BasarC Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Arkadaşlar merhaba, yakın bir zamanda ilk arabamı alacağım. Alacağım bu araba ikinci el olacak ve motordan falan çok anlamıyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? İkinci el araba alacağım için biraz tedirgin olabiliyorum. İnternetten bakacağım ilk olarak. Siz ne önerirsiniz? Hurriyetoto.com’da otomobili puanla sistemi var. Böylelikle sürücü deneyimlerini görüyorsun. Siz ne düşünürsünüz bu konuda?Bütçem 10 - 13 bin arası. Yardımlar için çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 km ye bakarım parama göre 50k geçmemesine özen gösteririm edit: 10-13k arası Polo alırım 2003 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ben 2. el araba alırken konuyu genelde Patinaj bölümüne açmaya dikkat ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 patinajda bune benzet topikler emvzut. ayrıca 2. el araba alırken yanında usta götürmezsen feci kazıklanma olasılıın yüksektir. malı görmeden ustasına inceletmeden almican asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 siklar arasinda doktordan olmasi bayandan olmasi bayan doktordan olmasi olmadigi icin cevaplayamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BasarC Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Özür dilerim patinaj bölümünün farkına varamamışım. Bahsettiğiniz yer bu konu için çok daha doğru nokta. Bu konuyu oraya taşıma gibi bir durumumuz olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Dragonmax said: patinajda bune benzet topikler emvzut. ayrıca 2. el araba alırken yanında usta götürmezsen feci kazıklanma olasılıın yüksektir. malı görmeden ustasına inceletmeden almican asla. emvzut ne ya. emvzut emvzut emvzut zut.. zut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 BoneC? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 BasarC said: Özür dilerim patinaj bölümünün farkına varamamışım. Bahsettiğiniz yer bu konu için çok daha doğru nokta. Bu konuyu oraya taşıma gibi bir durumumuz olabilir mi? Mülayim güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paspatur doğru söylemiş Polo iyidir bende de Polo var ve senin para durumuna uygun bir araba. Ayrıca internetten filan bakma böyle şeylere. Yanına bu işi iyi bilen birini alıp öyle kontrol et arabayı. İşimiz internet yorumlarına kalırsa yandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 2.el araba alırken arabanın 2.el olmasına dikkat ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 kermit said: ben 2. el araba alırken konuyu genelde Patinaj bölümüne açmaya dikkat ediyorum. Bence araba gayet kişisel bir mevzu asfdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ikinci el olmasına dikkat ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bir de araba olmasına dikkat edersin di mi fede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar