FanTasTiC Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 arkadaslar patch 1.16 cıktı dıyosunuz bı kaç yerdede okudum am bı turlu dawnloadunu bulamıyorum ındırebılecehım bı yer bılıyorsanız yardımcı olursanız sevırım blizzardada yok cunku[signature][hline]Gidene kal demiceksin, Gidene kal demek zavallılara Kalana git demek terbiyesizlere, Dönmeyene dön demek acizlere, Hak edene git demek asillere yakışır....
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 orjinalini al download et battle.net'ten[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
capul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Goggle yardımıylan bulursun kesin...Unofficial bi sürü sitede var...
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 blizzard'ın yama sayfasında yazan ftp linki çalışmıyor iki gündür, kabız blizzard..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
FanTasTiC Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 google da baya aradımm bulamadım siz bi link atarsanız sevırınırım billizarda bulamadım[signature][hline]Gidene kal demiceksin, Gidene kal demek zavallılara Kalana git demek terbiyesizlere, Dönmeyene dön demek acizlere, Hak edene git demek asillere yakışır....
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Servera baglanmaya calısınca auto patch demi yapmıyor yapması lazım..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal
RipeFlash Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 buradan indirebilirsin http://www.pcdome.hu/download.php?id=1568&type=-1
FanTasTiC Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 yok baglanmaya calısırken yapmıyo zaten neyse saol arkadas verdı saolasın[signature][hline]Gidene kal demiceksin, Gidene kal demek zavallılara Kalana git demek terbiyesizlere, Dönmeyene dön demek acizlere, Hak edene git demek asillere yakışır....
Öne çıkan mesajlar