Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 - 16 xx 006 kenara çek bakayım. ... - var mı senin ehliyetin hehehe? ehliyet ruhsat uzatılır polisin kafa bir kimliğe bir surata gider gelir 2-3 saniye boyunca. - geç bakalım. + hayırlı görevler ya da - huop, 18 yaşından küçükleri almıyoz. kimlik gösterilir - pardon beyfendi. buyrun... + teşekkürler. ya da - hangi okuldasın sen bakayım, başladı mı öss maratonu heheh. + uludağ üniversitesi 3. sınıftım ben ama? - aaa hehehe. hadi bakalım. bitiyor heheheh. + heheh tabi. teşekkür. ya da - dershanemiz'de hafta içi hergün etüd vardır. çözemediğin soruları getirirsin hocalarımız yardımcı olur. + beyefendi kendim için değil kardeşim için fikir alıyordum ben sizden. - aa hehehe. pardon. bakalım.. 30 lara gelince bunun faydasını görüceniz diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 25te bile görüyorsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Benden de kimlik istediler bi kere icki alırken. Baya kötü bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 HAHAHAHAHAHAH OF ÇOK İYİYDİ O GÜN. Unutmuştum valla, iyi ki hatırlattın ekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 19da da görüyorum ben küçük göstermenin faydasını sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Öyle bir şeyin faydası yok yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Nası faydasını görüyosunuz abi bi aydınlatın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Xaenin said: HAHAHAHAHAHAH OF ÇOK İYİYDİ O GÜN. Unutmuştum valla, iyi ki hatırlattın ekmek. defol git ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 abi tam tersi var bende, çok daha kötü inan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 abvblizzard said: Nası faydasını görüyosunuz abi bi aydınlatın lütfen. çıtırsın olgun kadınların ilgisini çekiyorsun yaşca küçük bi sevgili yapabilirsin ortalık çıtır kaynıyor güzel güzel birlikte olursun.. ha büyüyüncede çıtırlarla devam sohbete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Ha ben çıtır değilim işte küçük gösteriyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 beyler kalbinizi kirmak gibi olmasin ama o kucuk gostermenin faydalari davasi bayanlar icin soylenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 erkek dediğin yaşında göstermeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Ha şöyle bir faydası var okula alkol silah vs sokmaya çalışırken üstümü aramıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 abvblizzard said: Nası faydasını görüyosunuz abi bi aydınlatın lütfen. Metroya binerken jeton atmıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ne güzel şey işte kimliği gösterivereyim nolacak insanlar genç göstermek için kıçlarını yırtıyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Selam 29 yaşındayım max. 25 gösteriyorum. Çıtırlar bana hasta. Küçük göstermek ergen yaşlarda çok korkunçdur. Yaş 30 a yaklaştıkça avantaja dönüşür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 30 yaşında napayım avantajını ölüm döşeğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 26 yaşımdayım sac sakal traş olunca liseli gibi oluyorum euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Benim saç sakal da düzeltmiyo abi 1 karış sakalım vardı bi ara alışverişe gidince biri elimden tutup anons yapıyodu yine 5 yaşlarında çocuk bulunmuştur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 sakal çıkıyomuydu lan sende ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 çıkmıyor ama bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 yerinde bi karar olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 yalnız değilmişim, bende hayıflanıyodum bi bu sorunu yaşayan benim diye. typolar havada uçuşuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar