Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe - Galatasaray 25.10.09 @ 20.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

DoruK said:

Disappear said:

DoruK said:

fenerin golü ofsayt bu arada.

AHAHAHAHAHAHA. futbol cahilimisin, oylemi gozukmeye calisiyosun? carlos dokunmusmu orda topa, pasif ofsayt diye bisi var ogrende gel plx.
valla sen nasıl failsin nasıl rezilsin sana anlatamam o yüzden tipik fenerbahçeli cahil yorumlarınla başbaşa bırakıyorum seni.

dostum golmü ?
haklem golü verdimi ?
sen burda ne kadar laf edersen et hangi maçta ofsayt diye maçtan sonra gol iptali oldu ?
hiçbi maçta
o zaman QQQQQQ
Sosyal ağlarda paylaş

Disappear said:

DoruK said:

Disappear said:

DoruK said:

AHAHAHAHAHAHA. futbol cahilimisin, oylemi gozukmeye calisiyosun? carlos dokunmusmu orda topa, pasif ofsayt diye bisi var ogrende gel plx.
valla sen nasıl failsin nasıl rezilsin sana anlatamam o yüzden tipik fenerbahçeli cahil yorumlarınla başbaşa bırakıyorum seni.

anlatsana bana allah askina, neresi ofsayt o golun ya. oyle ofsayt iste demekle olmuyo.

carlos pozisyonun içinde. defansın ve kalecinin dikkatini üzerine çekiyor, dolayısıyla pasif ofsayt falan değil. topa dokunmuş olsa zaten aktif-pasif diye bir şey olmazdı. sen mantığı kavrayamamışsın dostum
Sosyal ağlarda paylaş

@Gilean

salla abi, uğraşma.

klasik fener:gs maçı işte. bizimkiler gereksiz panikliyor, bizimkiler panikledikçe fenerli taraftar, futbolcu vs daha da çirkefleşiyor. emre, baroni, g. gönül falanın yaptıkları sarı kart aldırmıyorsa zaten maçın boka sardığı belli.

en güzeli de suratına atılan pet şişe ve topu alıp kenaraya götürüp, "bunu yaz!" diyen keitadır. ona da aklı sıra ağırlığını koyduğunu sanıp sarı kart vermiş, maçın tek hakimi olduğunu göstermiştir bünyamin. tabi haklı adam. senin yardımcının kafası yarılsın 10 dakika geç çık maça, ama futbolcunun yüzüne atsınlar, o da can havliyle kenaraya götürsün "HİŞŞT HUOOOP" çek.

2. yarı arda kırmızı kart görür. maçta 3 ya da 4'e gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

Disappear said:

DoruK said:

ayrica fenerbahce taraftarina ne besiktaslilar, ne galatasaraylilar bok atmasin. sizinde ne mal oldugunuzu herkes biliyo.

Şimdi bir başkasına futbol cahili demeden önce kendi futbol bilgini ölçmen gerekiyor.

Bir oyuncunun pasif ofsaytta olması için topa dokunmaması ve/veya aktif olarak pozisyonun içinde olmaması, kaleciyi yanıltabilecek durumda olmaması gerekiyor. Carlos orada tamamen pozisyonun içinde. Lütfen, hani bilmemek ayıp deil ama yanlış bilgiye dayanıp bir de bunun üzerine başkasına cahillik ithamında bulunmak ayıp artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Gilean said:

bu son mesajım bu topiğe. ezikseniz ezikliğinizi bilin mal mal konuşmayın akıllı olun bi de s ile başlayan bişi sölicektim ama onu söylersem 1 ay ban varç bu kadar yazdığımla ban yesem anca 1-2 hafta yerim

yoo dostum
bu kadar çabuk pes etmemelisin
burda bi sınavdayız
gslilerin bütün maçlarda ağlamalarına karşı bi sınava tabi tutuluyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Kanuni said:

fb pres ve inanilmaz baski yaptigi icin faullu olmasi kacinilmaz oluyor.

ya ilk sakatlama pozisyonu bence bilerek ve kasti bir sey degil.. nasil sakatlandi adam anlamis da degilim.

goze isik tutuluyor evet, maalesef pet sisede atti bazi ayilar. bunlar icin ozur dilerim bir fb li olarak ama maci almak icin her taraftan saldiriyoruz masallah.

ancak;

1-0 a kadar manyak oynayan fb nin gene golden sonra sineye cekilmesini artik cekemez oldum baydim.. saldirin be anacim saldirin sonucta uzun toplarda hakem kim yere duserse onun lehine faul caliyor yemiyor yani oyle omuz omuzalar falan. dus faul senin.

Baros pozisyonunda zaten ben de anlamadım nasıl niye sakatlandı diye. Aklıma ilk gelen şey hemen maçın başında olduğuna göre adam iyi ısınmadan çıkmış maça, bir anda deparı basıp üstüne düşürülünce de soğuk kas çekme yapmış/kramp falan olmuş.

FB'nin parçaladığına da katılıyorum. Pres yiyince tüm orta saha ve defans çöktü GS'de.

emre tüm ayağı ile barosun dizine vurarak düşürdü. şu anda mr çekiliyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Disappear said:

DoruK said:

Disappear said:

DoruK said:

anlatsana bana allah askina, neresi ofsayt o golun ya. oyle ofsayt iste demekle olmuyo.
belediye anlatsın canım. maçtan sonra 2 saat izle erman toroğlu falan o anlatır gözüne soka soka 20 dk boyunca. sana ne anlatsam boş burda.
Sosyal ağlarda paylaş

Gilean said:

bu son mesajım bu topiğe. ezikseniz ezikliğinizi bilin mal mal konuşmayın akıllı olun bi de s ile başlayan bişi sölicektim ama onu söylersem 1 ay ban varç bu kadar yazdığımla ban yesem anca 1-2 hafta yerim

Ban minimum 1 ay , 1-2 hafta yok geçmiş olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...