nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 sakaryali said: var olmuyan bir zamana nasil gieceksin zaman yolcusu. Zamanın olmadığını sadece 1400 yıl önce yazılmış bir kitaba öre söylüyorsun. Bilimsel dayanağın yok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 nileppezdel said: Sen başkalarını trolleyeceğie Allah inancını yaymaya kas. Mesela cevap ver ihtiyacı olmayan o en yüce varlık neden insan yaratsın? çünkü eşşeğin zi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 bu topikte kim trolleniyo lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 allah kahretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Werewolf said: http://xs.to/image-2C10_4B75E0C6.gif bu adam ölmüş ayrıdca 144 km/h ile vurmuş o demire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ALLAH rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 cümlemize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakaryali Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Allah'ın insanı yaratmasi Ona muhtaç olması ,ona ihtiyac duyması anlamına gelmez, çünkü yarattığı insandan öncede O vardı , yarattığı insan öldükten sonrada var olucak. işte bu yüzden insanı yaratması, İnsana muhtaç olmasından diyemeyiz ALLAH'ın bir şeyi yartmayı istemesi Ona ihtiyacı olduğu manasına gelmez çünkü insan yokken ALLAH vardı. İnsan kendini yoktan yaratan ALLAH'a şükür edeceğine nankörluk edip, senin ban ihtiyacin vardı o yüzden yarattın demeye kalkıyor, edepsizlik ediyor. Kim kime muhtaç acaba ALLAH'mı bize (haşa), bizmi ALLAH'a muhtacız, ALLAH bizi yaratmasaydı biz olmazdık mantıklı olun biraz tabiki biz ona muhtacız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 belki biz de bir gün yaratabilirdik kendimizi yoktan bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 E tamam da cevap vermedin soruma :) ihtiyacı yokken yaratmaz çünkü herşeye kadir o en yüce varlık boş iş yapmaz değil mi? Bir ihtiyaç hissetti ki yarattı. İhtiyaçları varsa da o kadar yüce değildir değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakaryali Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Ben zaman yok demedim zaman var sen yanlış anladın ben gelecegi belli olmayan zaman için ,senin o zamanda var olucagın kesin olmadıgı için dedim ben gelecek zaman ve gecmis zaman gitmek mümkün degil dedim zaman tabiki var ama zamanda yolculuk yapmak mümkün değil dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Zamanda yolculuk kavramına göre de değişir zaman kavramına göre de değişir. Paralel evrenler teorisini baz alırsak farklı zamanları yaşayan sonsuz tane benzer ama ufak farkları olan evrenler var. Sen zamanda ileri giderken şerit değiştiriyorsun aslında. Bu bir teori mesela. Gelecek bu zaman çizgisi için belli değil, biz ne yaparsak o olacak. Ama sen hazır yapılmışına gidersin zamanda yolculukla. Teoriye göre tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakaryali Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Bir şeyi istemek sırf ihtiyactan dolayıdır diyemezsin, mesela haitide deprem oldu sen onlara yardım etsen, onların sana ihtiyacı oldugundan dolayımı yardım edersin, yoksa senin yardım etmeye ihtiyacın olduğu içinmi yardım edersin haitide olan birisi tabiki bana yardım edeceksin senin bana yardım etmeye ihtiyacın var dese ne kadar edepsizlik nankörlük yapmış olursa aynı şekilde ALLAH ın bize ihityacı vardıda o yüzden yarattı demek bu örnekte geçen edepsizlikten yüzbinkere daha büyük bir edepsizliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Yaratmakla almayı aynı kefeye koyabilirz. Evimde oturuyorum. Süte ihtiyacım var süt alıyorum. Allah göklerde yada her nerede yaşıyor ve yaşatıyorsa orada oturuyor ve ihtiyacı oluyor ki bişeyler yaratıyor diyorum. Durup dururken yaratmak boş bir iştir. Tanrı boş iş yapar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakaryali Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Aklın alıyormu o teoriyi? sen o zamana gitmeden belkide olüceksin düşün şu an 2010 yılındayiz zamnda yolculukla 2300 yılına gittgimiz var sayalım, peki senin omrun en fazla bir insan ömrüne göre 100 sene diyelim normalde senin 2100 yılına gelmeden ölmüş olman gerekir ve o zamandada var olmaman gerekir o zamanda nasil var olucaksın? hadi var sayalım var oldugun bir zaman dilimine gittin orda senden bir tane daha olması gerekecek ki zaten vardır, bu sacmalık böyle uzar gider ,böyle şey olmaz o teoriyi yazan gelecege yolculuk filminden esinlenmiş olsa gerek ancak filime senaryo olur bu teori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 nilep lütfen yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 yalvarıyorum bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 abi bu kadarda olmazki ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 fake abi fake gerçek olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakaryali Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ALLAH boş iş yapmaz tabiki yarattığı her şeyin bir maksadı amacı var ama hiç bir şey yaratmıyabilirdi fakat bu onun Zatına bir eksiklik getirmezdi ,Onun yaratıcılık sıfatına bir zarar vermezdi istedigi an yine yaratırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Ya sakaryalı okumadan o teorileri şöyle yorumlar yapma. Bi tane daha olması gerekmez. Olsa da en fazla bir tane daha olur ki bu sadece senin inancına ters olur, yoksa bi skıntı yaratmaz. yüzyüze görüşürsen belki evren çöker anca. Ama paralelleri var np :P Ve tamam arkadaşlar sustum beslememek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 sakaryalı seni besliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakaryali Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Teori hakında bir link atarsan okurum o teoriyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar