maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Kız arkadaşımla kasımda yapacağım bir gezi için Amsterdamda hostel arıyorum. Eminim ki daha önce Amsterdamda bulunmuş ve nispeten ekonomik ve rezalet olmayan bir hostel tavsiye edebilecek patiler vardır. Bir çok online hostel sitesinde arama yaptım ama öyle dengesiz yorumlar oluyor ki aynı hostel için bile, burada birinci elden tecrübesine güvenebileceğim patiler aramaya karar verdim.. Haydi patiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 fiyatınız telefonuma gelir açık arttırmaya katılırım burdan hostel 2 yi yeni izledim de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 lol adamı gitmeden vazgeçireceksin :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Patinin amsterdamdaki favori hosteli Flying Pig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Flying pig hoş gözükmekte ancak ve ancak double roomlardaki fiyat çok üzüyor insanı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 gezelim görelime açılması gerekiyordu.. btw amsterdama kız arkadaşla gidilmez yazık olur. tabi potansiyeli olan adam için konuşuyorum ahah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 flying pig yer bulamazsan hans brinker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 hostel degil de 3 yildizli cok guzel otel var leidseplein'da 3 kere gittim kesinlikle tavsiye ediyorum... leidseplein'da bulldog'un oldugu yerin solundaki sokaktan gir amsterdamned diye bir bar var hemen sag tarafta onun karsisinda.. otel sahipleri afgan ama elemanlar cok kibar ve turkce falan da biliyorlar tek tuk.. kalicak yerimiz yokken yoldan bir hollandali kiz'a sormustuk goturmustu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ha baya ucuz ve mutfak + tuvalet + tv + vantilator var acik adres Korte Leidsedwarsstraat 24 buralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 yer bulursan kesin flying pig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Dragonmax said: gezelim görelime açılması gerekiyordu.. btw amsterdama kız arkadaşla gidilmez yazık olur. tabi potansiyeli olan adam için konuşuyorum ahah.. iki ekmek kap gel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 beyler hosteli birakin, en cok seks nerde var onu soyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.. Korte Leidsedwarsstraat 24 teki yerin fiyatları nasıldır acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kirlipati Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Slm, Amsterdamda neredeyse tüm hosteller, en ucuz fiyat garantisi sunuyor, ama neredeyse hepsi aynı, yanlış bilmiyorsam high seasonda flying pig 25€du, ama dormitory olup 6 keşle kalıyorsun. Hoş insanlar pek sevecen ot ve kek falan veriyorlar ama intimacy için 2 kişilik odalar hostellerde pek yok bildiğim kadarıyla. Gelgelelim ucuza kalıncak yerlere, tren istasyonun arkasında bir cadde var gay sinemaları falan çokça orada ucuza dorm tipi yerler çok bulabilirsin, hatta flying pigde oralarda, o yüzden googlemapsten yerlerin ismine bak 20€ya atla. PS: Benim kaldıgım yer çok iyiydi, 20€ya kalmıştım altında da coffee shop işleten taş bi hatun vardı, hatta hostelin adı da türk haşhaş'ıydı da inan hatırlamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 kirlipati said: intimacy için 2 kişilik odalar hostellerde pek yok Amsterdamın verdiği bi rahatlık mı yoksa genel olarak insanlar mı böyle bilmiyorum ama odada 4 kişi daha olmasını pek umursamıyorlar :P Rahatlık iyi güzel de abartmamak lazım heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 maxigenous said: Dragonmax said: gezelim görelime açılması gerekiyordu.. btw amsterdama kız arkadaşla gidilmez yazık olur. tabi potansiyeli olan adam için konuşuyorum ahah.. iki ekmek kap gel..napcaksın arasına tipsizliğini koyup yiyecekmisin deniz.. düzelmez zorlama HAHAHAHAH.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 hem ucuz fiyat hem rahat hem de yeri güzel : st.cristopher's daha önce 2 kere kaldım, tek geçiyorum ve tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Dragonmax said: maxigenous said: Dragonmax said: gezelim görelime açılması gerekiyordu.. btw amsterdama kız arkadaşla gidilmez yazık olur. tabi potansiyeli olan adam için konuşuyorum ahah.. iki ekmek kap gel..napcaksın arasına tipsizliğini koyup yiyecekmisin deniz.. düzelmez zorlama HAHAHAHAH.. Yok canım senin gibi hayatsız bir gence iş kazandırmaya çalışıyorum. Hadi canım, kemik falan da yok burda, çağırttırma bana belediyeyi. arada bir iki türkçe dersi çalış mantıklı cümleler kurmayı öğrenirsin küçük bir ihtimal.. iyiliğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ben 2007 de gittim. stayokey denilen merkeze çok yakın , güzel bir hostel de kaldık. Ayrıca fiyatlar da gayet uygundu hatırlamıyorum şimdi ne kadardı ama iyiydi yani. çiftseniz 2 li oda bulmaya kasın. rezarvasyon yaptırırsanız daha iyi olur yoksa 2 kişilik oda kalmıyor 6 lıklara kalırsanız gecenin bi saatinde garip garip adamlar girip ranzalarda yatabiliyor. ps:ayrıca arkadaş iyi demiş. kız arkadaşla gidilmez. red light district yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Nerden aranacagini su an hatırlayamıyorumda biraz kasinca hostel parasina 5 yildizli otel bulabiliyorsun, çok şukela oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 kirlipati said: Slm, Amsterdamda neredeyse tüm hosteller, en ucuz fiyat garantisi sunuyor, ama neredeyse hepsi aynı, yanlış bilmiyorsam high seasonda flying pig 25€du, ama dormitory olup 6 keşle kalıyorsun. Hoş insanlar pek sevecen ot ve kek falan veriyorlar ama intimacy için 2 kişilik odalar hostellerde pek yok bildiğim kadarıyla. Gelgelelim ucuza kalıncak yerlere, tren istasyonun arkasında bir cadde var gay sinemaları falan çokça orada ucuza dorm tipi yerler çok bulabilirsin, hatta flying pigde oralarda, o yüzden googlemapsten yerlerin ismine bak 20€ya atla. PS: Benim kaldıgım yer çok iyiydi, 20€ya kalmıştım altında da coffee shop işleten taş bi hatun vardı, hatta hostelin adı da türk haşhaş'ıydı da inan hatırlamıyorum :) Dorm olayına girmek istememek zaten zorluğu yaratıyor burda. Nette hostel diye geçen ama aslında bir dairenin odalarını kiralayan yerler oluyor. Bu tip bir yer de olabilir. Tabi o noktada da güvenlik ve temizlik konusunda büyük sakıncalar var. O yüzden birincil tecrübeler varsa bu tip hani orta karar diyebileceğimiz bir yer çok hoş olur. st.cristopher's tavsiyesini veren arkadaşa da teşekkür ediyorum. Orayı da inceleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 hep acınası bi haldeydin. herzaman da olucaksın. hepimiz hatırlıyoruz senin 300 kiloluk göbeğinle yağlı saçlarınla etrafta gezinip, konferanslara falan görevli olduğunda FBI dan geliyomuş gibi babanın eski takım elbisesi üstündeyken kulağına volkmen kulaklığı takıp kablosunu gömlek içine sarkıtıp, arada elini kulağına götürüp güvenlik kontrolü yapıyomuş gibi dolaştığın günleri.. hayatsız derken? bu kelimeyi en güzel tanımlayan varlık sendin ve hep de sen olucaksın.. kimbilir amsterdama nerden beleş bilet buldun gidiyosun auah.. gitmeden gel cebine de harçlık koyyim rezil olma oralarda kız arkadaşına.. (varsa tabi hakkatten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Sana belediye dedim hiç anlamadın, gelip zehirleyecekler sonunda o olacak... felaket kafalar yaşıyorsun sen gerçekten. FBI tribiymiş, babamın eski takım elbisesiymiş, güvenlik kontrolüymüş falan. Ancak senin gibi bir ileri zekalı(!) en son diyaloğa 4 sene önce girdiği birisi hakkında böyle akıl dolu çıkarımlar yapabilir. Hele sen ki sınıfın ortasında "Türkiye'nin nükleer denizaltıları var bana tanıdığım subay söyledi" gibi hayal dünyasında yol alan açılımlar yapan, simitçiye para vermemek için cebinde para olmasına rağmen 50 milyonu adama gösterip "abi bozuğum yok bir tane versen be" diyen, gençler size TCDD aylık kartının aynısını yaparım bana fiyatın yarısını verseniz yeter diyen ve bu olaylarla gurur duyan bir dolandırıcının hiç girmemesi gereken diyaloglar bunlar. O yüzden bilmiyorum bir uluslararası ilişkiler bölümü mezunu olarak superonline'da call center mısın müşteri hizmetleri misin yoksa CEO musun ne zıkkımın köküsün ama açtığım başlıkta konuyla ilgili söyleyecek bir şeyin yoksa bir zahmet salak salak konuşarak kendini rezil etme şurda. Tamam rezilliğe alışmış olabilirsin ama burda bilgi edinmeye çalışıyorum benim vaktimi çalma olanca gereksizliğinle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 gayet eğlenceli bir üniversite hayatı yaşamışım lan sen böle anlatınca haha güzel güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 uluslararası ilişkiler mi lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar