Wispy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Çok HoI oynadım ama masaüstü mareşali gözüyle bakamıyorum ben olaylara :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 9 eli silah tutan ama herhangi bir direktif almadan kendi gönül rızasıyla teslim olan terörist, 34 veya 150 kadın, yaşlı, çoluk çocuk, birileri emretti diye ne olduğundan habersiz çıkıp gelenler, arada epey fark var hakkaten. diyorum ya, hakkaten gözünüz boyanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 yok abi siz tropico oynamışsınız belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Bahçeli gene veriyor gazı , mhp'nin en büyük oy potansiyeli olan sorunun çözümü ile ilgili umut ortaya çıktıkça ne diyeceğini ne yapacağını şaşırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Elimi vurunca masaya bardağı zıplatabiliyorum ama :/ Yazılması gerekenleri yazdık ama tek bir yorum yapmadın malesef doğru/yanlış şeklinde. Herneyse bir sonraki c/p içerikli, gerçeği yansıtmayan, slogan başlıklı topic'te görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ha teslim olmaları önemli değil, bi de teslim olmayı istemeleri lazım yani. o 9 kişinin başkasından emir almadığını nerden bildiğimizi sormuyorum bile, varsın öyle olsunlar. pkklılar kimse öneride bulunmadan, kendi iradeleriyle teslim olucaklar öyle mi? eh yeri gelmişken dtp falan da kapansın, hiçbi talepte bulunmasınlar, kürtlerin hepsi de türkü yerine 10. yıl marşını söylesinler "türk öndee tüüürk iiileri!" falan diye.. bu savaşta iki taraf da birbirini yenemedi, yenemeyecek. bu durum apaçık ortada. dolayısıyla "tavizsiz barış" diye bişey yok, olmayacak. peki topluca silah bırakıp dağdan inmek kadar büyük bir taviz olabilir mi pkk için? bunu öcalanın istemiş olması, sadece ve sadece sürece katkı sağlayabildiğini gösterir, başka bişeyi değil. eh dtplilerin de kendilerini yırta yırta kastettikleri buydu işte. daha neyi kovalıyosunuz? "öcalan istemiş olmasın ama pkk dağdan insin", böyle bişey var mı? bi de bizim gözümüz boyanmışmış, pehh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ben dünden beri yazıyorum, sen kendince fantezi deyip geçiyorsun, "abd şöyle böyle" deyip kendi matrixinde yaşamaya devam ediyorsun. ben de senin yazdıklarının/yazacaklarının gerçekleşeceğine inanmıyorum, bu olanları bir fantezi, bir tiyatro, bir oyun olarak görüyorum. hükümetin elini atıp çözüme ulaştırabildiği bir konu yok henüz, hepsi eline yüzüne bulaşmış vaziyette. kaldı ki bu gelenler ilk barış(!) grupları da değil, zamanında da geldiler, ne değişti? kaldı ki gelseler ne olur, hepsi göz boyama, ortada silah bırakan bir örgüt yok, hala orada duruyor pkk. gelenler de kadın çoluk çocuk. bu işin sonu teslimiyettir. teröriste teslimiyet. Çok büyük hayal kırıklığına uğrayacaksınız tahminimce, ama umarım sadece hayalleriniz kırılır. İspanya-ETA gibi olmasın sonumuz. edit: ortaya bi yazı oldu. tekrar tekrar söylüyorum, aylar önce de konuştuk, dün de yazdım. Ben ne açılıma karşıyım ne kürde ne dtp'ye, siz her ne kadar beni böyle anlasanız da mesajlarım patide duruyor, açın okuyun. ben pkk'ya karşıyım, orada TERÖRİST bir silahlı kuvvet olduğu sürece hiçbir açılımın amacına hizmet etmeyeceği kanaatindeyim. Belli ki bunu hükümet de görmüş, teröriste silah bıraktırmaya çalışıyor. Ama böyle onursuzca, böyle ezilip büzülerek, hainleri kahraman havası kazandırarak, propaganda ve şov yaptırılarak, zafer kazanmış edasıyla yapılmasının açılıma daha çok zarar vereceği kanaatindeyim. PKK'nın da böyle göz boyama taktikleriyle yokedilemeyeceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Okadar konuşuldu , edildi , süreç başlıyor dendi , en uygun zamanda ve şartlardayız dendi. Bu olanda bir adım işte , ne bekliyorsunuz ? tüm örgütün gelip teslim olmasını mı bir anda ? Biraz gerçekçi düşünmeye çalışın. İdealleri kafanızda duvar olmaktan çıkarın arkadaşlar , gerçeklere , şartlara bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ya devlet günaydoğu halkının gönlünü kazansın,o bile yeter bu sorunu çözmek için . bu da aşama aşama gerçekleştirilmeye çalışılıyor. açıkçası bu süreçte herhangi bir kesimin ne diye havladığı,ne diye çığırdığı pek önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 sg-1 said: tekrar tekrar söylüyorum, aylar önce de konuştuk, dün de yazdım. Ben ne açılıma karşıyım ne kürde ne dtp'ye, siz her ne kadar beni böyle anlasanız da mesajlarım patide duruyor, açın okuyun. ben pkk'ya karşıyım, orada TERÖRİST bir silahlı kuvvet olduğu sürece hiçbir açılımın amacına hizmet etmeyeceği kanaatindeyim. Belli ki bunu hükümet de görmüş, teröriste silah bıraktırmaya çalışıyor. Ama böyle onursuzca, böyle ezilip büzülerek, hainleri kahraman havası kazandırarak, propaganda ve şov yaptırılarak, zafer kazanmış edasıyla yapılmasının açılıma daha çok zarar vereceği kanaatindeyim. PKK'nın da böyle göz boyama taktikleriyle yokedilemeyeceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Bana hala 2 gün önce askerimize saldıran, vatanımızı bölmek isteyen insanların alkışlarla kahraman gibiymiş gibi karşılanmalarını takdir etmek saflık olarak geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 sg-1 said: ben dünden beri yazıyorum, sen kendince fantezi deyip geçiyorsun, "abd şöyle böyle" deyip kendi matrixinde yaşamaya devam ediyorsun. Gerçekten haksızlık mı ediyorum acaba diye kalktım 8. sayfadan bir daha okudum topic'i. Kandil demişsin, amerikayı karşıma alırım demişsin. Bu kadar. Bunların dışında ben elle tutulur birşey görmedim, sloganlar haricinde. Üzgünüm ama açtığın topiclerde genelde ilk msg'ın c/p, başlığın gerçek dışı, ondan sonraki msg'ların da slogan içerikli oluyor (bkz yenilik vatan hainliğiyse ben eski kalayım). sg-1 said: ben de senin yazdıklarının/yazacaklarının gerçekleşeceğine inanmıyorum, bu olanları bir fantezi, bir tiyatro, bir oyun olarak görüyorum. Kişisel görüştür, bir şey demem. Ben de senin düşüncelerini gerçekçi bulmuyorum ama at gözlüklüler, gözü boyanmışlar, beyni yıkanmışlar lolol diye etiket yapıştırmıyorum sg-1 said: hükümetin elini atıp çözüme ulaştırabildiği bir konu yok henüz, hepsi eline yüzüne bulaşmış vaziyette. Öyle anlatıyorsun ki, sanki bundan önceki 5 tane hükümet çok büyük çabalarla çözümde büyük aşama kaydetti, bu hükümet geldi bütün bu çabaların içine etti. Silahlı mücadele dışında somut ilk adımları atanlar yine bu hükümet oldu. Silahlı mücadelenin terörü sonlandırmayacağı konusunda hemfikir olamadık gerçi senle. sg-1 said: ben pkk'ya karşıyım, Bu konuda herkes hemfikir sanırım. sg-1 said: orada TERÖRİST bir silahlı kuvvet olduğu sürece hiçbir açılımın amacına hizmet etmeyeceği kanaatindeyim. İşte oradaki teröristleri açılım olmadan silah bıraktıramazsın. Tut ki sınırsız gücün var, atom bombası attın 2000 tane teröristi öldürdün. Hadi hiç bir devlet de hesap sormadı senden. Çözüldü mü Kürt sorunu ? Tekrar tekrar diyorum, dağda öldürdüğün 1 terörist, devletinden nefret eden 5 tane terörist adayı insan oluşturur. sg-1 said: Belli ki bunu hükümet de görmüş, teröriste silah bıraktırmaya çalışıyor. Ama böyle onursuzca, böyle ezilip büzülerek, hainleri kahraman havası kazandırarak, propaganda ve şov yaptırılarak, zafer kazanmış edasıyla yapılmasının açılıma daha çok zarar vereceği kanaatindeyim. Nasıl ezilip bükülmüşüz anlamadım açıkçası. Cumhurbaşkanına sormuşlar, silah bırakmaları sevindirici bir gelişme demiş. Ne desin, gelsinler hepsinin boynunu mu vuracağız desin ? Bu vatanda yatacakları yer yok mu desin, ne desin ? Bakıyorum başlığına tekrar. Devlet töreni. Bir başbakan, bakan, vali mi gidip karşılamış bu adamları ? DTP'lilerin gitmesini normal karşılıyorsun sanırım. 100lerce kürt vatandaşın da sınıra gidip davul çalıp halay çekmesine gocunuyorsan, ne yapsın devlet, sokağa çıkma yasağı mı ilan etsin yine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 150k € luk ciple gelmiş adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 O cipler Irakta çok ucuz oluyor. Avrupanın bütün 2. 3. el jipleri oraya satılıyor. Olsun olsun 6-7000 dolardır max. 2004te 98 model 7.50i 5000 dolara almıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 "Yılmaz Özdil" said: Teslim’iyet töreni PKK’lıların memlekete gelişi, tüm yurtta, dış temsilciliklerimizde ve KKTC’de törenlerle kutlandı. Terörist olmadıkları, olsa olsa terörişko oldukları açıklanan PKK’lılar, sınır kapısına serilen kırmızı halı üzerinde, protokol tarafından, çiçeklerle karşılandı. Yetkililerin, gözyaşlarıyla birbirlerine sarılarak, çak yaptıkları görüldü. Giriş işlemlerini önceden hazırlamayarak, 4 saniye beklemelerine sebep olan memur, görevden alındı, mağdur PKK’lılardan özür dilendi, araya Ahmet Türk girdi, tatsızlığın büyümesini önledi, Ahmet Türk’e teşekkür plaketi verildi. Bando eşliğinde üstü açık arabaya bindirilen PKK’lılar, resmi geçit kortejine katılarak, halkı selamlaya selamlaya Silopi’ye girdi. Temsili karakol baskınının gerçekleştirildiği törenlerde, temsili bir askerin, tahta tüfekle sağa sola ateş ediyormuş gibi yapması, coşkuya gölge düşürdü. Divan-ı harbe verilen askerin, akli dengesinin bozuk olduğu ortaya çıktı. 25 atletin İmralı’dan getirilen toprağı PKK’lılara sunmasının ardından, güzergâh üzerindeki devlet dairelerine molotof atıla atıla, Vilayet Konağı’na geçildi. Makam aracını PKK’lılara tahsis ettiği için yürüye yürüye gelen Vali’nin kapıda karşılamaya gecikmesi, PKK’lıları tek başına karşılamak zorunda kalan ABD Elçisi tarafından skandal olarak nitelendirildi. Sinirlenen elçi, “Bu memleketin sahibi yok mu kardeşim, her şeyi biz mi yapacağız” diye bağırdı, araya Emine Ayna girdi, tatsızlığın büyümesini önledi, ona da teşekkür plaketi verildi. * * * Karayoluyla Diyarbakır’a giden PKK heyeti, oradan, havayoluyla Ankara’ya geçti. Ancak, bu seyahat için, başbakanlığa yeni alınan 18 koltuklu DAP uçağının tahsis edilmesi, krize sebep oldu. PKK’lıların “Sıkış tepiş olacağını bilseydik, gelmezdik” diye yakınması üzerine, derhal 40 koltuklu Ana uçağı tahsis edildi. Bu bekleme sırasında VIP’te yürekleri ağızlara getiren bir sabotaj girişimi yaşandı ve “Türk” kahvesi ikram edildi... Irkçı muameleye maruz kaldıklarını söyleyen PKK’lılar, “Kalkın, dönüyoruz Kandil’e” dedi. Allah’tan Sırrı Sakık devreye girdi, “Espresso olmadığında ben bile Türk kahvesi içiyorum” diyerek, tatsızlığın büyümesini önledi. Faşist garson gözaltına alındı. Sırrı Sakık’a da teşekkür plaketinin yanı sıra Beluga havyarı takdim edildi. * * * Başkent’e inen PKK’lılar, gündüzdü ama havayi fişeklerle karşılandı, deve kesildi, nazar değmesin diye alınlarına sürüldü, TOKİ’nin hediyesi dubleks dairelerin anahtarları hediye edildi. Limuzinlerle TBMM’ye geçen PKK’lılar, önce, Meclis Lokantası’nda AB büyükelçileriyle basına kapalı yemek yedi, sonra, DTP grup toplantısına katıldı; Şeş TV’nin yanı sıra, Roj TV’den de naklen yayınlandı. Ayak altında dolaşmasınlar diye, CHP ve MHP grup toplantıları iptal edildi, “Çok istiyorsanız gidin orada yapın” denilerek, ilk meclis tahsis edildi. * * * PKK’lıların yarın İstanbul’a geçmesi, Savarona’yla Boğaz turu atması, akşam da Çırağan Sarayı’nda gazetecilerle yemek yeyip, topluca Reina’ya gitmeleri bekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Ahaha. Çok güzel yazmış. Lan helal be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 adamcağız bir satır yazı, bir satır boşlukla manşet yazısı taklidi olmayacağı için 5 satır yazı, beş satır boşluk bırakmak zorunda kalmış. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Dün yaşanan medya maymunluğunu güzel özetlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Çok güzel demagoji yapmış. Başka yazarların yanında bunu da okuyorum. Bir çocuk gurubu var , içinde dişlek-çilli-sümüklü sağa sola saçmasapan saldıran bir tipleme gibi görüyorum. Ciddi yazı yazma özürlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 ya resimlere bakıyorumda at hırsızı tipli adamlarla mı uğraşıyorduk biz? dağda kalsınlar, aramızda yaşasalar sokakta ölürken görsem yardım etmem ben o tipte birine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Herkes Brad Pitt değil bu dünyada :P asfaloth said: ya resimlere bakıyorumda at hırsızı tipli adamlarla mı uğraşıyorduk biz? dağda kalsınlar, aramızda yaşasalar sokakta ölürken görsem yardım etmem ben o tipte birine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Horizon said: Çok güzel demagoji yapmış. Başka yazarların yanında bunu da okuyorum. Bir çocuk gurubu var , içinde dişlek-çilli-sümüklü sağa sola saçmasapan saldıran bir tipleme gibi görüyorum. Ciddi yazı yazma özürlü. Yılmaz özdil mi yazma özürlü anlayamadım mesajını ondan soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Yazdıklarını beğenmeyen liboşlar hep hemen gidip yazı yazma şeklinden vurmaya çalışıyor. Bence eğlenceli yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 çünkü ancak yazı yazma şekli dalga geçmeyi hakediyor, içeriği onu bile haketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 said: Gerçekten haksızlık mı ediyorum acaba diye kalktım 8. sayfadan bir daha okudum topic'i. Kandil demişsin, amerikayı karşıma alırım demişsin. Bu kadar. Bunların dışında ben elle tutulur birşey görmedim, sloganlar haricinde. Üzgünüm ama açtığın topiclerde genelde ilk msg'ın c/p, başlığın gerçek dışı, ondan sonraki msg'ların da slogan içerikli oluyor (bkz yenilik vatan hainliğiyse ben eski kalayım). ben en azından biraz cesaretle olması gerekeni söylüyorum, sizse abd korkusuyla "yok, olmaz öyle şey bıdı bıdı" diyorsunuz. topik açma şeklim niye dert oldu anlamadım, neyse. slogan olayını anlamadım, biriyle karıştırdın herhalde. fikir yazmak ne zamandan beri slogan oldu? said: Kişisel görüştür, bir şey demem. Ben de senin düşüncelerini gerçekçi bulmuyorum ama at gözlüklüler, gözü boyanmışlar, beyni yıkanmışlar lolol diye etiket yapıştırmıyorum gözünüz boyanmış dışında bişey yazmadım, bu da ne hakaret ne de aşağılama, abso babanın saflık yakıştırmasından daha hafif. ha bi de masaüstü generalleri var tabi, onu da ben demedim sanırım. said: Öyle anlatıyorsun ki, sanki bundan önceki 5 tane hükümet çok büyük çabalarla çözümde büyük aşama kaydetti, bu hükümet geldi bütün bu çabaların içine etti. Silahlı mücadele dışında somut ilk adımları atanlar yine bu hükümet oldu. Silahlı mücadelenin terörü sonlandırmayacağı konusunda hemfikir olamadık gerçi senle. Öncesini sonrasını karıştırmak gibi bir hastalığınız var hep, şu ankine bakarsan ne demek istediğimi anlarsın. said: İşte oradaki teröristleri açılım olmadan silah bıraktıramazsın. Tut ki sınırsız gücün var, atom bombası attın 2000 tane teröristi öldürdün. Hadi hiç bir devlet de hesap sormadı senden. Çözüldü mü Kürt sorunu ? Tekrar tekrar diyorum, dağda öldürdüğün 1 terörist, devletinden nefret eden 5 tane terörist adayı insan oluşturur. attık atom bombasını 2000 teröristi öldürdük diyelim, artık açılım yapmanda önünde hiçbir engel kalmamış demektir, hiçbir korkun olmadan, hiç kimseden çekinmeden tüm muhataplarıyla (ki artık hepsi ya siyasi ya da sivil olur, hiç bir islahlı terör örgütü kalmamış olur) oturur, terörün kimseye bir fayda sağlayamayacağını göstermiş olarak gerektiği kadar açılırsın. şu anki durumda gayet açık ve net bir şekilde pkk zafer kazanmıştır, bunun aksi bir açıklaması yoktur, hepimize hayırlı olsundur. said: Nasıl ezilip bükülmüşüz anlamadım açıkçası. Cumhurbaşkanına sormuşlar, silah bırakmaları sevindirici bir gelişme demiş. Ne desin, gelsinler hepsinin boynunu mu vuracağız desin ? Bu vatanda yatacakları yer yok mu desin, ne desin ? Bakıyorum başlığına tekrar. Devlet töreni. Bir başbakan, bakan, vali mi gidip karşılamış bu adamları ? DTP'lilerin gitmesini normal karşılıyorsun sanırım. 100lerce kürt vatandaşın da sınıra gidip davul çalıp halay çekmesine gocunuyorsan, ne yapsın devlet, sokağa çıkma yasağı mı ilan etsin yine ? teröristi muhattap almak bile başlı başına ezilip büzülmedir zaten, acziyettir. vali gönderileceği zaten yazıyordu. istenseydi bu olayların böyle bir gösteriye dönüşmesi engellenebilirdi, adamlar boy boy fotoğraflar çekmeden zılgıtlar atmadan sessizce araçlara alınıp götürülebilirdi. mühim olan niyet tabi, niyet olayı şova dönüştürmek olunca ve gözü boyananlar olayı sorgulayamayınca böyle acayip günler yaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar