BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 hala elle tutulur bi çözüme ulaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Olm işe yarıyo bak. said: Ben bi kere fistanın kafesine gittim. hesabı geçirdim. yedi o da. sonra bi daha gittim. tam hesabı geçircektim ki su yakmıyo kafe dedi. bi de 2 garson arkadaşı çağırdı. ben de ödedim. fistanı hala çok severim. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 geri ödeyemeyeceği kadar borç ver sonra sürekli o parayı sor. hiç denemedim ama filmlerde işe yarıyordu. tecrübeyle sabit olan; tanıdık bir kız bul, onla ilgilenir gibi yapacak. tam çocuk kızın ağzına düştüğünde git kızı çal. sonuçlar iyi ama yan etkiler belirsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 bisiktirgit de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 senin de işine yarar. bi ara daha zahmetsiz bir plan yaparım sana ayrıca.. 15 adımlık plan [list=1] [*] venezüela bizden vize almıyor. [*] oraya uçak bileti al. [*] ülkenin batı sınırında kolombiya var. sınır diye bişi yok. rahatlıkla girip çıkabilirsin. [*] venezüela'dan bidonla benzin alıp kolombiya'da sat. biraz para yap. [*] sonra uyuşturucu işinde sivrilmen gerek. [*] sivril. [*] artık sadece kolombiya'da kalmalısın. [*] çetelerle içli dışlı ol ve yüksel... [*] yükseldikten sonra üst kademe ile içli dışlı ol. [*] bunu başardıktan sonra gizlice bir tekne ile amerika'ya geçmelisin. [*] gider gitmez fbi'a teslim ol. [*] onlara kolombiya uyuşturucu kartelinden bahsedeceğini söyle. [*] tanık koruma programını istediğini söyle. [*] büyük seçim ister misin derlerse iste kesinlikle. [*] yeni bir isim ve kimlik ile yeniden hayata başlayacaksın. [/list] hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 rahatsız oluyorsan pek yüz verme boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 BloodyBeast said: abi yok deil adam günde 2 malbuş 2 küçük 1 litrelik kola alıyo standart aha öylesinden korkacan. 2 sene boyunca dershanede böyle bir tanıdığım oldu bakın arkadadaşta diyemiyorum yani samimiyet çok iyi değil. eleman her tenefüs gelip 'memo sigaran var mı' derdi ki herifte para yok değil kitliyodu sürekli adam lacost'tan giyinirdi hobi gibi bişidi onun için kitlemek. kısacası bazı paralı tipler para akmasına rağmen sürekli yancılık yaparlar nedendir bilinmez gözlerinde paranın değeri olmayandan çok daha büyüktür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 - sigaraları saklayın. her daim masada 3 dal kalsın. - hatta 3-4 gün para yok ayağına sigaranızı göstermeyin, gidin sigara isteyin - gel dışarı çıkalım diye çağırın, çay çorba, sonra sen senn oda arkadaşına de ki kanks biliosun bende para yok, oda arkadaşın da oh nassı bende de yok. sonra dönün olm para çıkar kalırız burda. ayar olur.. sonra da sadece sen ve oda arkadaşın dışarı çıkın takılın, gelince de ona göstertin. bu da desin, ohh paraları yokken benden takılıolar, paraları varken bensiz.. yeter görüşmicem onlarla. bak kırmadan negzel iş biticek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 azina tekme at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Fistanın kafe hangisiymiş bizde gidelim.Bir deneriz olmaz iki deneriz olmaz belki bi paket sigara kaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 fistan bi biranı içmeye gelicem şu işten yırtarsam. hatta sana da ısmarlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 bana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 lütfen topici terket beleşçi şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 çıhşarı ozaman... bana bira ısmarlamicaksan o cafeye adım atamazsın. kk -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 aquila said: azina tekme at /thread. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Dragonmax said: - sigaraları saklayın. her daim masada 3 dal kalsın. - hatta 3-4 gün para yok ayağına sigaranızı göstermeyin, gidin sigara isteyin - gel dışarı çıkalım diye çağırın, çay çorba, sonra sen senn oda arkadaşına de ki kanks biliosun bende para yok, oda arkadaşın da oh nassı bende de yok. sonra dönün olm para çıkar kalırız burda. ayar olur.. sonra da sadece sen ve oda arkadaşın dışarı çıkın takılın, gelince de ona göstertin. bu da desin, ohh paraları yokken benden takılıolar, paraları varken bensiz.. yeter görüşmicem onlarla. bak kırmadan negzel iş biticek..bi de oturdum sana çözüm ürettim.. çözümümü de geri alıyorum. bunu uygularsan da azını kırarım.. -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 inan ki denedik onları. olay yeni değil artık son çare programına katılmak gibi bişey oldu kişisele yazmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 çok öküzce başlık olmuş. adam 1 malbuş 1 kola götürüyo diye mi başınızdan atmak istiyorsunuz? kenara çekip amma sömürücüsün deseniz düzeltmez mi kendisini yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 BloodyBeast said: inan ki denedik onları. olay yeni değil artık son çare programına katılmak gibi bişey oldu kişisele yazmam anlamsiz ugrasiyorsunuz. Yillar once biz de yasadik bunu. En sonunda cozum bulamadik cektik kenara. "Abi sunlari sunlari yapiyorsun, baydik sikildik, lutfen dikkat et bu hususlara yoksa artik seni cagirmayacagiz hic bir yere" dedik ve herif ilk basta bozuldu, uzun bi soru konusmadi bizle, daha sonra bi iki yerde denk geldik, oyle davranamadi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 arkadasin mi var, derdin var abi, bu zamanda en iyisi benim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 senn gibi nasıl ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 şükrü ölse cesedini 2 hafta sonra bulurlar amerikada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 bulamayabilirler, olucemi anladigim zamn saklanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Bu işi halledince hepimize birşeyler ısmarlarsın artık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 açık açık konuş oda arkadaşınla 5 yıllık arkadaşını sevmedim sen şimdi benim için onu satmış olma ikiniz de yol alın de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar