Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray 25.10.09 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

rew... EZ DIK.

haha hala penalti yok diyor. harry, hayatindaki soklari ve seni uzen darbeleri kalbinin kirilip genc ergenler gibi aglamani engellemek icin yarattigin pembe YALAN Dunyayi baskalarina empoze etme ltf.

maci babalar gibi kaybettiniz, goller de gol. GG demeyi ogren, buyu biraz thx.
Sosyal ağlarda paylaş

DeathFinger said:

Birde işin garip yanı ben burda hakem çok iyiydi kötüydü onun tartışmasına girmedim. Fistan bitarafından kural uydurup ahkam kesmiş ona karşılık yazdım. Asıl kuralı koydum bu yani. Top çıkmış çıkmamış hakemin kafası yarılmış dikiş atmak için narkoz vermişler maçı yönetememiş banane. Benim takımım sahada iyi futbol oynayamamış bunu tamamen hakeme bağlamak saçma olur gereksiz olur. Olmuş bitmiş maç sonuçta.

ne kafamdan kural uydurucam lan
ne ahkam kesicem
galatasaray gibi dandik bi takıma ne yorucam kendimi ustelik onun taraftarına ne anlatmaya calısıcam.
anlayan anlar. anlamayan aglar.
zuaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Hakkaten durum komik bir hal aldı, kazanan taraf FB, haliyle kaybedenin, GS'lilerin saçmalaması gerekirdi, ama burada "Hakederek kazandınız zaten itirazımız yok" diyor GS'liler sadece pozisyonları tartışıyor, buna rağmen FB'liler "O olmasa bu vardı, bak burda da iyiydik bak kazım bıdı bıdıydı, bak kaleci atılmalıydı" diye galip gelmelerine rağmen saçmalıyıp üstüne bir de "yenildiniz çekemiyosunuz bahane bulun" diyorlar, hani yenilip çekemeyen adam zaten "hakederek kazandınız" demez baştan. Düzgünce izah etmeye çalışınca da her şeyi "sindiremiyosunuz"a çekiyorsunuz. Biraz gözlerinizi açın düzgün tartışalım, bu kadar basit olmayın, kahvedeki adam gibi tartışmayın yahu

harrykewell said:

yanlız bilmem dikkatinizi çekti mi fenerli arkadaşlarımız sürekli bir hakaret etme, aşağılama, ezmeye çalışma modunda, sürekli olarak ağlamayın ağlamayın tarzı kelimelerle bitiriyorlar postlarını, tam tribünlerden sahaya yabancı cisimler atan seyirci profili gibi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Hakkaten durum komik bir hal aldı, kazanan taraf FB, haliyle kaybedenin, GS'lilerin saçmalaması gerekirdi, ama burada "Hakederek kazandınız zaten itirazımız yok" diyor GS'liler sadece pozisyonları tartışıyor, buna rağmen FB'liler "O olmasa bu vardı, bak burda da iyiydik bak kazım bıdı bıdıydı, bak kaleci atılmalıydı" diye galip gelmelerine rağmen saçmalıyıp üstüne bir de "yenildiniz çekemiyosunuz bahane bulun" diyorlar, hani yenilip çekemeyen adam zaten "hakederek kazandınız" demez baştan. Düzgünce izah etmeye çalışınca da her şeyi "sindiremiyosunuz"a çekiyorsunuz. Biraz gözlerinizi açın düzgün tartışalım, bu kadar basit olmayın, kahvedeki adam gibi tartışmayın yahu

Aynen abi diyerek çekiliyorum ben aradan,gerek yok daha fazla yazmaya...
Hayır yarın öbür gün şaşıp düşüp fener kaybederse ne olacak merak ediyorum cidden...
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

ne ahkam kesicem
galatasaray gibi dandik bi takıma ne yorucam kendimi ustelik onun taraftarına ne anlatmaya calısıcam.
zuaaaaaaaaaaaaaaaaa

harrykewell said:

yanlız bilmem dikkatinizi çekti mi fenerli arkadaşlarımız sürekli bir hakaret etme, aşağılama, ezmeye çalışma modunda, sürekli olarak ağlamayın ağlamayın tarzı kelimelerle bitiriyorlar postlarını, tam tribünlerden sahaya yabancı cisimler atan seyirci profili gibi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Aynen abi diyerek çekiliyorum ben aradan,gerek yok daha fazla yazmaya...
Hayır yarın öbür gün şaşıp düşüp fener kaybederse ne olacak merak ediyorum cidden...

bisi olmaz, daha once de kaybettik gsye, yine kaybedecez. BU kadar aglamayiz. Zaten forumda toplam 3-4 tane fenerli var sdffsdg istesek te aglayamayiz.
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

Zegna said:

harrykewell, kazimin omuz omuza mucadeleri icin ne diyorsun?

hani 5 defa durmadan faul calınan :)

o konuda dün yorum yaptım, kaçırmışsın sanırım

kazım aynı tip faulden yaklaşık 875 kere yaptı, buna cesaret edebilmesindeki tek etken hakemin sarı kart göstermemesiydi

hatta bir pozisyonda uçarak taban girdi, sarısı banko , kırmızı bile olabilir

buna benzer bir pozisyon hafta içi avrupa liginde oldu, 79 dkç da oyuna giren adam 82. dk da abenzer hareketten atıldı

sana dicek bisiyim kalmadi, cunku su saatten sonra sana futbolu anca birisinin oturtup regal reklamindaki gibi dove dove ogretmesi lazim, dayak yicek yasida gectigin icin sanirim yapcak bisi yok :)

kusura bakma, kisisel hakaret olarak soylemiyorum ama bu kadar kör cahil olmak cidden kolay degil tebrik ediyorum.

taban hareketini savundugum filan yok, ama bildigin hakemin oynatmadigi omuz omuza mucadelelerin hic biri faul degil.

trabzon macinda ceza sahasi icinde adami ucurdunuz, sorada hic penalti degil dediniz, kazim o omuzun 10 da 1 ni bile atmadi da faul verince hakem kararlar dogru diyorsunuz.

ben elimden geleni yaptim valla anlatayim diye ama nato mermer nato kafa.
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

Fistan said:

ne ahkam kesicem
zuaaaaaaaaaaaaaaaaa

harrykewell said:

eee? nolmus? o taraftardan olmak gurur verir bana.
mutluyuz ezmisiz.
sahaya da yabancı cisim atarım.
denk getirsem kafadan ilk 11 i indiririm.
nolmus?
asagılama ezmeye gelince
hakettiğinizi aldıgınızı dusundunuz mu hic?
haha
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Azmodai said:

rew... EZ DIK.

ona laf yok zaten, ezdiniz, maçtan sonra da dedim, gece de dedim dün de dedim :) Zaten onun tartışmaya açık bi yanı yok, ezdiniz. Biz tartışmaya açık kısımları tartışıyoruz. En azından deniyoruz.

Fistan said:

Fistan said:

hakemin kafasını yardık
ardayı dövdük
ilk gol ofsayt
penaltı penaltı değil
kırmızı kart hatalı
fenerli oyuncular agresif
hakem berbat
federasyon istifa

maçın sonucu
fenerbahçe 3 - 1 galatasaray

tarih bunu yazar.
11. yılda görüşürüz.

Buna da itiraz eden yok zaten, tüm gsliler kazandınzı hakettiniz diyerek zaten mesajlarına başlıyor.

Ama bunca zamandır maç topici okuyorum, kaybedenlerin yapması doğal da ilk defa kazanan tarafın bu kadar çirkinleştirdiği bir tartışma gördüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

harrykewell said:

Fistan said:

ne ahkam kesicem
zuaaaaaaaaaaaaaaaaa

harrykewell said:

eee? nolmus? o taraftardan olmak gurur verir bana.
mutluyuz ezmisiz.
sahaya da yabancı cisim atarım.
denk getirsem kafadan ilk 11 i indiririm.
nolmus?
asagılama ezmeye gelince
hakettiğinizi aldıgınızı dusundunuz mu hic?
haha

heh işte bende bunu diyordum fistan, atarsın, yararsın, gralsın :)
Sosyal ağlarda paylaş

rew, geyik bi yana, cirkinlesen yok. zaten topu topu 3-4 fenerli var forumda, ve harry gibi de futbol dahisi var. Harry gibi adam varken kabul et ki tartisma CIKMAMASI imkansiz.

herif cunku harika bir herif, ve dunyayi cok guzel goruyor, ne iciyorsa ben de 2 porsyon istiyorum aynisindan.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

rew, geyik bi yana, cirkinlesen yok. zaten topu topu 3-4 fenerli var forumda, ve harry gibi de futbol dahisi var. Harry gibi adam varken kabul et ki tartisma CIKMAMASI imkansiz.

herif cunku harika bir herif, ve dunyayi cok guzel goruyor, ne iciyorsa ben de 2 porsyon istiyorum aynisindan.

azmo,

bir dahaki maça bana gel, sana teker teker pozisyonlar üzerinde analiz yapmayı ve daha sonra bunu maçın geneline yaymayı öğreteyim, deal ?
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.youtube.com/watch?v=4oK1iyAYgWk&feature=related

macin ozeti arkadaslar, bol bol izleyin ondan sonra yorum yapalim.

servetin luganoya yaptigi hareket, penalti degil dediginiz pozisyon vs :)

vay anasini arkadas ya, bari mac ortada filan gecseydi de su tartismalarin bir amaci olsaydi :)

o kadar net ezdi gomduki sahaya gs yi fenerbahce, cidden biz veya siz ne konussak boş.
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

Azmodai said:

azmo,

bir dahaki maça bana gel, sana teker teker pozisyonlar üzerinde analiz yapmayı ve daha sonra bunu maçın geneline yaymayı öğreteyim, deal ?

dude, no deal... you're incredibly delusional for me to even consider that offer :/
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

Abi, "kazandınız, hakettiniz, ezdiniz, ilk gol ofsayttı ama atmasanız zaten 2 dk ya bi tane atardınız" dedim, "o gol olmasa kazımın pozisyonu var franco var şu var bu var" cevap geldi" yahu tamam hketmediniz demiyorum pozisyon ofsayttı diyorum dedim, "sizin pozisyonunuz bile yok ezdik biz" dendi, e tamam ben de onu diyorum dedim, 1-2 kez ofsayt tartışıldı sonra yine "ama arda da yumruk attı bu oldu 10 senedir kazanıyoruz zaten" dendi. E ne diyeyim? Düzgün tartışamadan her seferinde konu baltalanıyor.

Kaç GS'li var ki fener haketmeden kazandı aslında bizim hakkımızdı diyen? Yok, ama buna rağmen kavga çıkarmaya çalışan agresif mesaj atan taraf fenerliler oluyor. Anlamadım hep kaybeden çıkıyordu olay.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

http://img10.imageshack.us/img10/8742/offside.jpg

once bu resme bir bakınız. topa koşması dokunmadıktan sonra bir sorun teşkil etmiyor.

ondan sonra da önceki sayfada konulan kuralın fifa tarafından açık şekilde belirtilen resimlerini koyayım.

*Interfering with play or
*Interfering with an oppenent or
*gaining an advantage by being in that position

bunların açıklamaları,

http://img137.imageshack.us/img137/5683/offside1.jpg
http://img149.imageshack.us/img149/2725/offside2.jpg
http://img16.imageshack.us/img16/4268/offside3.jpg

kaynaklar:

1. resim için, sayfa 31
diğer resimler, 11. sayfadan itibaren bakin

pozisyonda carlos açık şekilde topun üstünden atladığına göre, pozisyona koşması bir sorun teşkil etmiyor. ne kaleciyi ne diğer oyuncuların topla oynamasını engelliyor. hatta topun üstünden zıplaması cok acık sekilde, yani insan azcık caktırmadan zıplar..adam bacakları acıp zıplıyor.

insanlara kafa basmıyor filan demeden once kendinize bakın bir.

futbol bolumune toplam 50 mesajım yoktur belki ama bu konudan cok keyif aldım. kastım sayenizde bu mesaja

abi... yeter
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

http://www.youtube.com/watch?v=4oK1iyAYgWk&feature=related

macin ozeti arkadaslar, bol bol izleyin ondan sonra yorum yapalim.

servetin luganoya yaptigi hareket, penalti degil dediginiz pozisyon vs :)

vay anasini arkadas ya, bari mac ortada filan gecseydi de su tartismalarin bir amaci olsaydi :)

o kadar net ezdi gomduki sahaya gs yi fenerbahce, cidden biz veya siz ne konussak boş.

penaltı değil demedim de kırmızı karta yorumum vardı nedense görmezden gelmişsin zegna,

ha bak son cümle de bi önceki mesajıma birebir örnektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...