Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray 25.10.09 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

Azmodai said:

rew, geyik bi yana, cirkinlesen yok. zaten topu topu 3-4 fenerli var forumda, ve harry gibi de futbol dahisi var. Harry gibi adam varken kabul et ki tartisma CIKMAMASI imkansiz.

herif cunku harika bir herif, ve dunyayi cok guzel goruyor, ne iciyorsa ben de 2 porsyon istiyorum aynisindan.

Abi, "kazandınız, hakettiniz, ezdiniz, ilk gol ofsayttı ama atmasanız zaten 2 dk ya bi tane atardınız" dedim, "o gol olmasa kazımın pozisyonu var franco var şu var bu var" cevap geldi" yahu tamam hketmediniz demiyorum pozisyon ofsayttı diyorum dedim, "sizin pozisyonunuz bile yok ezdik biz" dendi, e tamam ben de onu diyorum dedim, 1-2 kez ofsayt tartışıldı sonra yine "ama arda da yumruk attı bu oldu 10 senedir kazanıyoruz zaten" dendi. E ne diyeyim? Düzgün tartışamadan her seferinde konu baltalanıyor.

Kaç GS'li var ki fener haketmeden kazandı aslında bizim hakkımızdı diyen? Yok, ama buna rağmen kavga çıkarmaya çalışan agresif mesaj atan taraf fenerliler oluyor. Anlamadım hep kaybeden çıkıyordu olay.

rew, senin gibi adamlarla degil derdimiz. GS li ne kadar tanidik varsa onlarla izledik maci, artik yas olmus 26, bu saatten sonra veletlik yapacak halimiz yok ama burada harry gibi bir futbol dahisi bulmusken ettigi inanilmaz hayalperest laflardan sonra bisi yazmamak cok zor :(
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

harrykewell said:

Azmodai said:

rew, geyik bi yana, cirkinlesen yok. zaten topu topu 3-4 fenerli var forumda, ve harry gibi de futbol dahisi var. Harry gibi adam varken kabul et ki tartisma CIKMAMASI imkansiz.

herif cunku harika bir herif, ve dunyayi cok guzel goruyor, ne iciyorsa ben de 2 porsyon istiyorum aynisindan.

azmo,

bir dahaki maça bana gel, sana teker teker pozisyonlar üzerinde analiz yapmayı ve daha sonra bunu maçın geneline yaymayı öğreteyim, deal ?

dude, no deal... you're incredibly delusional for me to even consider that offer :/

it seems that you are afraid to become a lion ?
Sosyal ağlarda paylaş

it seems that you should only speak a foreign language if you actually know it.

arkadasim... eger sen su maci izleyip, ortadaydi diyip arkasindan da penalti penalti degildi, goller de gol degildi diyorsan, hayatta mutlu olamayacagini sana garanti edebilirim. Bazi seyleri oldugu gibi, saptirmadan kabul edip, ona gore davranmak olgunluktur... hayatinin futbol disindaki alanlarda da bu sekilde hareketler sergiliyorsan, vay haline arkadas.

ama gizliden gizliye bence sen bu forumun gordugu, gelmis gecmis en buyuk trollu olmalisin, cunku su yaptigin yorumlarin 2 aciklamasi var, ve makul olani bu... degilse de imdat diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

@Fistan
Sen git çoluk çocukla konuş lanlı lunlu.
Bitarafından uydurup uydurup bitarafına benzeyince ondan sonra böyle mahalle ağzına inmen de hoş olmuş yani.
Bit kadar beynin var insanlara akıl vermeye çalışarak onu da boşa harcama.
Okuduğunu anlayamıyorsan,gerçeklerden bihabersen,futbolu ve kurallarını bilmiyorsan git bildiğin konularda ahkam kes.
Varsa bi cevabın yazılan kurala tartışılan konuya cevap ver. Önce bi adam ol ondan sonra sağına soluna bok at.
Sosyal ağlarda paylaş

maçın sadece bu özetlerini izledim. galatasaray bu maç için ezilmiş. hakem ezik. servet bariz penaltı yapmış. ilk gol ofsayt bence. kuralını detayını bilmem ama ofsaytın mantığı açısından bunun ofsayt olması lazım. adam topun yolu üstünde, koşarak gelse pozisyona dahil olsa defans adamı dikkate almayabilir zaten ofsayt diye ama burada defansın adamı dikkate almama şansı yok.
fenere tebrik harbiden hakketmişler maçı pozisyonlar itibari ile.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

it seems that you should only speak a foreign language if you actually know it.

arkadasim... eger sen su maci izleyip, ortadaydi diyip arkasindan da penalti penalti degildi, goller de gol degildi diyorsan, hayatta mutlu olamayacagini sana garanti edebilirim. Bazi seyleri oldugu gibi, saptirmadan kabul edip, ona gore davranmak olgunluktur... hayatinin futbol disindaki alanlarda da bu sekilde hareketler sergiliyorsan, vay haline arkadas.

ama gizliden gizliye bence sen bu forumun gordugu, gelmis gecmis en buyuk trollu olmalisin, cunku su yaptigin yorumlarin 2 aciklamasi var, ve makul olani bu... degilse de imdat diyorum.

Azmocum,

senin üzerinden bütün fenerli arkadaşlara bir daha anlatıyorum;

1. ben Galatasaray iyiydi, maçı kazanabilirdi, vs. demiyorum, tam tersi haftalardır Galatasarayı ve oynadığı futbolu ve reykardı yerden yere vuruyorum

2. pozisyon ofsayt diyorum, aynısı söyleyen onlarca futbol adamı var, televizyonlarda milyonlarca liralar kazanıyor, misal Erman Toroğlu

3. pozisyonda penaltı yok diyorum, alexe sarı kart var diyorum, eğer penaltı verdiyse de kırmızı kart çıkmalıydı diyorum, hakemin eyyamcı olduğunu söylüyorum, aynısını yine E.T. da söylüyor

ha kesinlikle yanlış anlaşılmasın, onları otorite olarak felan göstermiyorum, sadece benim gibi düşünen diğer arkadaşlar da olduğunu gösteriyorum

ve ben sizlerden farklı olarak ;

1. hakaret etmiyorum kimseye, düşüncesinden veya fikirlerinden dolayı

2. kişisel dialoglara girmiyorum, mümkün olduğu kadar kişisel saldırılara da cevap vermiyorum

3. elimden geldiği kadar futbol konuşmaya çalışıyorum, tabiki arasıra takılıyorum, absürt şeyler yazıyorum, sadece eğlence amaçlı
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

eyyamci dediginiz hakem su pozisyona filanda ofsayt caldı, kazımın pozisyonlari yedi bitirdi. yapmayin yani :D

http://img136.imageshack.us/img136/7123/ofsayt.jpg

tamam o pozisyonda ofsayt yok şekil olarak ama pozisyonun içindeki adam güza, yani doğuştan ofsayt o, o yüzden çalmıştır :)

eyyamcı hakem yine fenerlileri düşünmüş, yoksa güzaya bi dünya küfür edeceklerdi
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...