naraso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 maç içinde biriyle konuşmak sarı kart mı abi böyle bi kural falan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 kewell girer umarım 2. yarı. elano ile arda çok silik kaldılar yanyana. bu arada daumun arkasındaki zenci takımı ne ya öyle yanyana dizilmişler basket falan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 burda fenerlilere futbol kuralı öğretmekle geçecek ömrümüz yahu, açın kitap okuyun biraz zor değil o kadar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 işi yeteri kadar çirkefleştirdi fener. ama yanlış anlaşılmasın fenere laf etmiorum bizim de 50klık stadımız olunca biz de aynısını yapıcaz eminim. çünkü ülke olarak çok kalitesiziz. sonra dünya derbisiymiş. hakem cristianın emreye vurmasını ve gökhanın durup dururken elanonun boynuna sarılmasına birşey yapmayarak maçı bitirdi zaten sağolsun. onun dışında kazımın da sarısı olması lazımdı çoktan. ayrıca servetin bilerek kazımı itmesi ve gökhanın kazımı biçmesi de yine kart gösterilmesi gereken pozisyonlar. ha bi de servet luganoyu indirdi net penaltı o da. bunların dışında eğer futbol izliyorum diyen varsa ben bişi demiyorum. ben ilk yarı herhangi bişi izlemedim. 3ten fazla pas olmadı. carlosun tecrübesiyle ve gökhanın mallığıyla da gol yedik ilk yarının tek olayı o başka hiçbişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 QQQQQQQQQQQQQQQQQQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 2 suya laf atanlar 3 sene önce ali samiyende daha kötüsünü yaptı hatırlatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 eagle_dnz said: yeni kurala göre topa dokunana kadar ofsayt yok yok öyle bir kural. oyunu etkiliyorsa adam ofsayttır yani burda olduğu gibi defansı şaşırtıyorsa vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 kermit said: QQQQQQQQQQQQQQQQQQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 AHAHAH EZİYORUZ YİNE DEMİŞ ABİ MALMISINIZ SİZ GERÇEKTEN ortada bir futbol oyunu olduğuna inanıomusunuz ilk yarı? iki takım da saçma sapan ortamı germekle onun bunun boynuna sarılmakla uğraşıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 fb pres ve inanilmaz baski yaptigi icin faullu olmasi kacinilmaz oluyor. ya ilk sakatlama pozisyonu bence bilerek ve kasti bir sey degil.. nasil sakatlandi adam anlamis da degilim. goze isik tutuluyor evet, maalesef pet sisede atti bazi ayilar. bunlar icin ozur dilerim bir fb li olarak ama maci almak icin her taraftan saldiriyoruz masallah. ancak; 1-0 a kadar manyak oynayan fb nin gene golden sonra sineye cekilmesini artik cekemez oldum baydim.. saldirin be anacim saldirin sonucta uzun toplarda hakem kim yere duserse onun lehine faul caliyor yemiyor yani oyle omuz omuzalar falan. dus faul senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Helcaraxe said: 2 suya laf atanlar 3 sene önce ali samiyende daha kötüsünü yaptı hatırlatayım. yok lan onlar hiçbişi yapmaz gs taraftarı dünyanın en süper taraftar kitlesi en terbiyeli en kaliteli an ahlaklısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 O Sami Yen'deki daha kötüsünden sonra (evet o da tam bir hayvanlıktı zaten ona da hiçbir zaman laf etmedim savunmadım) 5 maç ceza aldı stad, bir takımın ligde 17 tane kendi sahasında maçı oluyor, neredeyse stad gelirlerinin 1/3ünden oldu yani, üstüne de para cezası geldi. Bayağı sağlam bir ceza bu, bakalım FB'ye de gelecek mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 DoruK said: fenerin golü ofsayt bu arada. AHAHAHAHAHAHA. futbol cahilimisin, oylemi gozukmeye calisiyosun? carlos dokunmusmu orda topa, pasif ofsayt diye bisi var ogrende gel plx. ayrica fenerbahce taraftarina ne besiktaslilar, ne galatasaraylilar bok atmasin. sizinde ne mal oldugunuzu herkes biliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Kır zincirlerini proleterya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 DoruK said: fenerbahçe seyircisiyle, futbolcularıyla, yöetimiyle tümden çirkef, iğrenç bir takım gerçekten. bir maç bu kadar çirkinleştirilmez yani. nerde çapulcu, balici, esrarkeş var hepsi fenerbahçeli olmuş. forumdakiler üstüne alınmasın ama yani şu seyirci gerçekten dünya üzerindeki en berbat kitledir herhalde ne öyle keitanın gözü mü kaldı, hakemin kafası mı, kalecinin gözüne lazer tutmalar falan. brezilyadan fason amele baroniyi de tanımış olduk ardaya attığı tokat 4. hakemin gözünün önünde, aynısına rosetti kırmızı gösterdi tereddütsüz wolfsburg- beşiktaş maçında. kazım kadar da gereksiz, antipatik, çirkef bir futbolcu (?) daha yok hep fener bulup getiriyor zaten böylelerini. baştaki aziz yıldırım olunca hepsi normal tabii. devam edin. Niye forumdakiler stadyuma gitmiyorlar mı ? Nasıl üstüne alınmasınlar ? GS seyircisinide gördük melek gibi hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Rewendor said: O Sami Yen'deki daha kötüsünden sonra (evet o da tam bir hayvanlıktı zaten ona da hiçbir zaman laf etmedim savunmadım) 5 maç ceza aldı stad, bir takımın ligde 17 tane kendi sahasında maçı oluyor, neredeyse stad gelirlerinin 1/3ünden oldu yani, üstüne de para cezası geldi. Bayağı sağlam bir ceza bu, bakalım FB'ye de gelecek mi. adam olsaydınızda yemeseydiniz cezayı o zaman 2 tane su atılırsa bişi olmaz 500 tane atılırsa ceza yersin işine geliyosa. ağlamayı kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 kermit said: Helcaraxe said: 2 suya laf atanlar 3 sene önce ali samiyende daha kötüsünü yaptı hatırlatayım. yok lan onlar hiçbişi yapmaz gs taraftarı dünyanın en süper taraftar kitlesi en terbiyeli en kaliteli an ahlaklısı kermit sen bjkyı bırak fenerli ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Hadi başlıyo 2. yarı. Maç bitsin bakıcaz duruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Disappear said: DoruK said: fenerin golü ofsayt bu arada. AHAHAHAHAHAHA. futbol cahilimisin, oylemi gozukmeye calisiyosun? carlos dokunmusmu orda topa, pasif ofsayt diye bisi var ogrende gel plx.valla sen nasıl failsin nasıl rezilsin sana anlatamam o yüzden tipik fenerbahçeli cahil yorumlarınla başbaşa bırakıyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 kermit said: Rewendor said: O Sami Yen'deki daha kötüsünden sonra (evet o da tam bir hayvanlıktı zaten ona da hiçbir zaman laf etmedim savunmadım) 5 maç ceza aldı stad, bir takımın ligde 17 tane kendi sahasında maçı oluyor, neredeyse stad gelirlerinin 1/3ünden oldu yani, üstüne de para cezası geldi. Bayağı sağlam bir ceza bu, bakalım FB'ye de gelecek mi. adam olsaydınızda yemeseydiniz cezayı o zaman 2 tane su atılırsa bişi olmaz 500 tane atılırsa ceza yersin işine geliyosa. ağlamayı kesin QQQQQQQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 keşke bütün maçlarımız gs ile olsa 2 su şişesiyle 500 taneyi karşılaştırmak falanda komik. hersene yenicez diye çıkıp hersene ağlamakta komik. kısacası fener gs maçları hep komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 DoruK said: Disappear said: DoruK said: fenerin golü ofsayt bu arada. AHAHAHAHAHAHA. futbol cahilimisin, oylemi gozukmeye calisiyosun? carlos dokunmusmu orda topa, pasif ofsayt diye bisi var ogrende gel plx.valla sen nasıl failsin nasıl rezilsin sana anlatamam o yüzden tipik fenerbahçeli cahil yorumlarınla başbaşa bırakıyorum seni. AHAHAHAH cidden ABİ ADAM PASİF OFSAYT DİYE BİRŞEY VAR DEMİŞ AHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 DoruK said: Disappear said: DoruK said: fenerin golü ofsayt bu arada. AHAHAHAHAHAHA. futbol cahilimisin, oylemi gozukmeye calisiyosun? carlos dokunmusmu orda topa, pasif ofsayt diye bisi var ogrende gel plx.valla sen nasıl failsin nasıl rezilsin sana anlatamam o yüzden tipik fenerbahçeli cahil yorumlarınla başbaşa bırakıyorum seni. anlatsana bana allah askina, neresi ofsayt o golun ya. oyle ofsayt iste demekle olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Kanuni said: fb pres ve inanilmaz baski yaptigi icin faullu olmasi kacinilmaz oluyor. ya ilk sakatlama pozisyonu bence bilerek ve kasti bir sey degil.. nasil sakatlandi adam anlamis da degilim. goze isik tutuluyor evet, maalesef pet sisede atti bazi ayilar. bunlar icin ozur dilerim bir fb li olarak ama maci almak icin her taraftan saldiriyoruz masallah. ancak; 1-0 a kadar manyak oynayan fb nin gene golden sonra sineye cekilmesini artik cekemez oldum baydim.. saldirin be anacim saldirin sonucta uzun toplarda hakem kim yere duserse onun lehine faul caliyor yemiyor yani oyle omuz omuzalar falan. dus faul senin. Baros pozisyonunda zaten ben de anlamadım nasıl niye sakatlandı diye. Aklıma ilk gelen şey hemen maçın başında olduğuna göre adam iyi ısınmadan çıkmış maça, bir anda deparı basıp üstüne düşürülünce de soğuk kas çekme yapmış/kramp falan olmuş. FB'nin parçaladığına da katılıyorum. Pres yiyince tüm orta saha ve defans çöktü GS'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 catlikethiief said: keşke bütün maçlarımız gs ile olsa. naber yasin bank asya rahat mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar