BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 son bir kaç haftadır ntv cnbc-e ntv sporda NFS yeni oyunun tanıtımı var ama sadece xbox a çıkacak olanın reklamı olarak dönüyor.. xbox sonunda türkiyeye mi geliyor nedir bu? ellerinde pc reklamı olmadığı için xbox lı reklamı koyuyor olamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Su ana kadar gelememesinin sebebi, Xbox'in gelmesi icin Commerce Platform'un Turkiye'ye hizmet vermesi gerekliligiydi, MS pointtir, oyun downloadudur zart zurt her sey MS Commerce Platform araciligiyla oluyor, ben de o takimdaydim ve en son ben oradayken benim oyle bir gelismeden haberim olmamisti, Xbox takimindaki Rus bir arkadas bize kufrediyordu hatta Rusya'ya sizin yuzunuzden gitmiyor Xbox diye. Ama bir yandan Win7 Turkiye tanitimlari, bir yandan bu olay, kesinlikle yakin tarihte acilacaginin sinyalini verdi bana, MS uzun vadede para kazanmayacagi yere yatirim yapmaz edit: platform yerine server yazmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 rusya ile bizim ne alakamız varmış ? r5 ler onlardan geliyor (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 sonunda gelmiş teknosada var ama 999,00TL cik.. yuh lan hoş alacğaımdan değil ama yuh max 800 olur diyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Konsol gelmedi resmi olarak,microsoft turkeyin açıklaması bu yönde.teknosa bimeks ürünü kendi temin ediyor Reklam olayında,sanırım cnbc-e paket reklam aldı,özel bir durum yok ortada yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 ne olursa olsun 1000 liraya elinde patlar o konsollar teknosanin. abartmislar fiyat konusunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 TeknoSA'yı zaten fiyatları yüzünden ayakta alkışlıyorum. Adamlar her şeyi pahalı satıyo lan afkhja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 İşin acı yanı satıyorlar da. Bugün banlı xboxlar 150 200 liraya falan satılıyor, sıfırları 500 lira civarı max. şaka gibiler. PSP ilk geldiğinde de en dandik pakedi 550'ye mi ne satıyorlardı 350 liraya falan satılırken başka yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 peki bir şey sorucam, ben şimdi live'dan banlı xbox alsam, internete bağlamayı düşünmüyorum, korsan oyunlarımı oynayabilir miyim? o ban sadece multiplayer yeteneğini mi öldürüyor cihazın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 hard disk de gidiyor, alma sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 yooo harddiske yuklemeden diskten oynarsin gene ben hatta dusundum ciddi ciddi hazir kelepirken banli bir makina alsammi diye ama gene oyun listesini actim fable 2 ve cikicak fable 3 haric bisi yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 abi o ses cekilmez, alip parcalarsiniz 10. dakkada aleti ucak kalkisi gibi ses cikariyo alet dvd okurken, tek farki bi turlu kalkamiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Heh dün Mediamarkt'ta gördüm,Xbox360 Elite satılmaya başlanmış yanında 2 oyunla birlikte 1000tl sevindim lan sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 ahaha 1000ytl, kesin alan sazanlar cikar ehueheuhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 heh ona o parayı vereceğime ps3 alırım kolla birlikte zaten, oyunlarda şey wolverine,tomb raider'in sonuncusu ve fifa 2010 bantlamışlar kutulara sfsd gelmesi güzel birşey ama ülkeye orası öyle, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 resmi olarak gelmediğine göre... garantiyi kim veriyor? teknosa bozulursa ben alırım sana yenisini mi veririm diyor? nasıl bir iş? fikri olan? resmi olarak gelmesinin nerdeyse en önemli kısmı garanti.. 1000ytl verip elinde patlayınca komik olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 1 milyar nedir ya!?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 valla ps3e lanet ettim bluray dışında hiç bir şey için kullanmıyorum. oynamak istediğim hiç bir oyunda çıkmıyor ps3e. xbox ise aldı başını gitti her konuda(benim açımdan), beyendiim oyunlar xbox exclusive. oyunların 90% ı zaten xbox a göre yapıldığı için daha iyisi genelde xboxda(mesela oynadığım yegane oyun fifa10) nese sonuç olarak xbox almak istiyorum uzunca bir süredir ama garantisiz cartsuz curtsuz almıyım diyordum bekliyordum.. zaten ms o kadar yenilik yaparken sony "aha bizde yeni kutu yaptık!" diyince ümidi kestim ps3ten. bunların garantiliyse ve türkiye ye resmi olarak gelmediği için herhangi bi problem yaşamayacaksam(mesela ps3store türkiye yok ps3 gelmiş olmasına rağen), yok gevur account u açıcakmışız oradan alacakmışız fln.. home u kullanamazsın onu yapamazsın.. ms de böle bi sorun olur mu?) icabında veririm bile 1 milyar(garantili) ama normalde ne kadar tam bilmiyorum aralığı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 eyvah eyvah ne konuştuğunu bilmeyen fanboylar da feci oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 aman salih.. don't feed.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Ben isteyene 800ytl ye 5 oyun dahil gitarli 2 kontrollu orjinal xbox satarim amerikadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Kaede said: eyvah eyvah ne konuştuğunu bilmeyen fanboylar da feci oluyormuş sana yabanci gelmemesi lazim aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 EVET SENİ ÇOK SIKI TAKİP EDİYORUM ONDANDIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 aboow,kan çıkar bu topicten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar