Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Gaziantepspor - Fenerbahçe 18.10.2009 @ 16.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

suBzer0 said:

şunu iddaa ediyorum , lig tablosu artık geçen seneki halini almaya başlıcak yawaş yawaş , ilk devre bitmeye bjk ile liderin arasında 2-4 puan fark filan olur , nihat form tutar herkes tükürdüğünü yalar , bu dediklerim olmazsada ben tükürdüğümü yalarım...

işte ben buna gülüorm.
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

şunu iddaa ediyorum , lig tablosu artık geçen seneki halini almaya başlıcak yawaş yawaş , ilk devre bitmeye bjk ile liderin arasında 2-4 puan fark filan olur , nihat form tutar herkes tükürdüğünü yalar , bu dediklerim olmazsada ben tükürdüğümü yalarım...

bu sene zor abi, gs-fb ve bjk arasinda dunyalar kadar fark var bu sene.

gerci gecen sene de cok buyuk kalite farkı vardı kadro olarak ama, gs ve fb cok kotuydu.

bu sene acımazlar.

lig bitiminde besiktas ile lider arasinda minumum 7 puan fılan olur, bence.
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

Azmodai said:

turkcede w harfi yok subzero. belirtmek istedim.

pardon azmo , turkcede değil "türkçede" olucak zaten senin yazdığında...

yok abi, klavyem ingilizce klavye, kullandigim harfler yine de Turkcede var olan harfler. Yavasi mesela ı ile degil de i ole yazsam da, turkce yaziyorum.

yawas yazinca daha cekici ve karizmatik olmuyorsun. belirtmek istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

suBzer0 said:

Azmodai said:

turkcede w harfi yok subzero. belirtmek istedim.

pardon azmo , turkcede değil "türkçede" olucak zaten senin yazdığında...

yok abi, klavyem ingilizce klavye, kullandigim harfler yine de Turkcede var olan harfler. Yavasi mesela ı ile degil de i ole yazsam da, turkce yaziyorum.

yawas yazinca daha cekici ve karizmatik olmuyorsun. belirtmek istedim.

sen bu forumun karizmatik olanları belirleyen veya belirlemeyen mekanizmasımısın?
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

ne kadar takıyosunuz ufacık şeylere yahu , lafın gelişi söylenmiş sözler sizin hayatınızın geride kalan kısmını filan etkilicek biraz daha kasarsanız.

abi yok, sadece w harfinin ve q harfinin turkce kelimelerine yerlestirilmesi delirtiyor o kadar.

suBzer0 said:

sen bu forumun karizmatik olanları belirleyen veya belirlemeyen mekanizmasımısın?

ve evet. KArizmatik ve kusursuzun sozluk tanimiyim sahsen.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

suBzer0 said:

abi yaradana sığındı vurdu valla o ne öyle ya :) valla şu dakika fenerli olmak istemezdim , içimde patlardı o şut abi ofh :S

bunu diyen bjk li lol.

hala lideriz, 2. ye 5 puan fark atmısız, bala mala yenerse trabzonu gs 2 farka iner, 11. haftada tekrar 5 puana cıkar zaten hehe.

Gs'nin Trabzonu yenmesi ne zamandan beri bal oldu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...