Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray 25.10.09 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

suBzer0 said:

bişi sorucam bi de... Bjk'de iken her 2 maçta bir 3 maç sakatlanan Gökhan Zan , nasıl oluyor da Gs'de terminatör gibi her maç oynuyor?
bunu dediğine göre sen takip etmiosn gs'yi.Adam yeni çıktı sakatlıktan 1 ay yoktu zaten ki gs'de daha çok sakatlanması lazım çünkü zaten gs'de orta saha yok rakip takım direk defansa çöküyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yukarda söylediğimi tekrarlayayım, golün ofsayt olması, Alex'in kendini bırakması maçın kaderini etkilese de her daim olabilecek şeyler ancak maç içinde bu kadar sert olan bir takımın Carlos'un kündesi hariç tek kart almaması akıl alır bir olay değildir. Elano ceza sahasında topla buluşmuşken oyunu kesip hakemi aldatmaya yönelik hareket kararı veren ve topu Galatasaray'dan alan, aynı şeyi Ayhan Akman'ın alkışlamasında da yapan bir adamın bu sertliğe gösterdiği müsamahaya şaşırmamak lazım zaten. Aynı hakemin üzerine yürüyen Emre Belözoğlu'na kart gösterememesi, daha bir süre önce Arda'yı zorla yandan çıkarmaya çalışan, Arda normal yerinden koşarak çıkmaya çalışırken önüne geçip kart gösteren Bünyamin Gezer'in Kazım'a gösterdiği müsamaha bile birçok şeyi ifade ediyor zaten. Bunlar unutulmasın, bir köşede dursun diye yazıyorum, yoksa eminim ki konuşulmayacak bunların hiçbirisi. Rıdvan Dilmen'e göre 'muazzam' bir performans göstermiş Bünyamin Gezer. Şaşırdım mı, hayır.

6 ay sonra Ali Sami Yen'de yan hakemin kafasının maç öncesi yarıldığı, Alex'in gözüne pet şişe geldiği, kameramanın yaralandığı bir derbiyi ve akabindeki 5 maç seyircisiz maçı beklemek düşüyor bize şu saatten sonra. Şu olaylar sonrası Fenerbahçe'yi tebrik edecek dirayeti kendimde göremiyorum ama 3 puanı alması gereken takım bugün Galatasaray değildi, o kesin. Ah be Galatasaray demekten başka yapabileceğim bir şey yok...
takip ettiğim bir blogdan alıntıyla geceyi kapatayım.
Sosyal ağlarda paylaş

simdi geldim mactan.

fenerbahce 6 - 0 macta bile bu kadar ezmemisti galatasarayı, bildigin 1 tane bile pozisyonları yok.

kornerden karambol bir gol.

tebrik ediyorum fenerbahce ve daum u. cok iyi bi taktik yapmıs.

mehmet topuz ofansta bir kere bile ismi gecmedi, ama defansta g gonulle birlikle o kanadi resmen iptal etti.

eze eze, parcala parcalaya aldi galibiyeti fenerbahce, son 9 senedir oldugu gibi.

bosuna yazmıyor taraftar baba ocagina hosgeldiniz diye :)

bu arada bazi sacmalayan gs li taraftarlar olmus, cantona filan.

kendinize gelin yahu, fenerbahceye ezilmek ne zamandan beri surpriz oldu kadikoyde?
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

EZMEDİNİZ HÜLEEEEEEEEEEEYn

yok valla, hani 9 senedir eziyoruz demiş yalan, başabaş giden , daha iyi oynadığımız hatta kendi ezdiğimiz ama nasıl olduysa yenildiğimiz maçlar (90dk tek kale oynanıp johnsonun golüyle yenildiğimiz falan mesela) falan da oldu da...

bugün resmen maçın başından sonuna kadar ezdiler be abi :/
Sosyal ağlarda paylaş

abi yapmayın nasıl ezdi fenerbahçe ya? eyvallah hakettiler kazanmayı ama ezerek değil seyirci ve hakemin yardımıyla futbol oynatmayarak hakettiler.

said:
Yukarda söylediğimi tekrarlayayım, golün ofsayt olması, Alex'in kendini bırakması maçın kaderini etkilese de her daim olabilecek şeyler ancak maç içinde bu kadar sert olan bir takımın Carlos'un kündesi hariç tek kart almaması akıl alır bir olay değildir. Elano ceza sahasında topla buluşmuşken oyunu kesip hakemi aldatmaya yönelik hareket kararı veren ve topu Galatasaray'dan alan, aynı şeyi Ayhan Akman'ın alkışlamasında da yapan bir adamın bu sertliğe gösterdiği müsamahaya şaşırmamak lazım zaten. Aynı hakemin üzerine yürüyen Emre Belözoğlu'na kart gösterememesi, daha bir süre önce Arda'yı zorla yandan çıkarmaya çalışan, Arda normal yerinden koşarak çıkmaya çalışırken önüne geçip kart gösteren Bünyamin Gezer'in Kazım'a gösterdiği müsamaha bile birçok şeyi ifade ediyor zaten. Bunlar unutulmasın, bir köşede dursun diye yazıyorum, yoksa eminim ki konuşulmayacak bunların hiçbirisi. Rıdvan Dilmen'e göre 'muazzam' bir performans göstermiş Bünyamin Gezer. Şaşırdım mı, hayır.

6 ay sonra Ali Sami Yen'de yan hakemin kafasının maç öncesi yarıldığı, Alex'in gözüne pet şişe geldiği, kameramanın yaralandığı bir derbiyi ve akabindeki 5 maç seyircisiz maçı beklemek düşüyor bize şu saatten sonra. Şu olaylar sonrası Fenerbahçe'yi tebrik edecek dirayeti kendimde göremiyorum ama 3 puanı alması gereken takım bugün Galatasaray değildi, o kesin. Ah be Galatasaray demekten başka yapabileceğim bir şey yok...

budur yani olay
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...