Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 dun aksam level 32 oldum ardindan gunduz bir kac al getir bul konus questi yaptim 250k kadar xp aldim. ardindan bir sekilde oldum ve soul healerden heal oldum. su kadar xp geri aldin dedi , yaklasik 190k kadar ancak su anda xp barimda bu deger gorunmuyor. 40 k xp var su anda :( sorum su ; bu bir bug mi yoksa oyunda benim bilmedigim bir death penaltymi bulunuyor ? yani xp nin % bilmem kaci soul healerden geri gelmiyor seklinde ???(geri kazandin desede) ... cok fazla degil giden xp ancak bir sekilde bilmem lazim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Sölemicez, için içini kemirsin şimdi. Söyleyenlerin de mesajlarını silicem. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 bilmiyon dimi :D simdi oyun ici help de yazan soul healerden kayip ettigini geri alirsin ki 32 leveldir bu sekilde. google dan arastirdim buldugum bir forum yazisinda o anki levelinizin %3-5 ini kayip edersiniz diyor. bende yuh diyorum gercekse cunku 32 de 8 milyon xp lazim %4 u desek ortalama 320k xp eder her oluste. bug oldu herhalde bende, bu sekilde cok manasiz. gidip ticket atayim diyim 35 den 32 ye dustum nedir lan bu durum yerlerse super olur :) yemezlersede kusura bakmayin 32 den 250k xp m gitti olacakti derim 35 i 32 ye cekerim :P yer belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 WFB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 L2P ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 attim petition ama saat 8-17 arasinda (en dusuk populasyon) calisiyoruz simdi git sonra gel dediler :) WFB ne ? bak bunuda bilmiyorum ben. L2P yi biliyorum lineage 2 player :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 lol WFB yi ararken sunu buldum sonrada kermitin imza cekti dikkatimi yazayim dedim... WFB : The World Fellowship of Buddhists lol what the fuck brother mi len .. drea cevap ver plx :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 WFB : What a Fucking Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 WFB : Wating For Ban :) made By Dreagloth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 final fantasy online super olunce lvl dusebiliyorsun ehueheuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 lol deme FFXI , aldik iki adet 1 saat dayanamadik yurumeyi zor becerdim nerdeyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 lol bunu bilmeyen varmıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 kaede gene anlamsiz fikirle gelmissin. bi oku once sonra cevap ver yahu. giris gelisme sonuctan, girisin girisinden cevap ya da alay cumlesi yazip gidiyorsun. zaten genelde ya alay ya da dokundurma seklinde yazdiklarin bana karsi :) bak ben ne demisim, biliyoruz herhalde ama garip bir durum oldu diyorum. soul healer xp mi geri vermedi diyorum. level 30 dan sonra degisiyormu ? bug mi ? yoksa fark etmedigim bir xp alamama sorunumu var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 işte bilmediğin kısmı o zaten bug değil herkesin bildiği çok basit bişey halbuki ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 e nedir ben bilmiyorum aydinlatsan fena mi olur ? ciddi soruyorum oldukten sonra soul healer simdiye kadar xp yi geri veriyordu sadece bugune ozgu oldukten sonra gittim heallendim ve 189k xp geri aldin dedi. ancak olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 hepsini geri alamıyorsun, bir kısmı gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 asyalı aklı abi herifler sadist :D kusura bakmasınlar ama ben bu şekilde 30 dan sonra bırakırım bu oyunu ahhah ztn daha simdiden öyle 1 quest hub a gidene kadar 4 kere ölüyorum bazen hadee baştan kes allah kes mobları fln assasin sux ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 mighty oyunun helpinde yazmiyor bu dedigin. ayrica oyunun ticket sisteminde bakarsan eger benim soyledigim seye ait bir baslik var. eger bir sekilde xp nizi geri alamadiysaniz lutfen bize basvurun, server logundan bakildiktan sonra geri alirsiniz diyor. yani sizlerde dikkat edin sanirim bazen oyun xp yi geri vermek yerine lupletiyor :) sonucta 1 bubble gidip sifira dustugunde ve eleman sana su kadar geri aldin diyipte o xp yi goremiyorsan bu iste bir terslik oldugunu anliyorsun. ya soul healer hatali sistem dogru, ya da sistem yanlis. hayir bu 32. levelde sorun degil ama dusunsene 48 de falan 5milyon xp gidiyor ve sen gormuyorsun bile cunku bir gidim xp sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Biriktirip geri alırsın anlaşılır öylecenek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 olayin xpsinde degilim zaten, neyse kimsenin basina gelmemis demekki. aionun resmi sitesinde manualde vs heryerde oldukten sonra xp nizi para karsiliginda soul healerden geri alirsiniz yaziyor. hic bir yerde bilmem kac oraninda xp niz gider su kadarida geri alinir veya, random olarak binde bir ihtimal soul healerde xp nizi geri alamama ihtimaliniz de bulunmaktadir gibi bir ibarede yok. pesini birakmam bunun :D demek ki bir bug bu dikkat ediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Ölüm = 3% xp loss Spirit Heal = 2% recover Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 bu bilgi nereden ? diyelim ki boyle, sormak istedigim soru su : %3 xp loss neye gore ? ornegin 2 milyon xp aldim bunun %3 umu yoksa tum levelde almam gereken toplam xp nin %3 mu ? ayrica ikinci soru su : keske ss alsaydim ama almadim. 189k xp nizi geri aldiniz demesine ragmen bu xp neden ortalarda yok :) tesekkurler efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 o yuzde ikiyi de almamis adam, alla alla. ben mi yanlis anliyorum yoksa herker birlesip anlamamaya mi karar verdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Öldüğün zaman bir sonraki level için gereken toplam xp nin 3% ü gidiyor, 2% si spirit heal ile geri alınabiliyor. Sahip olduğun xp sıfırın altına inmiyor, ölüp level düşmek yok yani Sadece pve için geçerli pvp de kayıp yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar