Baggio Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Belki de bölüme daha sık uğramalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 fenerin yenmesiyle alakası yok ama eziliyo gsliler forumda. zegnanın postlarına bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 axedice said: Bu arada futbol modlarının hepsi fenerli olduğu için aklıma taraflı yönetim sorusu takılmıyor değil. Gassaraylılar ne diyosunuz? Sizce fenerli bi sürü mod admin olmasının, fenerin bugün 3-1 çakmasına bi etkisi var mıdır? rewendorla cavanagh gsli lan baggio fenerli bitek adminlerde fenerli çok zegnayla fizban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 modların ikisi gs'li, adminlerin biri gs'li axedice, yetersiz trollsün. maç kaç kaç bitti onu bile bilmiyorsundur lol. ayrıca, servet kazım ikili mücadelelerinde servet çok yerde kaldı omuz omuzalarda. ya kazım'da gizli kaslar söz konusu ya da servet formsuz/sakat vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 gs lıların ezilmesi normal geliyor bana her platformda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=6hTYFaX7q5U bahçelide baya elit mekanda, bitek ben sövüyodum, ana avrat gittim. neyseki çok gsli vardı dayak yemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 baggio kadar gözünü karatmıyor bizim modlar ama. :p ara sıra çıkıp gelen zegna var bir de. o daha fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Futbol bölümü gerçekten çok taraflı yönetim sergiliyor. Fenerlilere kıyak geçilirken paso galatasaraylılara banlar cezalar bişeyler. İki admin var fenerli ikisi de fanatik. Bu işe bi dur demek lazım, paticik fener locası gibi olmuş. edit : ayrıca arkadaşım. Sordum öğrendim maçın kaç kaç bittğini. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 pzero'yu mod yapalım bence. bjklı mod yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ahmet çakar %100 penaltı diyor!!1!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 axedice said: Futbol bölümü gerçekten çok taraflı yönetim sergiliyor. Fenerlilere kıyak geçilirken paso galatasaraylılara banlar cezalar bişeyler. İki admin var fenerli ikisi de fanatik. Bu işe bi dur demek lazım, paticik fener locası gibi olmuş. hahaha olay şudur fenerliler mutlu sevinçli kalkıp sağa sola saldırmıyolar mutluluktan. gsliler hırçın, üzgün, sinirli. saldırıyolar sağa sola ve banlanıyolar. tersi olsa asıl değişik olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Masquerade said: pzero'yu mod yapalım bence. bjklı mod yok. oldu olacak beni de mod yap tsliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Yenilmeyi hazmedemeyenler banlanıyor, onun için GS'li sayısı daha fazla, ama şu konudan zararlı çıkan FB'liler de mevcut gayet. fizban liste vermediği için ben de isim vermiyim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Masquerade said: pzero'yu mod yapalım bence. bjklı mod yok. allah korusun. ağzını hayra aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 kazım'a boşuna küfür etmiyormuşum bunca zaman. bu kadar lakayitlikle yine çok zorladı galatasaray savunmasını ve baya faydalı oldu ama azıcık adam olsa hem gol atar hem de asist yapardı. wedersonun ne kadar yetersiz ve vasıfsız olduğu tekrar ortadaydı. fener ilk golden sonra pres yapmayı kesti, galatsaraya imkan verdi baya. galatasaray normalde ligde yapmadığı hataları yaptı, oyuncu düzeyinde bocaladı. genel olarak herzamanki gibi oyundan çok hırgür, duraklama vardı. yine kazandık, iyidir. sahaya atılan maddeler, hakemin yaralanması olmamıdı. özellikle hakem olayı ciddi bence, anons falan yaptırmaları gerekirdi ya da artık kuralı neyse. Adam boku bokuna yaralanıp devam etti, sonradan fenere verilecek bir cezanın bu adama faydası ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Ben yiceğimi yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 beni yapın mod. hiç çakmam futboldan 2 haftaya herkesi kastamonusporlu yaparım. olmayanlarıda banlarım dfgdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 fenerbahçe forması 89 tl maçı cafede izlemek 10 tl cimboma koymak paha biçilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Baggio said: Yenilmeyi hazmedemeyenler banlanıyor, onun için GS'li sayısı daha fazla mind fuck olurmuş, forumdaki gs li sayısı daha fazla deseymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Beşiktaşlı mod var mı gerçekten futbol bölümünde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ahahaha mindfuck :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Arma said: beni yapın mod. hiç çakmam futboldan 2 haftaya herkesi kastamonusporlu yaparım. olmayanlarıda banlarım dfgdsf ahahsdhadh böyle mod lazım size işte. höt dicek kalcanız yumuşak yüzlülük size göre değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 yalnız rijkaard çok fena haşlıyacak takımı. arda neden çıktı sorusuna "sol kanatta duracak bir oyuncu lazımdı" demiş. bir de ayhanın gereksiz tavırları çok salakça. herif inatla elanoya top vermedi falan. fb'nin ekmeğine yağ sürdük. el klasiko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 suBzer0 said: Beşiktaşlı mod var mı gerçekten futbol bölümünde? vardı eskiden mumuydu sonra bıraktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bjknin bi olayı yok zaten modu niye olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar