khala Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 anca geldim eve maçtan fenerli arkadaşları tebrik ediyorum öncelikle baggio efendide modluguna güvenerek lagaluga yapmaya başlamış gene.Atmış gene zarfı, yersen işte. Kaç senedir aynı ortamdayız bide bana söylerler kavgacı diye. Biz en azından delikanlı gibi lafımızın arkasında dururuz. Bu lafları en fazla burda söylersin, başka yerde gel söyle görelim ne kadar delikanlısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 14. safyada biz bunu boşuna yazdık sanırım cavanagh said: çakanlar ve koyanlar yörünge dışında birbirlerine çakmaya devam edecekler, haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 UA!!! oley oley UA!! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 o yüzden ne yendiler yazıyorum ya 1 kere izin ver be hacı bi kere diyim o kelimelerden brini hadi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Masquerade said: Baggio said: Bir de şu sahtekar laflar var; "siz bizi yenin biz gene şampiyon olalım" hikayesi. Duyan da her sene şampiyon oluyorlar sanacak, içinde bulunduğumuz bu 10 senelik hezimet hikayesi süresince FB 4 kez şampiyon olmuş, GS ise 3.Aslında hezimet 88-89'dan bu yana var. 18 fb 2 gs 1 beraberlik 9 gs şampiyonluğu 6 fb şampiyonluğu haklıyız gibi bence be. :) Ekstra başarılar aldığınız, daha önce hiç ulaşamadığınız ve muhtemelen bir daha da ulaşamayacağınız UEFA dönemini işin içine sokmadan hesaplar dönmüyor değil mi :) O zaman istersen işin en başına gidelim, eşit olan şampiyonluk sayılarındaki derbi durumuna bakalım, görelim ne nedir? "On senedir puan bile vermemek" siz ne deseniz bir başarıdır, buna bulduğunuz fix palavra cevap "ehe olsun şamp oluruz" olduğu için bu istatistiğin olduğu dönemi almak istedim. Her yendiğimizde şampiyon olacak değiliz, ama yine de öndeymişiz. Baştan itibaren alırsan da bariz bir derbi üstünlüğü yine var, üstüne tarihi fark var. Ama tabii, UEFA EHE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 SeaGle said: Baggio said: Bir de şu sahtekar laflar var; "siz bizi yenin biz gene şampiyon olalım" hikayesi. Duyan da her sene şampiyon oluyorlar sanacak, içinde bulunduğumuz bu 10 senelik hezimet hikayesi süresince FB 4 kez şampiyon olmuş, GS ise 3. abi birde şu olay var, fenerbahçenin en büyük sorunlarından bitanesi, galatasarayı 10 yıldır kadıköyde yenmesini şampiyonluk kadar büyük bir başarı sayması. Hedefin büyüklüğü, küçüklüğü olayı. Nasıl diyeyim, yahnlış anlamayın da, sanki, bi teselli gibi, aslında yanlış anlaşılır şimdi bu, başarısızsınız demiyorum, başarısız olduğunuz zamanlar da var elbet ama, işte bu zamanlarda "olsun olm x senedir y de koyuyoruz" argümanına tutunmak takımın kendisi için kötü. Sanki tek amacı buymuş gibi biraz, senin servet değerinde kadron var, kaliteli oyuncuların var. Maddi yönden de yok yok, e niye adımlarını büyük atman gerektiği halde bazen minicik adımlarla avunuyorsun.Tamam da, en azından süre gelen bir başarıdan bahsediyoruz. ya 10 sene önce tutulan bir UEFA kupası sapından bahsediyor olsaydık hala? yaa yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Türkiye Kupasını unutma Baggio. Madem Avrupa'da beceremiyoruz, saymam! diyorsun 17/17 olan eşitliği 2. büyük kupa bozsun. oh wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 khala said: anca geldim eve maçtan fenerli arkadaşları tebrik ediyorum öncelikle baggio efendide modluguna güvenerek lagaluga yapmaya başlamış gene.Atmış gene zarfı, yersen işte. Kaç senedir aynı ortamdayız bide bana söylerler kavgacı diye. Biz en azından delikanlı gibi lafımızın arkasında dururuz. Bu lafları en fazla burda söylersin, başka yerde gel söyle görelim ne kadar delikanlısın. Aman abi, kavga edemediğim için çok karıyım ben. Senin gibi ser.. şey, delikanlı olamadık, affet. Neler var ya ehe, adres isteyecek utanmasa. Şu modluk edebiyatından da gına geldi, kendinize yeni "laga lugalar" bulun artık. Mod olmadan da aynı idi tarzım, banlanmak bir yana mod yaptılar, sizin aksinize ikisini ayırt edebiliyorum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 iki takim arasindaki maclarda olan basari ne yazik ki baska biseye yansimiyo, ligde 3 puan aliyosunuz tek olayi bu. dunya capinda bi basari kritei degil bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Peki olaya şu açıdan baksak? Bu forumdaki Gs li arkadaşlar ne yapabilir 10 senedir puan alamıyorsa galatasaray? adamlar gönül vermiş tutuyorlar işte o takımı , ne yapsınlar çıkıp kendilerimi oynasınlar? :p uykum geldi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 khala doğru demiş ama. hani şöyle bir olay var, kusura bakma uyuyor sana Baggio. Bilmiyorum kasıtlı mı yapıyorsun ama hele olay sıcağı sıcağına ise kişilere ve kurumlara hakaret ediyorsun (en sakin anında bir zahmet oku postlarını. insanlara ve camialara haysiyetsiz, terbiyesiz, öküz gibi sıfatlar ile yardırmak eleştiri değil buz gibi küfürdür. küfür olması için bel altı uzuvların işin içine girmesi gerekmiyor) , sabrı taşıp sana hakaret eden insanların mesajlarını da ışık hızında siliyorsun. Yani irl'de de böyleysen yazık. Heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Baggio said: khala said: anca geldim eve maçtan fenerli arkadaşları tebrik ediyorum öncelikle baggio efendide modluguna güvenerek lagaluga yapmaya başlamış gene.Atmış gene zarfı, yersen işte. Kaç senedir aynı ortamdayız bide bana söylerler kavgacı diye. Biz en azından delikanlı gibi lafımızın arkasında dururuz. Bu lafları en fazla burda söylersin, başka yerde gel söyle görelim ne kadar delikanlısın. Senin gibi ser.. şey, delikanlı olamadık, affet. sen şimdi adama serseri demedin di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bu maç bazı şeyleri ilk kez, bir şeyi de tekrar gösterdi bana ilk kez gördüklerim; fenerbahçe taraftarı hep söylendiği gibi "elit, en kaliteli, saygın" taraftar değilmiş, demek ki saraçoğlunda da taşkınlıklar, sahaya madde atmalar, küfürlü tezahüratlar olabiliyormuş, bundan sonra bazı kişiler/kesimler korumasınmış artık taraftarını körü körüne, milan baros çok önemli, olmazsa olmaz bi oyuncu imiş bu takım için, sabri artık çirkeflikten uzaklaşmış, tekrar gördüğüm şey ise, emre belözoğlu gerçekten kişiliksiz, terbiyesiz bi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 suBzer0 said: Peki olaya şu açıdan baksak? Bu forumdaki Gs li arkadaşlar ne yapabilir 10 senedir puan alamıyorsa galatasaray? adamlar gönül vermiş tutuyorlar işte o takımı , ne yapsınlar çıkıp kendilerimi oynasınlar? :p uykum geldi galibaabi ben de onu diyorum işte ötenaziyi serbest bıraksınlar bu durumdaki taraftarlara :P şaka bi yana fenerli olabilirler, kapımız açık. ne de olsa bir gün herkes fenerbahçeli olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 SeaGle said: fenerbahçe taraftarı hep söylendiği gibi "elit, en kaliteli, saygın" taraftar değilmiş, demek ki saraçoğlunda da taşkınlıklar, sahaya madde atmalar, küfürlü tezahüratlar olabiliyormuş, bundan sonra bazı kişiler/kesimler korumasınmış artık taraftarını körü körüne, lol kim ne zaman soylemis bunu? turkiyede oyle bi taraftar kitlesi hicbi sekilde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Masquerade said: khala doğru demiş ama. hani şöyle bir olay var, kusura bakma uyuyor sana Baggio. Bilmiyorum kasıtlı mı yapıyorsun ama hele olay sıcağı sıcağına ise kişilere ve kurumlara hakaret ediyorsun, sabrı taşıp sana hakaret eden insanların mesajlarını da ışık hızında siliyorsun. Yani irl'de de böyleysen yazık. Heh. Hakaret içeren mesaj silinir Masq, hayal dünyasında yaşıyorsun biraz. Forumda o an aktif olarak bulunduğum için görünce siliyorum, bana hakaret edildiği için değil ama; sana, GS'ye, GS'lilere falan edilince de siliyorum, hepimiz her hakareti silip sertliğine göre ban süresi tayin ediyoruz. Bunu diğer mod arkadaşlara veya herhangi bir bölümün moduna sorabilirsin kesmiyorsa. İşine gelmeyen gerçekler için özür dilerim. "Silmek"ten kasıt da gizlemek bu arada, tekrar belirteyim, mesaj yerinde duruyor admin ve modlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Masquerade said: O kitap cidden iyidir Holy. Bizim futbolculara okutmak lazım işte. Belki kafada bi kıvılcım çakar. Ama şunu unutmuşsun; Büyük takımlar kazandıkları büyük başarıyı konuşurlar. Küçük takımlar ise büyük takımları yendikleri skoru konuşurlar. - Platini evet evet gs çok büyük takım fener küçük takım futbol zekana hayranız . bide objektif takılmaya calısma bari kendi çapında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Baggio said: Masquerade said: Baggio said: Bir de şu sahtekar laflar var; "siz bizi yenin biz gene şampiyon olalım" hikayesi. Duyan da her sene şampiyon oluyorlar sanacak, içinde bulunduğumuz bu 10 senelik hezimet hikayesi süresince FB 4 kez şampiyon olmuş, GS ise 3.Aslında hezimet 88-89'dan bu yana var. 18 fb 2 gs 1 beraberlik 9 gs şampiyonluğu 6 fb şampiyonluğu haklıyız gibi bence be. :) Ekstra başarılar aldığınız, daha önce hiç ulaşamadığınız ve muhtemelen bir daha da ulaşamayacağınız UEFA dönemini işin içine sokmadan hesaplar dönmüyor değil mi :) O zaman istersen işin en başına gidelim, eşit olan şampiyonluk sayılarındaki derbi durumuna bakalım, görelim ne nedir? "On senedir puan bile vermemek" siz ne deseniz bir başarıdır, buna bulduğunuz fix palavra cevap "ehe olsun şamp oluruz" olduğu için bu istatistiğin olduğu dönemi almak istedim. Her yendiğimizde şampiyon olacak değiliz, ama yine de öndeymişiz. Baştan itibaren alırsan da bariz bir derbi üstünlüğü yine var, üstüne tarihi fark var. Ama tabii, UEFA EHE. dayı biz uefayı sokuyoruz herşeyde işe tamam da, siz de 6-0 olayını düşürmüyorsunuz dillerden. Ha kıyaslarsak sen de biliyorsun ki uefa çok pis döver 6-0'ı, ama biz kusura bakmayın ama görmemişlik yapmıyoruz olur olmadık yerde uefa olayına sarılıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 yapıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 aquila said: SeaGle said: fenerbahçe taraftarı hep söylendiği gibi "elit, en kaliteli, saygın" taraftar değilmiş, demek ki saraçoğlunda da taşkınlıklar, sahaya madde atmalar, küfürlü tezahüratlar olabiliyormuş, bundan sonra bazı kişiler/kesimler korumasınmış artık taraftarını körü körüne, lol kim ne zaman soylemis bunu? turkiyede oyle bi taraftar kitlesi hicbi sekilde yok. çoook kez aziz yıldırım beyefendiler aynı şeyleri söylediler, fb tv yi aç hergün 20 kere duyarsın hatta dayıboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Baggio said: Masquerade said: khala doğru demiş ama. hani şöyle bir olay var, kusura bakma uyuyor sana Baggio. Bilmiyorum kasıtlı mı yapıyorsun ama hele olay sıcağı sıcağına ise kişilere ve kurumlara hakaret ediyorsun, sabrı taşıp sana hakaret eden insanların mesajlarını da ışık hızında siliyorsun. Yani irl'de de böyleysen yazık. Heh. Hakaret içeren mesaj silinir Masq, hayal dünyasında yaşıyorsun biraz. Forumda o an aktif olarak bulunduğum için görünce siliyorum, bana hakaret edildiği için değil ama; sana, GS'ye, GS'lilere falan edilince de siliyorum, hepimiz her hakareti silip sertliğine göre ban süresi tayin ediyoruz. Bunu diğer mod arkadaşlara veya herhangi bir bölümün moduna sorabilirsin kesmiyorsa. İşine gelmeyen gerçekler için özür dilerim. Elin değmişken siliver abi o zaman. Kusura bakma ama Türkiye'nin en büyük spor kulüplerinden birinin başkanına haysiyetsiz diğerine öküz denebiliyorsa o sözcüğü burada kullanmak istediğim birçok kişiye hitabımda kullanacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Holy said: yapıyorsunuz yapmıyoruz, işsiz vaktin olursa baştan sona karıştır futbol bölümündeki gs-fb tartışmalarına, bak bakalım nasıl 6-0 ile uefa başarısı arasındaki oran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ya abi nedir bu fener en büyük başarısına ulaştı, onlar için bitti sezon ehe ehe yorumları. sanki gs bize 10-15 şampiyonluk fark atmış da biz sadece derbi kazanıp seviniyoruz. şampiyonluklarımız aynı sayıda, son 10 yılda da mükemmel bir seri yakalamışız, sevincez tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 tamam da yapmıyoruz diyorsun sen. eğer ikisini karşılaştıracaksak bu olay şuna benzer; ben bankaya girip kasadan 1 milyar çalarım, benden sonra sen girersin 2 milyar çalarsın, sonra ben sana hırsız diye bağırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 sevinin tabi, cidden hakkınız yani, de, uefa kazanmakla 10 yıl kendi evinde derbi kazanmayı karşılaştırmayın allah aşkına, herkes yapmıyor bunu tabi ama, yapan bikaç kişi var. Sanırsın durduk yere uefa verdiler bize, biz almadık sanki, öyle bi konuşuyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar