Lastguard Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 yarin oburgun bende basliyorum bu oyuna yanliz içimde bir ukte olarak kaldı söylemeden edemeyeceğim ; çoğu kişi WOW u bırakıp geliyor buraya ama bende dahil hepimizin düşünmediği konu şu , WOW çok güçlü temellerle yürüttü macerasını , senelerce wc3 oynadık belki defalarca o campaignleri bitirdik çünkü hikaye müthişti ve her bir karaktere aileden biri gibi yakın olduk wc3te illidianı,kaeli,arthası,jainası,thrallı,grom u , hatta rexxarı, frostmourne u gördük hatta bi kaç dwarf bile öldürdük bu silah için (bkz. Muradin Bronzebeard)... sonra öyle bir dünyaya girdikki wc3 te hayalini kurduğumuz o dünyanın içindeydik. Şimdi hangi oyun bize bu keyfi verebilicekki? Varmı böyle sürükleyici ve aşina olduğumuz,hepimizin tanıdığı tipleri içeren hikayeye sahip oyun? Hoş bende başliyorm bu oyuna tamam ama kimsenin içinde burukluk yokmu, bırakıyormuyuz yani gromu mannarothla tek başına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 ben onlara arkadaş bıraktım merak etme üzme sıkma tatlı canını *pats* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Valla beyond the dark portalın sonunda milleti outlandsde bıraktığım zaman üzülmüştüm de wc3 te veya WoW da kimseye üzülmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 uzulmedim cunki wow = lorelol taurenden paladin trollden drood olucak ve ben hala bu udnyanin backgrounduna lore una saygi duyucam yok oyle oyunculari cekmek icin cok ozelliginden vazgecti wow, illidan i ilk gordugunde urperen ve encounter sonunda maivle olan son konusmasini UI yi gizleyip dinliyen adamlara degil "STFU DUDE AND LETS SEE YOUR PHAWT LEWT" diyene calisiyor artik blizz en azindan Aion yeni IP, lorelol olmadan guzel bir hikaye yasatti bana lvl 30 a kadar, devaminida baya merakla bekliyorum questlere en azindan campaign questlere SKIP SKIP SKIP cekmesseniz lore guzel aion da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Kaede said: Valla beyond the dark portalın sonunda milleti outlandsde bıraktığım zaman üzülmüştüm de wc3 te veya WoW da kimseye üzülmedim grom mannaroth a daldıgında benim gozlerimden yaşlar dokuluyordu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 http://i189.photobucket.com/albums/z266/Rainierman/ManlyTears-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Orc campaignin yarisini hile ile gectim Cenariusun kesildigi bolumu tek gectim Bayik geliyorsa onurlu orc konsepti Ben de orgrimmardan krala giderim Garrosh horde un basi olursa Vahsi orclari uyandirirsa Pit Lord kanina susarsa Ben de bu nortrendden krala giderim Horde vs Allly expansionda olcak dediler Epic PvP donucek dediler Battleground anlam kazanicak dediler Ben de arathi basinden krala giderim Utherin elinden sarap icmis bir deliyim Turalyon gibi Isigin seliyim Trion gibi onurluyum yolumu bilirim Ben de bu katedralden krala giderim Alinmis HKmi aldirirlarsa Down&Die bossu nerflerlerse Sizde Cairne diyeni oldururlerse Ben de bu Thunderblufftan krala giderim Bir garip paladinim azeroth durulmaz Gitti giden played time im geri donulmez Gözlerim de isigin yolundan ayrilmaz Ben de bu oyundan Aion a giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 may the light guide you ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Muradin Bronzbeard ölmedi. Frosthold clanın başında. Yıllarca kim olduğunu bilmeden Storm Peaks'da takılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lastguard Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 evet Yorg Stormheart ama biz öldü diye arthası oynamamiza ragmen cokkufretmistk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Hayali karakterler için üzüldüğünüz için anneniz babanız endişelenmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Film izleyince/kitap okuyunca da duygulanma o zaman, hayali karakter nasılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 duygulanmiyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 içime sinmeyen karakteri son lvl da olsa silerim okadar gaddarım yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lastguard Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Xaenin said: Hayali karakterler için üzüldüğünüz için anneniz babanız endişelenmiyor mu? cok uzuluyolar xaenin gelsede bi ayar verse diyolar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 blizzard maneviyata onem verseydi ek paket cıkartmazdı.uzatmazdı yanı uzatınca noldu yalan oldu direk tbc nin cıkmadan ben çaktım kofteyı :P tamamen "duygusal" anlıcagın $ . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 başla sen başla bosver maneviyati su oyun oynanmazmı ya =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar