enema Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 kermit said: adam olsaydınızda yemeseydiniz cezayı o zaman 2 tane su atılırsa bişi olmaz 500 tane atılırsa ceza yersin işine geliyosa. ağlamayı kesin yancılol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 DoruK said: Disappear said: DoruK said: fenerin golü ofsayt bu arada. AHAHAHAHAHAHA. futbol cahilimisin, oylemi gozukmeye calisiyosun? carlos dokunmusmu orda topa, pasif ofsayt diye bisi var ogrende gel plx.valla sen nasıl failsin nasıl rezilsin sana anlatamam o yüzden tipik fenerbahçeli cahil yorumlarınla başbaşa bırakıyorum seni. dostum golmü ? haklem golü verdimi ? sen burda ne kadar laf edersen et hangi maçta ofsayt diye maçtan sonra gol iptali oldu ? hiçbi maçta o zaman QQQQQQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 enema said: kermit said: adam olsaydınızda yemeseydiniz cezayı o zaman 2 tane su atılırsa bişi olmaz 500 tane atılırsa ceza yersin işine geliyosa. ağlamayı kesin yancılol sus lan fenere oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 futbol bölümü çok eğlenceliymiş sdklf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Disappear said: DoruK said: Disappear said: DoruK said: fenerin golü ofsayt bu arada. AHAHAHAHAHAHA. futbol cahilimisin, oylemi gozukmeye calisiyosun? carlos dokunmusmu orda topa, pasif ofsayt diye bisi var ogrende gel plx.valla sen nasıl failsin nasıl rezilsin sana anlatamam o yüzden tipik fenerbahçeli cahil yorumlarınla başbaşa bırakıyorum seni. anlatsana bana allah askina, neresi ofsayt o golun ya. oyle ofsayt iste demekle olmuyo. carlos pozisyonun içinde. defansın ve kalecinin dikkatini üzerine çekiyor, dolayısıyla pasif ofsayt falan değil. topa dokunmuş olsa zaten aktif-pasif diye bir şey olmazdı. sen mantığı kavrayamamışsın dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 doruk sorunun kmseyle onla konus. lafın gittiği yere dikkat et. boş konuşuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 BEYLER GOL OFSAYT POZİSYON TEKRARLANACAK YADA MAÇ İPTAL EDİLECEK GOLDE İPTAL OLABİLİRMİŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 @Gilean salla abi, uğraşma. klasik fener:gs maçı işte. bizimkiler gereksiz panikliyor, bizimkiler panikledikçe fenerli taraftar, futbolcu vs daha da çirkefleşiyor. emre, baroni, g. gönül falanın yaptıkları sarı kart aldırmıyorsa zaten maçın boka sardığı belli. en güzeli de suratına atılan pet şişe ve topu alıp kenaraya götürüp, "bunu yaz!" diyen keitadır. ona da aklı sıra ağırlığını koyduğunu sanıp sarı kart vermiş, maçın tek hakimi olduğunu göstermiştir bünyamin. tabi haklı adam. senin yardımcının kafası yarılsın 10 dakika geç çık maça, ama futbolcunun yüzüne atsınlar, o da can havliyle kenaraya götürsün "HİŞŞT HUOOOP" çek. 2. yarı arda kırmızı kart görür. maçta 3 ya da 4'e gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Bella said: futbol bölümü çok eğlenceliymiş sdklf welcome to hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 kalecinin dikkatini dagitiyo? LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bu son mesajım bu topiğe. ezikseniz ezikliğinizi bilin mal mal konuşmayın akıllı olun bi de s ile başlayan bişi sölicektim ama onu söylersem 1 ay ban varç bu kadar yazdığımla ban yesem anca 1-2 hafta yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 aynen bu futbolla gol atamayız. yine 3-0 4-0 bekliyorum. çok şanslı olmamız lazım 1-0 2-0'la bitirmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Disappear said: DoruK said: fenerin golü ofsayt bu arada. AHAHAHAHAHAHA. futbol cahilimisin, oylemi gozukmeye calisiyosun? carlos dokunmusmu orda topa, pasif ofsayt diye bisi var ogrende gel plx. ayrica fenerbahce taraftarina ne besiktaslilar, ne galatasaraylilar bok atmasin. sizinde ne mal oldugunuzu herkes biliyo. Şimdi bir başkasına futbol cahili demeden önce kendi futbol bilgini ölçmen gerekiyor. Bir oyuncunun pasif ofsaytta olması için topa dokunmaması ve/veya aktif olarak pozisyonun içinde olmaması, kaleciyi yanıltabilecek durumda olmaması gerekiyor. Carlos orada tamamen pozisyonun içinde. Lütfen, hani bilmemek ayıp deil ama yanlış bilgiye dayanıp bir de bunun üzerine başkasına cahillik ithamında bulunmak ayıp artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Gilean said: bu son mesajım bu topiğe. ezikseniz ezikliğinizi bilin mal mal konuşmayın akıllı olun bi de s ile başlayan bişi sölicektim ama onu söylersem 1 ay ban varç bu kadar yazdığımla ban yesem anca 1-2 hafta yerim yoo dostum bu kadar çabuk pes etmemelisin burda bi sınavdayız gslilerin bütün maçlarda ağlamalarına karşı bi sınava tabi tutuluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Rewendor said: Kanuni said: fb pres ve inanilmaz baski yaptigi icin faullu olmasi kacinilmaz oluyor. ya ilk sakatlama pozisyonu bence bilerek ve kasti bir sey degil.. nasil sakatlandi adam anlamis da degilim. goze isik tutuluyor evet, maalesef pet sisede atti bazi ayilar. bunlar icin ozur dilerim bir fb li olarak ama maci almak icin her taraftan saldiriyoruz masallah. ancak; 1-0 a kadar manyak oynayan fb nin gene golden sonra sineye cekilmesini artik cekemez oldum baydim.. saldirin be anacim saldirin sonucta uzun toplarda hakem kim yere duserse onun lehine faul caliyor yemiyor yani oyle omuz omuzalar falan. dus faul senin. Baros pozisyonunda zaten ben de anlamadım nasıl niye sakatlandı diye. Aklıma ilk gelen şey hemen maçın başında olduğuna göre adam iyi ısınmadan çıkmış maça, bir anda deparı basıp üstüne düşürülünce de soğuk kas çekme yapmış/kramp falan olmuş. FB'nin parçaladığına da katılıyorum. Pres yiyince tüm orta saha ve defans çöktü GS'de. emre tüm ayağı ile barosun dizine vurarak düşürdü. şu anda mr çekiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Disappear said: kalecinin dikkatini dagitiyo? LOL e yani. nesi garip, ne lolü? adam orada carlos vuracak diye pozisyon alıyor, ki carlos ofsayt, carlos orada atlıyor, boş kaleye tamamlıyor alex. daha ne olacak yani. git allah aşkına kuralı oku, cahillik yapmayın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Ezik mal demek serbestmiş saldırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Disappear said: DoruK said: Disappear said: DoruK said: fenerin golü ofsayt bu arada. AHAHAHAHAHAHA. futbol cahilimisin, oylemi gozukmeye calisiyosun? carlos dokunmusmu orda topa, pasif ofsayt diye bisi var ogrende gel plx.valla sen nasıl failsin nasıl rezilsin sana anlatamam o yüzden tipik fenerbahçeli cahil yorumlarınla başbaşa bırakıyorum seni. anlatsana bana allah askina, neresi ofsayt o golun ya. oyle ofsayt iste demekle olmuyo.belediye anlatsın canım. maçtan sonra 2 saat izle erman toroğlu falan o anlatır gözüne soka soka 20 dk boyunca. sana ne anlatsam boş burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 çatır çatır . gol ofsayt olsa ne olur olmasa nolur. HANİ 5 YESENİZ 10 ATARDINIZ ? 1-0 crymore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Sabaha kadar yiyin birbirinizi :) hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Turkiyede seyircili mac oynanmamali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 kermit sen de tuttugun takım gibi 3. sınıf trollsün. o kadar post atıyon hiçbiri gol olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Gilean said: bu son mesajım bu topiğe. ezikseniz ezikliğinizi bilin mal mal konuşmayın akıllı olun bi de s ile başlayan bişi sölicektim ama onu söylersem 1 ay ban varç bu kadar yazdığımla ban yesem anca 1-2 hafta yerim Ban minimum 1 ay , 1-2 hafta yok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 AHAHHAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 GEd said: Ezik mal demek serbestmiş saldırın. eğer o laflara bi ceza gelmezse ben burda çok fena şeyler söylerim zaten gsli birisi kalkıpta fener taraftarı ezik, çirkef şu bu diye hakaret edebiliyosa ne güzel. BAGGİO NERDESİN BİLADER ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar