Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 enema said: bide bu vardı ilk yarıda ne farkı var keitanın yaptığından? biri elini savuruyo , kasıtlı veya kasıtsız suratına geliyo öbürü MUAY THAI yapiyor aradaki fark bu ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ÜSKÜS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 tüh olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 suBzer0 said: bişi sorucam bi de... Bjk'de iken her 2 maçta bir 3 maç sakatlanan Gökhan Zan , nasıl oluyor da Gs'de terminatör gibi her maç oynuyor?bunu dediğine göre sen takip etmiosn gs'yi.Adam yeni çıktı sakatlıktan 1 ay yoktu zaten ki gs'de daha çok sakatlanması lazım çünkü zaten gs'de orta saha yok rakip takım direk defansa çöküyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Helcaraxe said: biri elini savuruyo , kasıtlı veya kasıtsız suratına geliyo öbürü MUAY THAI yapiyor aradaki fark bu ahaha elini savuruyo? ahaha orrayt, bide bunu izleyin farkı söyleyin ya plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 fede said: ÜSKÜS AHSHAHAHSHDAHSD abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 orda cristian yumruk atmadı diyen adam EYYAMCIdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 1 ay mı? alla alla.. tamam doğrudur pardon o zaman ama bjk'den daha az sakatlanıyordur o kesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 yumruk değilki o izleyin işte adam kasıtlı veya kasıtsız bilemeyiz , elini adamın suratına doğru savurmuş işte abi buna yumruk diyorsanız siz hiç hayatınızda ne yumruk yediniz nede attınız sdfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 oooo berserker konuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 said: Yukarda söylediğimi tekrarlayayım, golün ofsayt olması, Alex'in kendini bırakması maçın kaderini etkilese de her daim olabilecek şeyler ancak maç içinde bu kadar sert olan bir takımın Carlos'un kündesi hariç tek kart almaması akıl alır bir olay değildir. Elano ceza sahasında topla buluşmuşken oyunu kesip hakemi aldatmaya yönelik hareket kararı veren ve topu Galatasaray'dan alan, aynı şeyi Ayhan Akman'ın alkışlamasında da yapan bir adamın bu sertliğe gösterdiği müsamahaya şaşırmamak lazım zaten. Aynı hakemin üzerine yürüyen Emre Belözoğlu'na kart gösterememesi, daha bir süre önce Arda'yı zorla yandan çıkarmaya çalışan, Arda normal yerinden koşarak çıkmaya çalışırken önüne geçip kart gösteren Bünyamin Gezer'in Kazım'a gösterdiği müsamaha bile birçok şeyi ifade ediyor zaten. Bunlar unutulmasın, bir köşede dursun diye yazıyorum, yoksa eminim ki konuşulmayacak bunların hiçbirisi. Rıdvan Dilmen'e göre 'muazzam' bir performans göstermiş Bünyamin Gezer. Şaşırdım mı, hayır. 6 ay sonra Ali Sami Yen'de yan hakemin kafasının maç öncesi yarıldığı, Alex'in gözüne pet şişe geldiği, kameramanın yaralandığı bir derbiyi ve akabindeki 5 maç seyircisiz maçı beklemek düşüyor bize şu saatten sonra. Şu olaylar sonrası Fenerbahçe'yi tebrik edecek dirayeti kendimde göremiyorum ama 3 puanı alması gereken takım bugün Galatasaray değildi, o kesin. Ah be Galatasaray demekten başka yapabileceğim bir şey yok... takip ettiğim bir blogdan alıntıyla geceyi kapatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 simdi geldim mactan. fenerbahce 6 - 0 macta bile bu kadar ezmemisti galatasarayı, bildigin 1 tane bile pozisyonları yok. kornerden karambol bir gol. tebrik ediyorum fenerbahce ve daum u. cok iyi bi taktik yapmıs. mehmet topuz ofansta bir kere bile ismi gecmedi, ama defansta g gonulle birlikle o kanadi resmen iptal etti. eze eze, parcala parcalaya aldi galibiyeti fenerbahce, son 9 senedir oldugu gibi. bosuna yazmıyor taraftar baba ocagina hosgeldiniz diye :) bu arada bazi sacmalayan gs li taraftarlar olmus, cantona filan. kendinize gelin yahu, fenerbahceye ezilmek ne zamandan beri surpriz oldu kadikoyde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Zegna said: kendinize gelin yahu, fenerbahceye ezilmek ne zamandan beri surpriz oldu kadikoyde? crit geldi dağılın zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ha eklemeyi unuttum, leo franconun pozisyonu kırmızı karti normalde bu mac 9 kisi kalırdı galatasaray, o zaman işte 6 * 0 mı olurdu 12 - 0 olurdu bilemeyiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 hadi yattım ben, fazla ictik mac oncesi sonrasi :D iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 EZMEDİNİZ HÜLEEEEEEEEEEEYn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Zegna said: simdi geldim mactan. abi sahibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 kesin yazılmıştır fakat ben de demek istiyorum EZ DİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 fede said: EZMEDİNİZ HÜLEEEEEEEEEEEYn yok valla, hani 9 senedir eziyoruz demiş yalan, başabaş giden , daha iyi oynadığımız hatta kendi ezdiğimiz ama nasıl olduysa yenildiğimiz maçlar (90dk tek kale oynanıp johnsonun golüyle yenildiğimiz falan mesela) falan da oldu da... bugün resmen maçın başından sonuna kadar ezdiler be abi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ben be$ikta$liyim. objektif goru$umu belirteyim, 75 sayfada benim de tuzum olsun asdf. fener oynamadi bile yani, oynasa 5-6 olurdu, ilahlar korudu galatasayari bi de kazimi forvete koyan daum. oyle yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ona öyle demiyorum ben şöyle diyorum İKİLİ MÜCADELELERDE İYİYDİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 O değilde cantona dışında banlanan var mı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 abi yapmayın nasıl ezdi fenerbahçe ya? eyvallah hakettiler kazanmayı ama ezerek değil seyirci ve hakemin yardımıyla futbol oynatmayarak hakettiler. said: Yukarda söylediğimi tekrarlayayım, golün ofsayt olması, Alex'in kendini bırakması maçın kaderini etkilese de her daim olabilecek şeyler ancak maç içinde bu kadar sert olan bir takımın Carlos'un kündesi hariç tek kart almaması akıl alır bir olay değildir. Elano ceza sahasında topla buluşmuşken oyunu kesip hakemi aldatmaya yönelik hareket kararı veren ve topu Galatasaray'dan alan, aynı şeyi Ayhan Akman'ın alkışlamasında da yapan bir adamın bu sertliğe gösterdiği müsamahaya şaşırmamak lazım zaten. Aynı hakemin üzerine yürüyen Emre Belözoğlu'na kart gösterememesi, daha bir süre önce Arda'yı zorla yandan çıkarmaya çalışan, Arda normal yerinden koşarak çıkmaya çalışırken önüne geçip kart gösteren Bünyamin Gezer'in Kazım'a gösterdiği müsamaha bile birçok şeyi ifade ediyor zaten. Bunlar unutulmasın, bir köşede dursun diye yazıyorum, yoksa eminim ki konuşulmayacak bunların hiçbirisi. Rıdvan Dilmen'e göre 'muazzam' bir performans göstermiş Bünyamin Gezer. Şaşırdım mı, hayır. 6 ay sonra Ali Sami Yen'de yan hakemin kafasının maç öncesi yarıldığı, Alex'in gözüne pet şişe geldiği, kameramanın yaralandığı bir derbiyi ve akabindeki 5 maç seyircisiz maçı beklemek düşüyor bize şu saatten sonra. Şu olaylar sonrası Fenerbahçe'yi tebrik edecek dirayeti kendimde göremiyorum ama 3 puanı alması gereken takım bugün Galatasaray değildi, o kesin. Ah be Galatasaray demekten başka yapabileceğim bir şey yok... budur yani olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 olur öyle şeyler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar