Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

150 kişilik bi grup daha geliyormuş (pkk)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Horizon said:

pekaziz said:

Horizon said:

Terbiyesizleşme , ve kişisel saldırıdan vazgeç. Kim kimin abisi ?

Hayali bir örgüt üyesi yapılıp insanlar sabahın köründe gözaltına alınırken sevinen, diğer taraftan terörist olduğunu gizlemeyenler serbest bırakılırken "asfsafasdf satılmış hakim asdasd" diyerek 8 yaşında çocuk espirisi yapan kişilerle böyle konuşmak gerekiyormuş.

İftiraların ve düşük seviyenle seni başbaşa bırakıyorum. Bir kez daha gösterdin kişiliğini. Sinirlerine bile hakim olamıyorsun , yazık.

İstediğinle başbaşa bırak umrumda değil.

Evet böyle densiz laflar görünce sinirlerime hakim olamıyorum, gayet de normal görüyorum bu durumu.
Mesaj tarihi:
Horizon said:

sg-1 said:

bu adamların keyifleri olmazsa yarın yine dağa çıkmayacaklarının garantisini verebiliyor musun sen bana?

Kim neyin garantisini verebilirki onun garantisi verilsin ? Bu iş garantiyemi bakıyor yani. Terör örgütü ile barış anltlaşmasımı yapacağız garanti için ne bekliyorsun ki onu anlamıyorum. Kandili çevrelediğinde bomba patlamayacağının , şehit verilmeyeceğinin garantisi mi var , veya terörün bitçeği garantisi mi var ?

"adamın akciğerlerini sökersen nefes almayacağının garantisi var mı?" gibi bişey olmuş.

şu an kandilden başka yerleşebilecekleri, eğitim yapacakları vs bi yer YOK, anca ırak'ın daha da içlerine kaçabilirler.
Kandil kuşatması, hatta ele geçirilmesi, ciddi manada darbe vurur pkk'ya.
tabi yerse.

Esas meseleye dönersek, ben sana bu adamların ilk fırsatta geri döneceklerinin garantisini verebilirim,
çok değil bir yıl sonra şu teslim olanlardan bir ikisinin haberi çıkar, bi olaya karışırlar elbet,
çıkmazsa ben özür dilerim senden, sen öbür topikte pekaziz'den özür dilemeye cesaret edemedin ama, neyse.

edit: al inenlerin isimlerini de koyayım buraya:

KANDİL GRUBU
Hamiye Dinçer: 1971 Başkale doğumlu.
Elif Uludağ: 1958 Kahramanmaraş, Pazarcık doğumlu.
Hüseyin İpek: 1973 Mardin, Ömerli doğumlu.
M. Şerif Bencdal: 1973 Siverek doğumlu.
Mustafa Ayhan 1985 doğumlu.
Vilayet Yakut 1980 Diyarbakır doğumlu.
Lütfü Taş 1952 Bingöl Kiğı doğumlu.
Gülbahar Çiçekçi 1975 Bingöl Kiğı doğumlu.
MAHMUR GRUBU
Kamil Yüksel: 1959 Şırnak-Silopi doğumlu. Eşi 1977, Zaho doğumlu Hamsiye ile üç çoğu Helena, Hevi ve Bewar ile birlikte grupta yer alıyor.
Nurettin Turgut: 1960 Hakkari doğumlu.
Musa Tomak: 1984 Cizre doğumlu, 1985 Cizre doğumlu eşi Nurcan ve Rojda isimli kızı.
Yusuf Şen: 1949 Uludere doğumlu.
Cane Kabul: 1969 Şırnak doğumlu.
Sait Şedal: 1955 Yüksekova doğumlu.
İsmail Ayaz: 1988 Şırnak doğumlu.
Ayşe Kara: 1983 Uludere doğumlu.
Sosin Yaman: 1954 Uludere doğumlu.
Abdullah Yaman: 1992 Uludere doğumlu.
Emine Sağat: 1955 Şırnak doğumlu.
Melekşa Soydan: 1973 Yüksekova doğumlu, 1971 doğumlu eşi Mikail Soydan.
Hacı Sorgül: 1955 Cizre doğumlu.
Mehmet Adanmış: 1970 Siirt doğumlu.
Fatma İzer: 1987 Şırnak doğumlu.
Nizar Buldan: 1987 Yüksekova doğumlu.
Bülent Aka: 1983 Yüksekova doğumlu.
Mehmet Kaçan: 1970 Uludere doğumlu.
Zehra Tunç: 1985 Uludere doğumlu.
Mesaj tarihi:
necmi said:

ehehe herkez aynı şeyi söylüyor kışı evlerinde geçirsinler ahahaha
sanki bu pkk nın ilk kışı lol
adamlar avrupadan geliyor teslim olmaya
bak az once fransa pkk nın fransadaki tüm faliyetlerine baskın yaptı

Hava şartları bozunca kendince ateşkes ilan edip ilkbaharla beraber ortam yaşabilir olunca saldırılara devam eden midesizlerden bahsedilmiyor mu?
Mesaj tarihi:
Sg-1

Sence kandili sardığımızda mayın patlamayacağına , şehit verilmeyeceğine dair garanti verilebilecekmi ?

Adamların akciğerleri diyorsun. Türkiye sınırları içerisinde yokmu pkk ? Sadece kandil dağındalar mı ? Operasyon yapıldığında başka yere gidemeyeceklerine garanti verilebilecek mi ?

Senin burada , bize garanti sorularınla , şu sorular aynı.

not : pekaziz'in avukatımısın ? Artı özüdileyecek hiçbir olay da yok , ortada yalan da yok. Bana karşı seviyesiz şekilde hakaret eden adam benden özürdilemeyip üste çıkacak üzerine söylemediğim bir yalan üzerine benden özür bekleyecek. Sen de bunu buraya yazacak kadar düşeceksin yani. Pes.
Mesaj tarihi:
Horizon sen haksızsın.

İnsanlara hiç çekinmeden,fikirlerinden dolayı faşist diye damga vuruyorsun,sonra saçma sapan espri yapmaya çalışıp kendini küçük düşüyorsun.Cevabını alınca karşı tarafa,bana neden cevap verdin diye saldırıyorsun.

Konuyla ilgili olarak benim farklı bir yaklaşımım var,teröristlerin kışı geçirecekleri dağ kampları kurulsun.Buralarda iyice beslenip semirmeleri sağlansın.Bu şekilde yeniden terör yapmaya karar verirlerse,şişman olduklarından daha kolay yakalanabilirler.

Ayrıca suça karışmamış terörist ıslatmayan suya benzer.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

24-25 yasında erkekler gelse, "bunalr askere ateş etmiştir" diyiceksiniz,

yaşlılar gelince "bunları napıcaz" diyosunuz

ben cıdden anlamadım yanı.

hiç gelmesinler abi hazzetmiyoruz onlardan biz pek

Diyolarsa doğudaki insan hakları ihlalleri dursun geçmişte yapılanlar cezalandırılsın falan o tamam da yok federe devlet yok özerk bölge,yok faşist türkler, orda dursunlar.
Mesaj tarihi:
Tenekadam ben kime faşitsin veya x.cisin y.cisin demişim ve saldırmışım ? Başka dünyadamı yaşıyorsunuz. Okunanlar , gözünüden algılamaya giden yolda mutasyonamı uğruyor :)
Mesaj tarihi:
Tenekeadam said:

Horizon sen haksızsın.

İnsanlara hiç çekinmeden,fikirlerinden dolayı faşist diye damga vuruyorsun,sonra saçma sapan espri yapmaya çalışıp kendini küçük düşüyorsun.Cevabını alınca karşı tarafa,bana neden cevap verdin diye saldırıyorsun.

Konuyla ilgili olarak benim farklı bir yaklaşımım var,teröristlerin kışı geçirecekleri dağ kampları kurulsun.Buralarda iyice beslenip semirmeleri sağlansın.Bu şekilde yeniden terör yapmaya karar verirlerse,şişman olduklarından daha kolay yakalanabilirler.

Ayrıca suça karışmamış terörist ıslatmayan suya benzer.

Şu dediğini bana ispatla lütfen. Kime faşistsin veya başkabirşeysin diye damga vurmuşum ?
Mesaj tarihi:
bu konuları konuşmanın bir manası yok, horizon kemiksiz bir kişi nasıl olsa, zilyon kere banlanıp yine aynı üslupla devam eden küfür gibi bir adam, ama burda bahsetmek yine anlamsız, adam güdümlenmiş bir kere, çevirilemiyor
Mesaj tarihi:
@horican,
eğer barıştan yanaysa pkk veya apo neyse,
ilk başta ülke içindekilerin teslim olmasını veya en kötü ülkeyi terketmelerini sağlardı zaten.
çoluk çocuk göndererek değil.

Şimdiki bombalar, saldırılar hep zafer sayılıyorken,
kandil kuşatıldığında patlasa bile acziyetten, yenilgiden son çırpınışlar olduğu bilinecek. Örgüt destek kaybedecek.

kandil zaptolunur, eğitimleri bitirilir, düzenleri bozulursa,
şimdi daha kaç sene süreceğini kestiremiyorsun terörün,
kaynağa indiğinde yolun sonunu görürsün hiç olmazsa.
Mesaj tarihi:
Kısaca , bize sunduğun argümanda garanti verebiliyormusun derken , kendin veremiyorsun. Patlasa bile.. muhabbetini geçelim o yüzden.

Hiçbirşeyin garantisi yok ki bu tarz konularda şunun garantisini verebiliyor musun ? ya da şunun garantisini veriyorum şeklinde bir konuşma yapamazsın , yanlış olur , aldatmaca olur.

Örgütün kandilden başka yere geçemeyeceğinin garantisi verilebilir mi ? İçerdeki örgüte sepmati besleyen insanlar oldukça örgüt ve eylemlerinin sona ereceği garanti edilebilir mi ? Hayır.
Mesaj tarihi:
ya kimi teslim alıyorsun kardeşim kürtlerin belli kısmı zaten
saklamadan apo diyo pkk diyo kürdistan diyo
100 binlerce insanı nasıl tutuklayacaksın
apo yakalanınca çoban ölünce koyunlar dağılır demişlerdi bak başka çobanlar işbaşı yaptı
Mesaj tarihi:
Horizoncum direk böyle birşeyi yazmazsın ama yazılarından bu sonucun çıktığını düşünüyorum.Genel düşüncem bu yönde.Kanıtlayamam çünkü kaynağım bizzat benim.Aslında çok muteber bir kaynağımdır ama.Aksini düşünüyor ve bu konuda hassas olabilirsin.O vakit modlara başvuru yolun açık.Saygı duyarım.
Mesaj tarihi:
Horizon said:

Kısaca , bize sunduğun argümanda garanti verebiliyormusun derken , kendin veremiyorsun. Patlasa bile.. muhabbetini geçelim o yüzden.

Hiçbirşeyin garantisi yok ki bu tarz konularda şunun garantisini verebiliyor musun ? ya da şunun garantisini veriyorum şeklinde bir konuşma yapamazsın , yanlış olur , aldatmaca olur.

Örgütün kandilden başka yere geçemeyeceğinin garantisi verilebilir mi ? İçerdeki örgüte sepmati besleyen insanlar oldukça örgüt ve eylemlerinin sona ereceği garanti edilebilir mi ? Hayır.

kısaca sen teröristine, şey pardon gerillana kefil olamıyorsun bi daha dağa çıkmaz diye, ben de senin teröristine, şey pardon gerillana kefil olamıyorum bi daha bomba patlatmaz diye.

ama iki bomba arasında dağlar kadar fark olacağını söylüyorum.
Mesaj tarihi:
@Tenekeadam

Benim hakkımdaki görüşlerini gerçekmiş gibi oraya buraya yazmayıp özelden belirt ya da kendine sakla ozaman arkadaşım. Şöylesin böylesin dediğinde ya ispat etmen lazım , ya da iftira etmiş olursun.

Ben böyle düşünüyorum demek farklı bir olay.
Mesaj tarihi:
sg-1 said:

Horizon said:

kısaca sen teröristine, şey pardon gerillana kefil olamıyorsun bi daha dağa çıkmaz diye, ben de senin teröristine, şey pardon gerillana kefil olamıyorum bi daha bomba patlatmaz diye.

ama iki bomba arasında dağlar kadar fark olacağını söylüyorum.

Kimsenin burada gerillası veya teröristi yok , böyle bir söylem çok ayıp ve yakışıksız ciddi anlamda yakıştıramadım bunu sana. Bunu düzelt.

Ben kimseye kefil olmak durumunda değilim , sen de değilsin. Burada öngörülerden ve yapılan işleyen süreci tartışıyoruz. Konuyu çok saçma bir söyleme soktun farkındamısın bilemiyorum.
Mesaj tarihi:
Benim bir tanidigimin basina geldi. Adami tutukladilar islemedigi bir suc icin. Bir sene cezaevinde yargilanmayi bekledi. Sonra mahkemeye cikti ve "pardon baba" diyip saldilar. Adamin hayati tam anlamiyla mahvoldu. Ve yani sucu islemedigi inanilmaz bariz, avukat "savcilar dosyayi acip okusa zaten salarlar" demisti daha ilk girdiginde.

Uzgunum ama ergenekona ozel birsey degil gozaltinda insanlik disi bir vakit gecirmek.

Teroristlerin hemen salinmasinin sebebi daha fazla teroristin teslim olmasi. Eger bunlarin islerini hemen cozup mahkemeye cikartmasalardi baska kimse gelip teslim olmazdi. Burdaki sorun teroristlerin zamaninda gozaltindan cikmasi degil, digerlerinin zamaninda cikmamasi.

Ayrica catismaya girmemis teroristlerin salinmasi uzun suredir var, niye su anda batmaya basladi anlayamiyorum. Gecen sene "30 terorist teslim oldu" diye haber ciksa, sg-1 topik acip "bakin teslim oluyorlar pkk bitiyor" derdi :)

ha catismaya girenleri de bole salarlarsa asiri sacma olur eet. Fakat yaptiklari aciklamada " biz her turlu fedakarligi yapmaya haziriz" demisler. Ki bu fedakarligi suc isleyenlerin hapse girmesi olarak algiliyorum ben.

Surecin iplik sokugu gibi gecmedigi dogrudur, fakat varolan soru isaretlerine ragmen teroristlerin teslim olmasi sizi heyecanlandirmiyorsa amacinizin ne oldugunu ben de anlayamiyorum.
Mesaj tarihi:
Sevgili horizon,

kişisel tartışma yapma konusunda gösterdiğin eşsiz başarı ve polemik yaşamada kırdığın rekorları göz önüne alarak,seninle ilgili her türlü düşüncemi forum ortamında paylaşmanın bir sorun yaratmayacağını düşündüm.

Ayrıca arkadaşım bizim mahallede,kavgadan önce kullanılan bir tabirdir,umarım bu tarz bir yaklaşımın yoktur,formdan düştüm çünkü bu aralar işler çok yoğun.kesin dayak yerim.

yeniden söylüyorum;yazdıklarım hakkında bir sıkıntın varsa modlara başvuru yapabilirsin.

Esenlikler dilerim.
Mesaj tarihi:
Jadelith said:

Ayrica catismaya girmemis teroristlerin salinmasi uzun suredir var, niye su anda batmaya basladi anlayamiyorum. Gecen sene "30 terorist teslim oldu" diye haber ciksa, sg-1 topik acip "bakin teslim oluyorlar pkk bitiyor" derdi :)

Şu bölüme en az 20 kere cevap verdi adam,bodoslama dalmayın topiclere.

Ayrıca suça bulaşmamış terörist,yakmayan ateşe benzer.
Mesaj tarihi:
Tenekeadam

Kavgacı bir adam değilim , çıkarttığım kavga da yoktur. Benim hakkımda görüşlerimi söyleyebilirsin. Bana iftira da atabilirsin. İftira attığında da cevabını alırsın , olay budur.

tenekeadam said:

Horizon sen haksızsın.

İnsanlara hiç çekinmeden,fikirlerinden dolayı faşist diye damga vuruyorsun

Al sana iftiran. Bunu kanıtlamadığın sürece de iftira olarak kalacak. Bana bu forumda birsürü damga vuruluyor , ona rağmen kimseye karşılığında ne bişeyci diyorum ne de hakaret ediyorum. Tüm bunlara rağmen üzerine yapmadığım birşey üzerine iftira atılıyor. Tebrik ediyorum gerçekten.
  • Yeni Oluştur...