Batilc Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 ya şindi, ben ramimin 256 lik oldugu dısında bisi bilmiyorum aynı zamanda bilgisayarı upgrade ettirecem, o zaman ramin ne oldugnu bilmem lazım... bunu direk bilgisyardan nasıl ogrenirim?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 bilgisayarının kasasını açıp ramlere bakman en kolay ve kesin yöntem. ama belki pc başlarken, ram saydığı yerde ram türünü de yazma ihtimali var[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 sd sofia diye bi program var (adını yanlış yazmış olabilirim) 3mb sadece. onu indirirsen bilgisayarınla ilgili her turlu ozelligi sana soyluyor.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Bilgisayaar açılırken ram sayma filan olan kısımda 266,333 gibi şeyler yazıyorsa ddr dır. bişi yazmıyorsa sd dir büyük ihtimalle ya da kasanı açıp ramler sökerekte anlıyabilirsin. DDR Ramler sokete giren yerde tek kesik yanlarda 2 oyun olarak tasarlanır sd ler altta 2 yanlarda 1 olarak.[signature][hline]Jandarma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 DDR ramli anakartlar açılışta ram'in çalışma hızını yazıyorlar ya onu diyorum. Hani böle beyaz beyaz yazıyorya 333 diye bahsettiğim konu o.[signature][hline]Alnımızda Parıldayan Şeref ve Şan Arması Kahramanlar Kahramanı Yılmaz Türk Jandarması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Şöle bir düzeltme yapiim (çok lazım sanki :) ) SD ramler ikiye ayrılır: SDR-SDRAM = Single Data RAte DDR-SDRAM : Double Data RAte Gereksiz bilgiler ansiklopedisine eklenebilr.[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 tamam, benim bilgisyar baslarken, 266 yazıyo o zaman ddrdır saolsaınız...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ram sayan yerin yanında (mesela) "ddr 333 chipset, pc2700" şeklinde yazması lazım. yani bende yazıyo. anakartın özelliği olabilir bu olay[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 sisoft sandra !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar