Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 nerde maç , ne zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 @tuna ve ferit: abi sizi zaten kadroya yazdım ben bikaç sayfa öncekinde? görmediniz mi? =) cavanagh said: holy-kaspar(arcane)-cavanagh-mr.bomb-wishmaster-noyan-khala-eshreff-babacum-khelben-zaugna(cthulhu)-gris-sly(dreagloth)-dela diğer arkadaşlar da bi ses etsin msn'den fln görürseniz dürtün, haber almaya çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 1/wish-mrbomb-cthulhu-dreagloth-cava-arcane-babacum 2/khala-dela-noyanh-holy-eshreff-khelben-gris bu arada maça gelirken cthulhu-eshreff-arcane-gris bu 4 arkadaşa bi şekilde hatırlatma yapın, diğerleri tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ben de tamamım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 orda olsamda oynasam çok özendim lan iyi eğlenceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 kesin yenilcez =) ben erken gelcem azcık sevgilimle buluşcam sahanın orada gelen olursa çay içeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 cavanagh said: 1/wish-mrbomb-cthulhu-dreagloth-cava-arcane-babacum 2/khala-dela-noyanh-holy-eshreff-khelben-gris bu arada maça gelirken cthulhu-eshreff-arcane-gris bu 4 arkadaşa bi şekilde hatırlatma yapın, diğerleri tamamdır bizim takım daha iyi olmuş sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 bence rakip takımın gideri var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Kim nasıl hiçbir fikrim yok, ama ben kötüyüm :) kendime not : kötü değilsin, kondisyonsuzsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 holy'nin takım daha iyi olmuş ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ya ben bi eşşeklik yaptım ondan böle oldu kadrolar .. böle olmıcak ayarlayalım . haftada bir oynuoz tadımız kaçmasın allah aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 sürprizler bizi bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 hepsi noyanın hatası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Yapıyorum, hazır mısınız.. E Z D İ K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 EZ DİK. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Oh aman tanrım =) kaleciden çok defans sıkıntısı çekti karşı takım.Hepimiz fink attık noyan'ın etrafında :D Y A R G I L A N D I N I Z ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 noyan'a müstahaktır! 40 dakka ilerde takıldı adam son 20 dakka da ben noyana özendim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ben ölmüşüm ağlayanım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 yok olm başta durdum geride .. baktım olcak gibi değil =) yannız cok güzel bi şutum vardı :P getirmeyin olm kaleci falan kender yokken =) ne güzell vuruon gol . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 İhalede affetmedim. 9 aldığım elde masanın yarısı battı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar