Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray 25.10.09 @ 20.00


Masquerade

Öne çıkan mesajlar

sıcak sıcak geldi


MİLLİYET said:


Süper Lig'de önceki gün oynanan Fenerbahçe - Galatasaray maçı öncesi sahada ısınma çalışmaları sırasında futbolcular arasında yaşanan kavgada rakibine tokat attığı tespit edilen Bilica, maçın hakemlerinin verdiği rapor doğrultusunda PFDK'ya sevkedildi. Maç öncesi çıkan kavgada ise Arda ve Cristian'da bir suç unsuru bulunmadı. Keita da gördüğü kırmızı kart nedeniyle otomatikman PFDK'ya sevkedildi.

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü, sahaya atılan yabancı maddeler, Galatasaray Kulübü ise tribünlere verilen tahribat nedeniyle PFDK'ya sevkedildi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

attı ama topuk golunu aradan.


zaten guiza'nın bile bize gol attığını görünce hiç ağzımı açmamaya karar verdim ben maçla ilgili.

attı abi, guiza bize gol attı. başka bişey söylemeye gerek var mı? maçın özeti işte, guiza gol attı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

işine gelmeyince vur dalgaya, tam titleinin adamisin :)


başka herhangi bi ofsayt var mı ofsayt olmadığı halde ofsayt çalınan zegna?
yendiniz işte kewell ne yazıyosun sende hala yenildikten sonra fenerlilerle hangi tartışmayı kazanabiliceksin. maç bitmiş yukarda bi mesaj doğru

skor 3-1
tarih bunu yazar. malesef.

/thread
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ntvmsnbc said:

Kavganın faturası Bilica'ya kesildi
Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde yaşanan olaylar nedeniyle iki kulübü ve sarı-lacivertli takımın Brezilyalı futbolcusu Fabio Bilica'yı Disiplin Kurulu'na sevk etti.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesinde ısınmak için sahaya çıkan oyuncular arasında yaşanan kavganın faturası Fenerbahçeli Bilica'ya kesildi.

Arbede sırasında rakibine vurduğu tespit edilen Bilica, maçın hakemlerinin verdiği rapor doğrultusunda Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Kavgaya dahil olan Arda Turan ve Cristian Baroni hakkında ise suç unsuru bulunmadı.

Kendisine faul yapan Roberto Carlos'a yumruk attığı için kırmızı kart gören Abdülkader Keita'nın dosyası da otomatikman kurula gönderildi.

Ayrıca Fenerbahçe Kulübü sahaya atılan yabancı maddeler, Galatasaray Kulübü de tribünlere verilen tahribat nedeniyle Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Ev sahibi Fenerbahçe'ye tribün olayları nedeniyle 1 maç seyircisiz oylnama cezası verilmesi bekleniyor.


link
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adı lazım değil bir arkadaşımın ailesiyle izledim maçı.

annesi yemin ediyorum harrykewell. fenerliler gol atınca kırmızı kart, taç kullanınca sarı kart istiyordu. nonda yere düştüğünde kırmızı kart + penaltı + gol istedi. sahaya maddeler atıldığında bunalr sadece kadıköyde oluyor dedi. fenerbahçe'nin çok yabancıyla oynadığını falan söyledi.

o zamanlar yahu bu saçma yorumlar birininkine benziyor ama kime diyordum, forumda şöyle harrykewell'ın postlarına bakınca(çok uzun oldukları için bir kısmı göze çarpıyor) hatırladım. oymuş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

hakemin yarılan kafası için bir yorum yapmadı mı fizban ?



1-0 oldu ama bizim oldu bazen.. Bazen abarttık arkayı 4'ledik.. 2002'de bi koyduk, Türk Lirasından çıkarıldı , 6Slılardan çıkarılamadı 6'nın acısı.. Baktık böle olmıcak 4-1 yana haber saldık; dedik 2 de 1 karşımıza çıkmasınlar.. Ama ısrar ettiler yine geldiler, 3 'ün 1'ini aldılar...bu film bitmez
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...