Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Maneviyatta önemli "midir"?

Lastguard

Öne çıkan mesajlar

yarin oburgun bende basliyorum bu oyuna yanliz içimde bir ukte olarak kaldı söylemeden edemeyeceğim ;

çoğu kişi WOW u bırakıp geliyor buraya ama bende dahil hepimizin düşünmediği konu şu , WOW çok güçlü temellerle yürüttü macerasını , senelerce wc3 oynadık belki defalarca o campaignleri bitirdik çünkü hikaye müthişti ve her bir karaktere aileden biri gibi yakın olduk wc3te
illidianı,kaeli,arthası,jainası,thrallı,grom u , hatta rexxarı, frostmourne u gördük hatta bi kaç dwarf bile öldürdük bu silah için (bkz. Muradin Bronzebeard)...

sonra öyle bir dünyaya girdikki wc3 te hayalini kurduğumuz o dünyanın içindeydik. Şimdi hangi oyun bize bu keyfi verebilicekki? Varmı böyle sürükleyici ve aşina olduğumuz,hepimizin tanıdığı tipleri içeren hikayeye sahip oyun? Hoş bende başliyorm bu oyuna tamam ama kimsenin içinde burukluk yokmu, bırakıyormuyuz yani gromu mannarothla tek başına?
Sosyal ağlarda paylaş

uzulmedim cunki wow = lorelol

taurenden paladin trollden drood olucak ve ben hala bu udnyanin backgrounduna lore una saygi duyucam

yok oyle
oyunculari cekmek icin cok ozelliginden vazgecti wow, illidan i ilk gordugunde urperen ve encounter sonunda maivle olan son konusmasini UI yi gizleyip dinliyen adamlara degil "STFU DUDE AND LETS SEE YOUR PHAWT LEWT" diyene calisiyor artik blizz

en azindan Aion yeni IP, lorelol olmadan guzel bir hikaye yasatti bana lvl 30 a kadar, devaminida baya merakla bekliyorum

questlere en azindan campaign questlere SKIP SKIP SKIP cekmesseniz lore guzel aion da
Sosyal ağlarda paylaş

Orc campaignin yarisini hile ile gectim
Cenariusun kesildigi bolumu tek gectim
Bayik geliyorsa onurlu orc konsepti
Ben de orgrimmardan krala giderim

Garrosh horde un basi olursa
Vahsi orclari uyandirirsa
Pit Lord kanina susarsa
Ben de bu nortrendden krala giderim

Horde vs Allly expansionda olcak dediler
Epic PvP donucek dediler
Battleground anlam kazanicak dediler