yav Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ben 2 kart taşıyorum artık. birini dolduruyorum baya diğerine de 2 liralık atıyorum acil durumlar için. ekonomist adamım vælla eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 yav said: 3 lira olayı hala var mı? bi ara onu bile kaldırır gibi oldular kart yoksa inin ya da başkasıyla anlaşın falan diyorlardı ama saçmalık. 3 lira da saçmalık. 2 lira biraz daha makuldu hadi O yeni gelmiş olabilir bilmiyorum valla başıma gelmedi uzun zamandır gelen de görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 İlla dini açıdan olmayabilir. Şimdi hatun kişi mini eteğiyle tam şoförün arkasındaki koltuğa oturduysa insanlık hali şoförün de sürekli gözü kayacak, orada bir çift cıbıl bacak olduğunu bilerek ve sürekli bakmak için fırsat ollayarak araba sürerken yoldan gözü ayrıldı diye de kaza olacak, oldu mu sana 8 ölü? Onun yerine güvenliği düşünmüş işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 haha doğru adam patlamaya hazırdır iş tutmuyodur uzun zamandır tahammülü kalmamıştır vs. sdffsd yek artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 169un içinde o kadar sex yaptım kimse bişi demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 169 çünkü o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 169 hat mı? :) 60 artı 100 iimiş asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 pöh be bi delikanlı da çıkıp "hop kimi indirion sen birader" demedi mi yaw.çirkin miydi kadın belki ondan kimse bişi dememiştir (evet bizim millet çirkine yardım etmiyor) bi de 45kr a gülen arkadaşlara da ben güldüm.olayı ne kadar basite indirgiyorsunuz.adam ayda 13 tl edio dio başka bi ihtiyacına verecek belki.hem 45 kr önemli olmayabilir ama o adam günde 100 kişiden 45 kr fazla alsa ayda 1350tl haksız kazanç elde eder bu yönünü de düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Casit oldugu icin atilmistir dolmustan, olayi anlamamissin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 delikanlı vardır o dolmuşta ama dolmuşl şoförüne deikanlılık yapılmaz.. adamlar çete.. dolmuşçuya minibüsçye dalamazsın.. kanundur bu. dal bak ne oluyo asdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 ulen ben karı olcam üstüne bide mini eteğim olacak izmir trafiğini kitlerim kötü dolmuşamı bincem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Dartanian said: Ulan burda kentkartın yoksa 3lira ödüyosun var mı ötesi 3 lira lan asdf kalktı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 etekleri uzun diye indirdi dimi dolmuştan ? imansız deyyuslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 izmir ya hahahaha çok kötü ve komik bi şehir hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 adam aoe taunt attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 babıl açıp hs basarım çok zorlanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Kaede said: etekleri uzun diye indirdi dimi dolmuştan ? imansız deyyuslarmini etekli die indirmiş... cidiyim. oku taopii en baştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 kermit said: izmir ya hahahaha çok kötü ve komik bi şehir hahaha kesin ankara da muazzam bi sehirdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 öyle bişey demişmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 kaede ye katılıyorum .. mini etek izmir standartlarına göre uzundur.. mikro caizdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Anti-izmirciler sizi.. Dersiniz kesin sdjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Buda iyiymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Oha benim bindiğim dolmuşta desin şöförün biri bayan sizde etek var alamam diye o eteği şöföre giydiririm asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Kadindan etegi cikarip Sofore niye giydiriyon minibus fantazin mi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 -Dark_Angel- said: Oha benim bindiğim dolmuşta desin şöförün biri bayan sizde etek var alamam diye o eteği şöföre giydiririm asdf. Valla denemesi bedava da, dolmuşçuya bulaşılmaz o eteği sana giydirdiği gibi üstüne bi de senle liseli kız fantaizisi yapabilir arkadaşlarını toplayıp, adamlar mafya gibi bişi aman diyim fazla bulaşma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar