Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cern'in deneyine gelecekten etki

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Allah'ın insanı yaratmasi Ona muhtaç olması ,ona ihtiyac duyması anlamına gelmez, çünkü yarattığı insandan öncede O vardı , yarattığı insan öldükten sonrada var olucak. işte bu yüzden insanı yaratması, İnsana muhtaç olmasından diyemeyiz ALLAH'ın bir şeyi yartmayı istemesi Ona ihtiyacı olduğu manasına gelmez çünkü insan yokken ALLAH vardı. İnsan kendini yoktan yaratan ALLAH'a şükür edeceğine nankörluk edip, senin ban ihtiyacin vardı o yüzden yarattın demeye kalkıyor, edepsizlik ediyor. Kim kime muhtaç acaba ALLAH'mı bize (haşa), bizmi ALLAH'a muhtacız, ALLAH bizi yaratmasaydı biz olmazdık mantıklı olun biraz tabiki biz ona muhtacız.
Sosyal ağlarda paylaş

Zamanda yolculuk kavramına göre de değişir zaman kavramına göre de değişir. Paralel evrenler teorisini baz alırsak farklı zamanları yaşayan sonsuz tane benzer ama ufak farkları olan evrenler var. Sen zamanda ileri giderken şerit değiştiriyorsun aslında. Bu bir teori mesela. Gelecek bu zaman çizgisi için belli değil, biz ne yaparsak o olacak. Ama sen hazır yapılmışına gidersin zamanda yolculukla. Teoriye göre tabi
Sosyal ağlarda paylaş

Bir şeyi istemek sırf ihtiyactan dolayıdır diyemezsin, mesela haitide deprem oldu sen onlara yardım etsen, onların sana ihtiyacı oldugundan dolayımı yardım edersin, yoksa senin yardım etmeye ihtiyacın olduğu içinmi yardım edersin haitide olan birisi tabiki bana yardım edeceksin senin bana yardım etmeye ihtiyacın var dese ne kadar edepsizlik nankörlük yapmış olursa aynı şekilde ALLAH ın bize ihityacı vardıda o yüzden yarattı demek bu örnekte geçen edepsizlikten yüzbinkere daha büyük bir edepsizliktir.
Sosyal ağlarda paylaş

Aklın alıyormu o teoriyi? sen o zamana gitmeden belkide olüceksin düşün şu an 2010 yılındayiz zamnda yolculukla 2300 yılına gittgimiz var sayalım, peki senin omrun en fazla bir insan ömrüne göre 100 sene diyelim normalde senin 2100 yılına gelmeden ölmüş olman gerekir ve o zamandada var olmaman gerekir o zamanda nasil var olucaksın? hadi var sayalım var oldugun bir zaman dilimine gittin orda senden bir tane daha olması gerekecek ki zaten vardır, bu sacmalık böyle uzar gider ,böyle şey olmaz o teoriyi yazan gelecege yolculuk filminden esinlenmiş olsa gerek ancak filime senaryo olur bu teori.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...