Zegna Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Azmodai said: abi frikik golu ne oyle. Herif kamerayi koseyi ortalayacak sekilde ayarlayip, suta basmis sonra da L1 + ucgen basmis tam kirmiziya gelmeden bar. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 turkcede w harfi yok subzero. belirtmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 suBzer0 said: şunu iddaa ediyorum , lig tablosu artık geçen seneki halini almaya başlıcak yawaş yawaş , ilk devre bitmeye bjk ile liderin arasında 2-4 puan fark filan olur , nihat form tutar herkes tükürdüğünü yalar , bu dediklerim olmazsada ben tükürdüğümü yalarım... işte ben buna gülüorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 her 3 buyuk takimdna birinin kaybindan sonra gelecekle alakali yapilan fantastik kehanet postlarindan iste. ORtaya salliosun bisi, tutarsa dahisin, tutmazsa futbol iste top yuvarlak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 suBzer0 said: şunu iddaa ediyorum , lig tablosu artık geçen seneki halini almaya başlıcak yawaş yawaş , ilk devre bitmeye bjk ile liderin arasında 2-4 puan fark filan olur , nihat form tutar herkes tükürdüğünü yalar , bu dediklerim olmazsada ben tükürdüğümü yalarım... bu sene zor abi, gs-fb ve bjk arasinda dunyalar kadar fark var bu sene. gerci gecen sene de cok buyuk kalite farkı vardı kadro olarak ama, gs ve fb cok kotuydu. bu sene acımazlar. lig bitiminde besiktas ile lider arasinda minumum 7 puan fılan olur, bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Azmodai said: turkcede w harfi yok subzero. belirtmek istedim. pardon azmo , turkcede değil "türkçede" olucak zaten senin yazdığında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ay jnms. gs es es maçında kına yakanlar bizim şurda attığımız mesaja alınmışlar. 1 hafta geç, 1 hafta erken pek farketmez be rahat olun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 gs ve fener sevisir 1. lik icin. digeri de 2. olur. gerisini bilmem. hadi bakalim. bu da benim kehanetim. Yanilirsam da yalarim tukurdugumu, cunku burasi internet ve gercek delikanlilik burada olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 sezarın hakkı sezara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 panik olmuş bi de fenerliler. :) :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Holy said: tamam ben de gözlük takan adama laf anlatmaya kasamayacak kadar yorgunum, OK diyip geçtim farkındaysan. sen bişey bilmezken ne aNlatıcaksn bana edit: n yerine t yazmışım deve muhabbetine döndü olay, holy e tesekkür düzeltti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 suBzer0 said: Azmodai said: turkcede w harfi yok subzero. belirtmek istedim. pardon azmo , turkcede değil "türkçede" olucak zaten senin yazdığında... yok abi, klavyem ingilizce klavye, kullandigim harfler yine de Turkcede var olan harfler. Yavasi mesela ı ile degil de i ole yazsam da, turkce yaziyorum. yawas yazinca daha cekici ve karizmatik olmuyorsun. belirtmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ne kadar takıyosunuz ufacık şeylere yahu , lafın gelişi söylenmiş sözler sizin hayatınızın geride kalan kısmını filan etkilicek biraz daha kasarsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Khelben said: ay jnms. gs es es maçında kına yakanlar bizim şurda attığımız mesaja alınmışlar. 1 hafta geç, 1 hafta erken pek farketmez be rahat olun bence. alinan yok valla. iyi oldu sahsen sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 fb = alex fb nin oynadigi futbolla gs nin oynadigi futbolu karsilastirmayin bile senelerdir izlediginiz futbol bilginize sayginiz olsun en azindan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 fenerbahçe iyi oynuyor yalnız, yine de bu kötü takım olduğu gerçeğini değiştirmez. taraftarı daha da kötü o ayrı bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 DoubleW said: Holy said: tamam ben de gözlük takan adama laf anlatmaya kasamayacak kadar yorgunum, OK diyip geçtim farkındaysan. sen bişey bilmezken ne atlatıcaksn banahendek atlatırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Azmodai said: suBzer0 said: Azmodai said: turkcede w harfi yok subzero. belirtmek istedim. pardon azmo , turkcede değil "türkçede" olucak zaten senin yazdığında... yok abi, klavyem ingilizce klavye, kullandigim harfler yine de Turkcede var olan harfler. Yavasi mesela ı ile degil de i ole yazsam da, turkce yaziyorum. yawas yazinca daha cekici ve karizmatik olmuyorsun. belirtmek istedim. sen bu forumun karizmatik olanları belirleyen veya belirlemeyen mekanizmasımısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 suBzer0 said: ne kadar takıyosunuz ufacık şeylere yahu , lafın gelişi söylenmiş sözler sizin hayatınızın geride kalan kısmını filan etkilicek biraz daha kasarsanız. abi yok, sadece w harfinin ve q harfinin turkce kelimelerine yerlestirilmesi delirtiyor o kadar. suBzer0 said: sen bu forumun karizmatik olanları belirleyen veya belirlemeyen mekanizmasımısın? ve evet. KArizmatik ve kusursuzun sozluk tanimiyim sahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 hayır o benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Gentlemen, calm down. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ty, steve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Holy said: DoubleW said: Holy said: tamam ben de gözlük takan adama laf anlatmaya kasamayacak kadar yorgunum, OK diyip geçtim farkındaysan. sen bişey bilmezken ne atlatıcaksn banahendek atlatırım? sen şuna futbolun f sini bilmiyorum desene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 sen de bilmiyorsun. HADI BAKALIM. HANGINIZ DAHA CAHIL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Zegna said: suBzer0 said: abi yaradana sığındı vurdu valla o ne öyle ya :) valla şu dakika fenerli olmak istemezdim , içimde patlardı o şut abi ofh :S bunu diyen bjk li lol. hala lideriz, 2. ye 5 puan fark atmısız, bala mala yenerse trabzonu gs 2 farka iner, 11. haftada tekrar 5 puana cıkar zaten hehe. Gs'nin Trabzonu yenmesi ne zamandan beri bal oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar