cemad Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 fener ezdi hatta hakem kazımı durdurmak için elinden geleni yaptı da emrenin yaptığı kasti olsun olmasın herif her önüne gelene ayı gibi girerse elbet birgün böyle olur. şu adamın futbol oynamsaını bırakın oksijen tüketmesi yazık valla öte yandan alex... bu adam gidince fener yerine birini bulabilecek mi çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Evet herikiwıl ın maç kritğini okumadığım için gece uyku uyuyamadım , dediği gibi 1-0 yaptık maçı üstüne yattık , maç zaten 1-0 bitti , gs ise 7-8 net pozisyondan yararlanamadı , çok üstün oynadılar bizden maç onların hakkıydı :D Baros'a da geçmiş olsun bu arada , artistik kendini atmaya kalktı ayağını kırdı , Emre'nin sağ ayağına müdahalesi yok yere dengeli düşseydi, çuval gibi bırakmasaydı kırmazdı ayağını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Masquerade said: kasti demedim azmo. burda çime takıldı diyordu millet. emrenin müdahalesi var dedim sadece. çim değil. ben bulasmis olmak icin yazdim zaten masq. maci izlemedim bile sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 iyide barosun sag ayagı kırılmamısmıy dı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Khelben said: usta sen nerdesin ya. bişey oldu diye korktuk yurtdışındaydım bir kaç gündür, yeni hoca arıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 haftanın zararlısı galatasaray oldu.. yenildiğimz yetmedi 2 ay baroşdan 3 maç keitadan olduk keşke giden sadece 3 puan olsaydı :( o değilde maç çok acaipti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Bonjo said: Baros'a da geçmiş olsun bu arada , artistik kendini atmaya kalktı ayağını kırdı , Emre'nin sağ ayağına müdahalesi yok yere dengeli düşseydi, çuval gibi bırakmasaydı kırmazdı ayağını..Bambaşkamışsın. @azmo fark ettim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12780318.asp?gid=229 http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=63100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Argue said: iyide barosun sag ayagı kırılmamısmıy dı?http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/5141.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 hiç inandırıcı gelmiyo niyeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 abi bu arada baroşu emrenişn sakatlamadığını iddia edenler.. ayıp lan yuh göz var nizam var tamam kasti bir şey yok ikili mücadele kazası olmuş ama sonuçta emre bildiğin ister istemez sakatladı ayıp lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Maçın pankartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 harrykewell said: Khelben said: usta sen nerdesin ya. bişey oldu diye korktuk yurtdışındaydım bir kaç gündür, yeni hoca arıyorum :) bırkac gunlugune futbol yorumculuguna mı gıttın yurt dısına, hanı 1kac gun demıssın ve de haftasonuna denk geldı sanırım, ona dıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 BabacumMostors said: abi bu arada baroşu emrenişn sakatlamadığını iddia edenler.. ayıp lan yuh göz var nizam var tamam kasti bir şey yok ikili mücadele kazası olmuş ama sonuçta emre bildiğin ister istemez sakatladı ayıp lan Emre bilerek gitti faul yaptı ! Bunu gören Elano ve Arda ayağında top tutamadı banada birşey olur diye , Galatasaray'ı ilk dakikada sindirdi. Sonuçta Fenerbahçe'de maçı gene kazandı. Trübün , faul , ofsayt , penaltı , out ... bunları tartışmakla bitiremeyiz. Yarında unutulur gider. Fakat tarih 10 yılına giren Kadiköy öyküsünü unutmaz hiçbir zaman. Kaleciniz berbat , defansınızda adam yok , öve öve bitiremediğiniz forvetlerinizin maçta posizyonu yok. Orta sahada zaten kimse yok. Biraz kendinize kızın.. Dün Rıdvan çok güzel bir yorum yaptı ; Ben Alex gibi adamı takımında banko görmek isterim , fakat 4 tane Alex 'e katlanam . Galatarasay 'da 4 tane Alex " Abudik gubudik takımlara 3-4 attıp havaya girdiniz . Ama hafif dirençli bir takım oldumu hep yenildiniz. bknz: Ankaragücü , Fenerbahçe Kötü oynayan trabzondan 3 tane yediniz , moralsiz beşiktaş'ı rüştü sayesinde yendiniz. Bu Fener sizi Samiyendede yener siz bu şekilde 10 forvetle maça çıkarsanız. Barcelona bile önce geriyi sağlama alıyor. Ki o forvetleri ile yediğinin 2 katı atacak güçtü. Sen elano ,arda , keita ,baros ile havaya girmişsin.. Bi dur derler adama..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ve benim mesajımdan böyle bir çıkarım yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 sevgili janis, biz Galatasaraydaki tıkanıklığı millete 4-5 atarken tespit ettik, söyledik, sen gözden kaçırmışsın sanırım yanlız rıdvan efendinin dediği gibi değil olay, bizde 4 tane alex yok, bizde sorun orta sahadakilerin ve oyun sisteminin saçmalığından başka birşey değil bilmem hatırlar mısın daha ilk hafta deplasmanda yendiğimiz antep geçen hafta feneri yendi 4 tane attığımız kayseri, 6 hafta üst üste maç kazandı, 3 tane attığımız beşiktaş şu anda üst üste maçlar kazanıyor, bunların hiçbiri mi dirençli değil ? dünkü maçın kopma noktası da 2. dk da barosun sakatlanması ve hemen 10 dk sonra gelen ofsayt golü, üstüne bir de 2. yarı başında verilen uyduruk penaltı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Diyaloglar şöyle gelişiyor: - Arda’yı resmen dövüyor Baroni, görüyor musun? - Sence Galatasaray top oynuyor mu? - Leo Franco’nun gözünde astigmat kalmadı lazer yemekten, ayıp değil mi? - Sence Galatasaray top oynuyor mu? - Fener’in attığı golde ofsayt yok mu? - Sence Galatasaray top oynuyor mu? - Kadıköy’de sahaya bir UFO inmediği kaldı; korku imparatorluğu değil midir bu? - Sence Galatasaray top oynuyor mu? - Penaltı yalan değil mi? - Sence Galatasaray top oynuyor mu? * * * Galatasaray bu maçı iyi oynayamadığı için kaybetti. Fenerbahçe’nin maçı kazanmak için ortaya koyduğu fiziksel çabayı gösteremediği için kaybetti. Kadıköy’de kibar kaldığı için kaybetti. Psikolojik harbi Fenerbahçeliler kadar başarılı yürütemediği ve yönetemediği için kaybetti. Bakınız Arda’nın Baroni’den yumruğu yediğiyle kalıp oyundan düşmesi... Bakınız Keita’nın Roberto Carlos’a yumruk atarken yakalanıp haklı olarak kırmızı kartı görmesi. Ama bütün bunlar hikaye. Galatasaray maçı Fenerbahçe kadar istemediği için, korkusunu yenemediği için kaybetti. Şöyle bahaneler olabilir mi Allah aşkına? Moralimizi bozdular... Küfür ettiler... Korner kullanırken kafamıza yabancı cisim yağdırdılar... Bunların hepsi doğru olabilir, doğru da fakat kötü oyunu açıklamaya yetmez. Fenerbahçe ne istediğini ve nasıl alacağını Galatasaray’dan daha iyi biliyordu. İki takımın da futbol adına pek fazla güzellik sunamadığı maçtan Fenerbahçe galip çıktıysa bunun tek nedeni ev sahibi takımın maça daha iyi hazırlanmış olmasıdır. Saha dışı faktörlerin saha içini etkilemesine izin veren de yine Galatasaray oldu. Sanki Kadıköy’de çiçeklerle karşılanacaklardı! Çok güzel yazmış Kanat ATKAYA (Hürriyet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ya hıncal dur iki dakika girme araya adam sana değil BAĞA DİDİ evet merka ediyorum "emre baroşu ister istemez sakatladı" lafından nasıl bu çıkarımı yaptı.. yoksa bütün bunlar sadece benim içinmiydi? iananmıyırumj! canıms sçs <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 kiwıl ya git kumda oyna 90 dakkada bi tane pozisyona gireme ezil büzül , ona buna bahane bul lol :D hadi bu sezon öyleydi geçen sezon öyleydi de 10 senedirmi böyle 10 sene be ayıp insan konuşmaya utanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 üstelik fenerin golü ofsayt değildi buz gibi fişşek gibi goldü bizim kaleci malladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 BabacumMostors said: üstelik fenerin golü ofsayt değildi buz gibi fişşek gibi goldü bizim kaleci malladı 1. gözlerin görmüyo 2. gözlerin görmediği için golde ofsayt olmasa bile kalecinin değil hakan baltanın hatası olduğu fark etmiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 carlos a güreş yaptı diyenler , servetin ceza sahasında luganoya yaptığını , kazım'da bulaşıcı hastalık varmış gibi yanından geçenin kendini yere atmasını ve hakemin buna sessiz kalmasını da görsünler. sonra gol ofsayttı filan diye hakemin arkasına sığınsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 hakan'ın hatası ayrı ona girmiyorum da bizim kaleci iyi değil adam aynı hatayı yanı maçta iki kere yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Ronaldinho said: carlos a güreş yaptı diyenler , servetin ceza sahasında luganoya yaptığını , kazım'da bulaşıcı hastalık varmış gibi yanından geçenin kendini yere atmasını ve hakemin buna sessiz kalmasını da görsünler. sonra gol ofsayttı filan diye hakemin arkasına sığınsınlar. normal bir hakem yönetseydi maçı kazım 7-8 kere kırmızı kart görürdü yine hakem normal olsa nondaya kart çıkarmazdı, hakem hakem olsa yine kendini fenerli topçulara parmaklatmazdı, hakem bir daha normal olsa baroninin maç içinde ardaya attığı yumruğu görürdü, hakem insan olsa o maçı hiç başlatmazdı, ya da en iyi ihtimal tribünleri boşaltıp öyle oynatırdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 şimdi ortada şu da var ki galatasaray çok çok kötü oynamadı fakat yenecek kadar iyi de oynamadı zaten en iyi ihtimalle berabere biterdi maç keza sahada daha çok koşan bir fener vardı belki baroş maçın başında sakatlanmasa daha ileriki dakikalarda nonda-baros değişimi olsa keita da mal gibi o kartı görmeseydi maç kopmazdı tabi bunlar üstüne keşki keşkü demek maçın sonucunu değiştirmez galatasaray kaybetmniştir ve önündeki maçlara bakacaktır şimdi daha farklı sorunlarla boğuşacaktır SİZ ÖYLE YAPTINIZ DA BÖYLE OLDU!!! demenin bir anlamı da yok aradaki puan farkı 5 dir ve kapatılması imkansız değildir fener gidip sivasa karşı da puan kaybedebilir gaklatasaray ankaragücünden yine 3 yer top bu her şey olur.. zaten olmasaydı geçen sene sivas 2. olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar