Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray 25.10.09 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Bu arada futbol modlarının hepsi fenerli olduğu için aklıma taraflı yönetim sorusu takılmıyor değil.

Gassaraylılar ne diyosunuz? Sizce fenerli bi sürü mod admin olmasının, fenerin bugün 3-1 çakmasına bi etkisi var mıdır?

rewendorla cavanagh gsli lan
baggio fenerli bitek
adminlerde fenerli çok
zegnayla fizban.
Sosyal ağlarda paylaş

modların ikisi gs'li, adminlerin biri gs'li axedice, yetersiz trollsün. maç kaç kaç bitti onu bile bilmiyorsundur lol.

ayrıca, servet kazım ikili mücadelelerinde servet çok yerde kaldı omuz omuzalarda. ya kazım'da gizli kaslar söz konusu ya da servet formsuz/sakat vs.
Sosyal ağlarda paylaş

Futbol bölümü gerçekten çok taraflı yönetim sergiliyor. Fenerlilere kıyak geçilirken paso galatasaraylılara banlar cezalar bişeyler. İki admin var fenerli ikisi de fanatik. Bu işe bi dur demek lazım, paticik fener locası gibi olmuş.

edit : ayrıca arkadaşım. Sordum öğrendim maçın kaç kaç bittğini. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Futbol bölümü gerçekten çok taraflı yönetim sergiliyor. Fenerlilere kıyak geçilirken paso galatasaraylılara banlar cezalar bişeyler. İki admin var fenerli ikisi de fanatik. Bu işe bi dur demek lazım, paticik fener locası gibi olmuş.

hahaha
olay şudur
fenerliler mutlu sevinçli
kalkıp sağa sola saldırmıyolar mutluluktan.
gsliler hırçın, üzgün, sinirli. saldırıyolar sağa sola ve banlanıyolar.
tersi olsa asıl değişik olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

kazım'a boşuna küfür etmiyormuşum bunca zaman. bu kadar lakayitlikle yine çok zorladı galatasaray savunmasını ve baya faydalı oldu ama azıcık adam olsa hem gol atar hem de asist yapardı.

wedersonun ne kadar yetersiz ve vasıfsız olduğu tekrar ortadaydı.

fener ilk golden sonra pres yapmayı kesti, galatsaraya imkan verdi baya.

galatasaray normalde ligde yapmadığı hataları yaptı, oyuncu düzeyinde bocaladı.

genel olarak herzamanki gibi oyundan çok hırgür, duraklama vardı.

yine kazandık, iyidir.

sahaya atılan maddeler, hakemin yaralanması olmamıdı. özellikle hakem olayı ciddi bence, anons falan yaptırmaları gerekirdi ya da artık kuralı neyse. Adam boku bokuna yaralanıp devam etti, sonradan fenere verilecek bir cezanın bu adama faydası ne.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...