttum gitti moduna giriyor, biliyoruz bunu. umarım sorun düzelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Absolut said: Azerileri bizde kaşları gözleri için değil elbette Ermenistanın diğer komşusu diye seviyoruz malum düşmanının 2 tarafı dostunsa rahatsındır. nüfus olarak fazla, yapacağın ticaret fazla, petrolü var, gazı var, tr şirketlerine iş var. dizayn falan fabrika açtı, bir sürü türk işadamı var. kısaca türk olmalarının yanında iyi bir para kapısı. diğer yandan milletin partizan tavırları ve ahfeşin keçisi tavırları ironik şekilde komikleşiyor günden düne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 pekaziz said: Benden değil Horizon. Buradaki insanlara yalan söylediğin için. protokolü aklınca önemsemez göründüğün için. Neyi yalan söylüyorum ? Gene iftiralara mı başladık ? Senin kim olduğunu unuttum bir an , pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Kör müsün birader, protokol uygulanmayacak bir metin mi? 1. madde sınırlar açılacak demiyor mu? Karabağ hakkında bir söz var mı? Çamur atmak size mahsus. Dalkavukluk uğruna ülkenin elden gitmesine, onurunun ayaklar altına alınmasına göz yumuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Ben neyi yalan söylemişim onu anlamadım hala. Öncelikle protokol meclisten geçmedi. Karşılıklı yapılacak şeyler sadece protokole bağlı değil. Taktıkları nokta bursadaki maçtaki bayrak yasağı. Bunların üzerine şehitlikteki bayrağın kaldırılması ve diğer söylemler aşırı tepkidir. Söylediğim yalanı belirtmeni istiyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Protokol AKP içindeki bir avuç vatansever karşı çıkmazsa meclisten geçecek, DTP mi dur diyecek bu sürece? Karabağ sorunu çözülmeden sınır açılmayacak diyorsun. AKP'nin 2 ay içinde yürürlüğe koymayı vaadettiği protokol bunun tam tersini söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar