Joker Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 bildiğim kadarıyla 8 fotoraf, diploma, kimlik fotokopisi lazım bunun dışında neler lazım? memlekete gidiyorumda orda daha hızlı hallediliyormuş.. neler alayım yanıma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 senle beraber yapcaz askerliği anlaşılan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 muhteşem fikirinden ötürü kutlarım çünkü ben de tenha bi yerde 1 saatte halletmiştim işimi ve bunun için istanbul'da 7-8 gün uğraşmıştım . diploma fotokopisi de lazım, diplomayı gösterip diplomanı al fotokopisini bunlara ver. fotoğrafı 12 yap ne olur ne olmaz. bu kadardı sanırım ben de öyle hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 askere gitmeyin. yıpranıyorum, yaşlandığımı hissediyorum. inanılmaz kilo kaybediyorum. tek iyiliği o şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 gitmemek gibi bir seçenek yok. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Yurt dışındaki birçok kebepçı kardeşimiz senle aynı fikirde değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Çekilir mi lan 4 yıl yurtdışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Daha kötü aslında. Asker kaçağı olduklarından ülkeye dönemiyorlar sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 serfitikan,bonservislerin varsa onlarıda götür. verem savaştan tahlil istiyorlardı önceden hala istiyorlarmı bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 sadece er adaylarından istiyorlar sanırım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 benden istememişlerdi verem hıbısını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 istiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar