Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray 25.10.09 @ 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İkinci yarı en azından maç biraz hareketlendi, daha seyredilebilir oldu.

Şöyle bir bakarsak FB kazanmayı haketti, çok daha iyi futbol oynadı (göreceli olarak tabii, yoksa iki takımın da futbolu kötüydü), dengeyi tam ayarında tutturdu, ofansa-defansa dikkat etti, GS'ye özel taktik hazırladı (yavaş defansın arkasına kazım gibi hızlı adam sarkıtmak, arda-keita'yı kilitlemek, dökülen orta sahaya presle baskı kurup atak kesmmek vs) sonuç olarak kazanmayı haketti ve kazandı.

İlk gol ofsayttı dediğim gibi, ama ofsayt olması da farketmez, öyle bir dağıldı ki GS o dönem, o olmasa bir sonraki girerdi.

İkinci golde Franco'nun hatası yok, yapabileceğini yaptı o da penaltı yaptırmaktı, o topu orada kaptıran 2 pas yapamayan defansın aptallığı yüzünden geldi gol.

Üçüncü golde zaten çoktan maç kopmuştu.

İkinci yarıda birkaç noktaya değinirsek;

- Kırmızı kart sonuna kadar doğruydu, başta anlamadım ben anca tekrarda gördüm, yumruğu geçirmiş Keita. Ki Keita sempatik oyuncu tipi gibi gelmişti bana hep şaşırdım.

- Güiza dünyaları kaçırıyor sonra gelip en abes yerde golü atıyor topukla, bu adam nedir bir türlü çözemedim ben. Çözene, çözmesi gerekene allah sabır versin

- Santos iyi oyuncu ama Alex'in yerinde oynayacak adam değilmiş. Mevkisi farklı, hissediliyor.

- Aydın'ın o 85'te mi ne kaçırdığı bir gol var ki 2-1 den 2-2 yapacak, hakkaten az küfretmemişimdir, öyle pozisyon kaçar mı?

- Kazım'ın şutları Sabri'den kötüymüş :)

- Emre çok iyiydi bu maç

- GS defansına hızlı bir adam lazım çok ağır kalıyor.

Öyle bir atmosfer hava yakalanmış ki, Barcelonaya geçirsek sarı kırmızı paçalı formamızı da sürsek onu bile yenecek bu fener. Bizimkiler baştan kabul etmiş zaten.

Tebrikler, daha iyi oynadınız, hakettiniz, kazandınız. Bu malubiyete çok üzülmedim bile çünkü haklıydı zaten.
Mesaj tarihi:
- klasik saraçoğlu. tamamen çirkefliğe vurarak oynayan fb, buna her türlü katkıyı sağlayan taraftar ve sinen gs.

- bünyamin bir maç nasıl piç edilirin dersini verdi. emrenin bağırıp çağırmasına ses etmezken gs'ye her fırsatta sarı kartı verdi. ilk yarı pet şişeyi kenarı götüren keitaya verdiği sarı kart bambaşkaydı. gökhan gönülün enseye tokatları, christian'ın dirsekleri falan çok profesyonelceydi. ayrıca maçın ilk dakikasında rakibin dizine kontrolsuz girince kart çıkmıyormuş. iyi çalışmışlar bütün hafta. çok güzel yediler bünyamini. gollerin 2'si zaten nizami değil. madem penaltıdan eminsin bariz golü kesen francoyu atsana? neyin sarısı?

- hakemin kafasını yaran, rakip futbolcunun yüzünde pet şişe fırlatan, organize küfür eden stada bakalım lütfedip kaç maç ceza verilecek. ben 5 maçlık ceza aldığımız 2 sene önceki maçtan başka asy'de bu derece çığırından çıkan maç hatırlamıyorum. nonda'nın attığı gol ile 1:0 kazandığımız şampiyonluk maçı bile tertemizdi. ama kadıköy'de senelerdir organize küfür, insanlık dışı taraftar izliyoruz. ne de olsa çok medeniler.

- kasımlar sizin, mayıslar bizim diyerek ayrılıyor ve bu mesajı 10. alıntılayan kişiye bir paket kına yollama sözü vererek QQ'mu bitiriyorum. 2010 mayıs'ına kadar esen kalmanız dileğiyle.
Mesaj tarihi:
Holy said:

Khelben said:

Baggio said:

Mumu'dan sonra bir imza daha çıktı, teşekkürler Cantona. Bakalım bu kez sözünün arkasında durabilecek mi, hiç sanmıyorum gerçi ama :p

Şöyle bir bakınca 5-6 banlık arkadaş gözlemledim, o işlere girişeyim biraz, nasıl olsa net çaktık.

GS defansının kendini yere atmasına verilen 2 faule, yok yere verilen ofsaytlara falan hiç değinmeyen pek objektif GS'li arkadaşları da kutlarım. Arkası dönükken gözüne bir şey atıldığını iddia edebilen terbiyesiz üçkağıtçı zenciyi bile savunmuşlar hırstan, ancak bu kadar kör olunur. Sonra hakettiğini aldı zaten, seviyesini ortaya koydu kırmızı kart ile. "Keita'nın elemeyeceği sol kanat yok" diyordunuz bir de, onu da unutmayalım.

hani okumayım cevap yazmıyım diyorum artık maçı gözünle izlemediğine yorumları elinle yazmadığına eminim. ADAMIN GÖZÜ ŞİŞTİ BE ŞİŞTİ İNSAF.
kankut adamın elmacık kemiği şişti be.
senin elmacık kemiğinden mi görüyorsun dünyayı :(

sende doğrusun elmacık kemiğine gelirse sorun yok
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

- Kırmızı kart sonuna kadar doğruydu, başta anlamadım ben anca tekrarda gördüm, yumruğu geçirmiş Keita. Ki Keita sempatik oyuncu tipi gibi gelmişti bana hep şaşırdım.

oraya dünyanın en sempatik adamını koy, keita'ya yaptıklarını yap, bakalım nasıl tepki gösterecek. :) ekran başında izleyen stadda izleyen herkes ana avrat küfür ederken, o adam sahada kendini kaybeder. adam 2 kere ölümden döndü burada, şimdi bir de gözüne şişe, üstüne dünya yıldızı diye bir güreşçi atladı, e yani.
Mesaj tarihi:
Cantona said:

mokoko said:

Cantona said:

Baggio said:

Ne yüzsüz adamlar var, hala yazı yazıyor.

sanane lan

uuuu sinirlendi. abi alışmadınız mı hala 10 sene oldu be.

yine sanane?

hiç ya eğleniorz ole.
Mesaj tarihi:
Baggio said:

GS defansının kendini yere atmasına verilen 2 faule, yok yere verilen ofsaytlara falan hiç değinmeyen pek objektif GS'li arkadaşları da kutlarım. Arkası dönükken gözüne bir şey atıldığını iddia edebilen terbiyesiz üçkağıtçı zenciyi bile savunmuşlar hırstan, ancak bu kadar kör olunur. Sonra hakettiğini aldı zaten, seviyesini ortaya koydu kırmızı kart ile. "Keita'nın elemeyeceği sol kanat yok" diyordunuz bir de, onu da unutmayalım.

Keita'nın kırmızı kartına lafım yok haketti de, şişe de tam gözünün oraya geldi yani arkası değil yanı dönüktü, profilden yedi işte şişeyi, dikkatli izleyince görülüyor.

Adam zavallı, bilmiyor ki burayı gitti şişeyi gözlemcilere verdi, sanki işe yarayacak gibi :)
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

bir de carlos gibi güreşçi olmalıymış keita. senin neyine boksörlük. sok eline çal yere carlosu.

abi carlosun yaptığı şey profesyonel fauldu. sarı kartda gordu ztn sonrasında. peki bu keita nın yaptığı hareketi karşılıo mu?
Mesaj tarihi:
Öncelikle, tüm fenerbahçelilere tebriklerimi sunuyorum, hakettiler, aldılar maçı.

Da, bikaç lafım var söyleyeceğim.

Öncelikle emre belözoğlu, sana öyle güzel küfrederim ki şu an, yönetim silmeye kıyamaz, öyle güzel, öyle hoş gelir kulağa. Tam bir çirkeflik abidesisin (kendi takımımdan da var aynı adamlar durun bekleyin), kişilik yoksunu bi adamsın resmen, ahlakını kapamamışsın futbolun, işin gücün bağırmak, işin gücün küfür.

İkinci olarak, çok elit fenerbahçe taraftarı(!), ne güzel şişe atıyorsunuz siz öyle, ne güzel elitlik lan bu. Her zaman biyerini yırtan başkanınız bakalım ne diyecek sizin hakkınızda.

Üçüncü olarak, keita. Atılan şişeden sonra yaptığı hareket aslında en doğru olandı, kalas hakem kart verdi o ayrı. Da, sen şişe olayına tepki gösterip adam gibi davranışta bulundun da, hayvan gibi niye yumruk atıyorsun. Madem onu yapacak adamsın, hiç sesini çıkarma şişe yediğinde de.

Alex, kaliteli futbolcusun, net. (Yanlız şimdi alex-hagi tartışmasına sokmasın bazı arkadaşlar.) Fenerbahçe yönetimi afedersiniz altına yatsa hakkını zor öder o adamın. Gerçekten kaliteli bir futbolcu.

Ve yine emre, sen var ya şerefsizin tekisin, süzmesin, ilk dakikada yaptığın o faul de kastiydi benim gözümde, adam değilsin, insan evladı değilsin, net.

Tekrar tebriklerimi sunuyorum fenerbahçelilere.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Baggio said:

Keita'nın kırmızı kartına lafım yok haketti de, şişe de tam gözünün oraya geldi yani arkası değil yanı dönüktü, profilden yedi işte şişeyi, dikkatli izleyince görülüyor.

hayır dostum yavaş çekimde izledim arkasına gelmiş,sorun yok,np.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

Masquerade said:

bir de carlos gibi güreşçi olmalıymış keita. senin neyine boksörlük. sok eline çal yere carlosu.

abi carlosun yaptığı şey profesyonel fauldu. sarı kartda gordu ztn sonrasında. peki bu keita nın yaptığı hareketi karşılıo mu?

??? maymuun gibi herifin üstüne tırmanmaya çalışmak ne zman pro. faul oldu..?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...