calimero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 vs Şampiyonlar liginde Beşiktaş için son şans. Kazanmasını istemiyorum Beşiktaş ın bir Beşiktaşlı olarak Demirören faktöründen dolayı. Yine de başarılar diyelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 4. şık pek bi gereksiz olmuş. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 fark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 2 Dzeko 2 Grafite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 yetmez demirören Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 cCc'ler kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Strike Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Demirören gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 berabere oy vermedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 9 yiyip rekorunu egale etse tüpçü yine ayrılmaz takımın başından ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ben mustafadan yeni bi rekor bekliyorum bi 0 daha kazandırır bu sene bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 şimdilik tecavuz gibi gozukuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 grafiteye bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makeitreal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 iddaa beşiktaşa 9 vermiş. handikap veriyormuş bi de ilk defa bir türk takımına. bi sözlükten gördüm demin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ya bu arada maçı kim anlatcak, ilker yasin anlatcaksa yok mu bi merci toplu tepki koyulsun. futboldan soğutuyo bu adam resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 beşiktaş kazanır diyen polyana lar da var hmm .. inşallah . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 tuttuğun takımın kazanmasını istemezmisin birader ? manyakmısın sen yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ya manyaklık değil ama ben tuttuğum takımın yenilmesini isterim bazen. misal bu maçta da isteyebilirim. tabi böyle durumlarda kararsız kalır insan yense de sevinir ama yenilse de üzülmez. misal terim baştayken kötü gidişine üzülmedim milli takımın. çünkü her açıdan nefret doluyum bu terim e karşı. demirören de hakeza, "lan yenilirsek belki gider" umudu biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 avrupadasın büyük takımlar var karşında yenildiğinde normal dersinde bu şekilde olmaz türkiye liginde yenilsin demirörenin gitmesini istiyosanız avrupada değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ben gruptan çıkmayı istemiyorum şahsen. gruptan çıkarsak bu demirören "ŞL de gruptan çıkardım RÖRÖRÖ!!" yapıcak adım gibi eminim bundan. zaten şansımız azaldı ama yani şansımız olsa da çıkmayalım gruptan pls, uefaya gidelim gideceksek Dipnot: zaten uefa ya gidicez muhtemelen, ne ihtimal yürütmüş demeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 bu almanlar bizi akşam simidi gibi..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 wolfsburg bana göre gruptaki en zor takımdı zaten 1 puan alırsak ne mutlu bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ilker yasin maçı anlatırsa zaten sessiz izliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Her sezon 1 süpriz yaptığımız için kazanabiliriz,yoksa zor.Hatta imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Strike Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Cska maçını alan Wolfsburg evinde ki maçta bence işi sıkı tutup,turu bi nevi garantilemek ister,bence bjk'nın işi gerçekten zor,kalede rüştü varsa daha da zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 hard olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar