Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XBOX 360 Türkiye?

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

Su ana kadar gelememesinin sebebi, Xbox'in gelmesi icin Commerce Platform'un Turkiye'ye hizmet vermesi gerekliligiydi, MS pointtir, oyun downloadudur zart zurt her sey MS Commerce Platform araciligiyla oluyor, ben de o takimdaydim ve en son ben oradayken benim oyle bir gelismeden haberim olmamisti, Xbox takimindaki Rus bir arkadas bize kufrediyordu hatta Rusya'ya sizin yuzunuzden gitmiyor Xbox diye.
Ama bir yandan Win7 Turkiye tanitimlari, bir yandan bu olay, kesinlikle yakin tarihte acilacaginin sinyalini verdi bana, MS uzun vadede para kazanmayacagi yere yatirim yapmaz

edit: platform yerine server yazmisim
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
valla ps3e lanet ettim bluray dışında hiç bir şey için kullanmıyorum.

oynamak istediğim hiç bir oyunda çıkmıyor ps3e. xbox ise aldı başını gitti her konuda(benim açımdan), beyendiim oyunlar xbox exclusive. oyunların 90% ı zaten xbox a göre yapıldığı için daha iyisi genelde xboxda(mesela oynadığım yegane oyun fifa10) nese sonuç olarak xbox almak istiyorum uzunca bir süredir ama garantisiz cartsuz curtsuz almıyım diyordum bekliyordum.. zaten ms o kadar yenilik yaparken sony "aha bizde yeni kutu yaptık!" diyince ümidi kestim ps3ten.

bunların garantiliyse ve türkiye ye resmi olarak gelmediği için herhangi bi problem yaşamayacaksam(mesela ps3store türkiye yok ps3 gelmiş olmasına rağen), yok gevur account u açıcakmışız oradan alacakmışız fln.. home u kullanamazsın onu yapamazsın.. ms de böle bi sorun olur mu?) icabında veririm bile 1 milyar(garantili) ama normalde ne kadar tam bilmiyorum aralığı :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...