Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XBOX 360 Türkiye?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
son bir kaç haftadır ntv cnbc-e ntv sporda NFS yeni oyunun tanıtımı var ama sadece xbox a çıkacak olanın reklamı olarak dönüyor..

xbox sonunda türkiyeye mi geliyor nedir bu?

ellerinde pc reklamı olmadığı için xbox lı reklamı koyuyor olamazlar
Mesaj tarihi:
Su ana kadar gelememesinin sebebi, Xbox'in gelmesi icin Commerce Platform'un Turkiye'ye hizmet vermesi gerekliligiydi, MS pointtir, oyun downloadudur zart zurt her sey MS Commerce Platform araciligiyla oluyor, ben de o takimdaydim ve en son ben oradayken benim oyle bir gelismeden haberim olmamisti, Xbox takimindaki Rus bir arkadas bize kufrediyordu hatta Rusya'ya sizin yuzunuzden gitmiyor Xbox diye.
Ama bir yandan Win7 Turkiye tanitimlari, bir yandan bu olay, kesinlikle yakin tarihte acilacaginin sinyalini verdi bana, MS uzun vadede para kazanmayacagi yere yatirim yapmaz

edit: platform yerine server yazmisim
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Konsol gelmedi resmi olarak,microsoft turkeyin açıklaması bu yönde.teknosa bimeks ürünü kendi temin ediyor

Reklam olayında,sanırım cnbc-e paket reklam aldı,özel bir durum yok ortada yani
Mesaj tarihi:
İşin acı yanı satıyorlar da.

Bugün banlı xboxlar 150 200 liraya falan satılıyor, sıfırları 500 lira civarı max. şaka gibiler. PSP ilk geldiğinde de en dandik pakedi 550'ye mi ne satıyorlardı 350 liraya falan satılırken başka yerlerde.
Mesaj tarihi:
peki bir şey sorucam, ben şimdi live'dan banlı xbox alsam, internete bağlamayı düşünmüyorum, korsan oyunlarımı oynayabilir miyim? o ban sadece multiplayer yeteneğini mi öldürüyor cihazın?
Mesaj tarihi:
yooo harddiske yuklemeden diskten oynarsin gene

ben hatta dusundum ciddi ciddi hazir kelepirken banli bir makina alsammi diye ama gene oyun listesini actim fable 2 ve cikicak fable 3 haric bisi yok :p
Mesaj tarihi:
heh ona o parayı vereceğime ps3 alırım kolla birlikte zaten,

oyunlarda şey wolverine,tomb raider'in sonuncusu ve fifa 2010

bantlamışlar kutulara sfsd

gelmesi güzel birşey ama ülkeye orası öyle,
Mesaj tarihi:
resmi olarak gelmediğine göre... garantiyi kim veriyor? teknosa bozulursa ben alırım sana yenisini mi veririm diyor? nasıl bir iş? fikri olan?

resmi olarak gelmesinin nerdeyse en önemli kısmı garanti.. 1000ytl verip elinde patlayınca komik olur :D
Mesaj tarihi:
valla ps3e lanet ettim bluray dışında hiç bir şey için kullanmıyorum.

oynamak istediğim hiç bir oyunda çıkmıyor ps3e. xbox ise aldı başını gitti her konuda(benim açımdan), beyendiim oyunlar xbox exclusive. oyunların 90% ı zaten xbox a göre yapıldığı için daha iyisi genelde xboxda(mesela oynadığım yegane oyun fifa10) nese sonuç olarak xbox almak istiyorum uzunca bir süredir ama garantisiz cartsuz curtsuz almıyım diyordum bekliyordum.. zaten ms o kadar yenilik yaparken sony "aha bizde yeni kutu yaptık!" diyince ümidi kestim ps3ten.

bunların garantiliyse ve türkiye ye resmi olarak gelmediği için herhangi bi problem yaşamayacaksam(mesela ps3store türkiye yok ps3 gelmiş olmasına rağen), yok gevur account u açıcakmışız oradan alacakmışız fln.. home u kullanamazsın onu yapamazsın.. ms de böle bi sorun olur mu?) icabında veririm bile 1 milyar(garantili) ama normalde ne kadar tam bilmiyorum aralığı :)
  • Yeni Oluştur...