yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 selamlar. şu an evde hem adsl hem uydunet mevcut. birini iptal ettirecez ama karar veremedik. maddi açıdan uydunet kazanıyor ama son zamanlarda internette bi dandiriklik var. adsl mi daha iyi yoksa uydunet mi karar veremedik. yer ankara. yorum plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 uydunet. yakında güzel bir indirime de gidecekler diye biliyoum. ayrca 100mbit vermeye başlayacaklardı bir yl içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 valla bak. ikisinin de hızlarını pinglerini herbişileri ve fiyatlarını liste olarak çıkart.. ondan sonra da orta vadede hangisi daha mantıklı geliosa onu kullan öbürün at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ya kablonet arada bi sapıtabiliyo. gerci adsl de yapıyo onu. ama uydunette verim nerdeyse %100. 512kbit ile 60KB hızında dl yaparken adsl de 40la falan yapıyosun. oturup konuşalım bakalım. aslına adsl e devam edip uydunetin en düşüğünü alacan, adsl gidince uydunetten devam. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 CthuLhu said: uydunet. yakında güzel bir indirime de gidecekler diye biliyoum. ayrca 100mbit vermeye başlayacaklardı bir yl içinde. gecen modem aldim motorolanin yenisinden, kuran eleman biz bununla uydunet ofiste 100mbit baglaniyoruz dedi. sordum, docsis 3 cali$malari bitmi$. 100mbiti 2010 sonuna dogru verirler heralde.bu standartla interaktif mevzuular da gelebilir amerkiadaki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 aksam saatlerinde patlayan baglantiyla 100mbit deil 123123 mbit verseler ne olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 yav uydunet iyi diosunuz ama bırkaın neti, kablotv de tv kayıyı bilem günde 25-30 kere gidip gelio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 abi ttnet ne garip bir şirket be! az önce bi kadın aradı.. "net'inizde takılma bekleme sorun yaşıyor musunuz?" dedim "yok. iyi bu aralar." iyi de yani gerçekten. sonra bağyan anlattı, şöle bir paket varmış.. -wireless 4port modem (bende var) mcaffe antivirus (istemem bunu zaten) 8gb'ye kadar hız (8gb'ye kadar olanların hepsinde adil kullanım hakkı olması lazım. 15GB üstüne geçtiğin an 512 bağlanıyorsun ama bu kısmını belirtmiyorlar) tüm bunlar ilk 3ay yarı fiyatına! 32TL!!!!! sonrasında 64!!!! e iyi güzel.. bana dedikleri "biz sizin kullanımınızı inceledik" yalan tabii bu.. 15gb adil kullanım kotalı kakalamaya çalıştıkları adamın son 2ay kullanımı şöyle 37.58GB , 46.85GB ve bugüne yani 16 ekime kadar da 29.41GB..... çok saçmasınız lan.. o hediyeleri vereceğinize limitsizlerin fiyatını düzeltin önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 ya onların işi o. retention yapomaya kasıolar.. taahhüd uzatıp para çarpmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Ahah zaten o aramalardan ne çekmiştim ben çalışırken. Arıyorlar öyle tarife öneriyorlar, karşıdaki kabul ediyor falan. Tabi adamın altyapısı 8 mbit desteklemiyor bu arada, yeni tarifeye geçince gidiyor interneti ya da dakika başı kopmaya başlıyor. Arıyor telekomu, teknik servisi tuşluyor, karşısına masum, melül, hiçbirşeyden habersiz genç, ben çıkıyorum. Tabi adam haklı olarak başlıyor saymaya. Limitsiz kullananlara geçmelerini tavsiye etmem o yüzden, gerçi ne kadara kadar desteklediği bilgisi var ama hatalı-eski falan olabiliyor, sonra yine 1 mbit kullanıp, 15 gb da kota sınırı alıp, 2 lira da fazla ödüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 kablonet kullanicisiyim ezelden beri ne kadar zaman oldu lise 1 de aldim sanirim 99 2000 gibi bi zamandi betanin tam arkadasi 1 ay sadece adsle gectim direk ay sonunda iptal ettirdim telekomda zorla mudurun odasina cikarmislardi beni niye iptal ettiriyosunuz diye dedim yavas kotu stabil deil AMA BU EN YENI TEKNOLOJI dedim kablonet war bende O ESKI TEKNOLOJI ilk defa bir devlet dairesi mudurune hadee leeennn dedim isinizle alakali bilginiz yoksa atip tutmayin dedim iptal edin baglantimi dedim cilekcemi verdim ciktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 kablonet istanbuld iyi ama göztepede ayda bir iki kere gidiyor geliyor kopuyor habire bir çalıma var.. neden anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 ankarada herturlu uydunet. oyle abone cok oldugu icin aksam saatlerinde sisme, havuzda patlama, baglanti ziyani vs olmuyor. 9-10 aydir kullaniyorum, ilk kuruldugu ay SNR ayarlamada problem cekmislerdi 2 kez. Soylediklerine gore bolgedeki kacak kablotv kullananlardan oldugu anlasilmis. bir iki ufak degisiklik yapmislar bolgede bunun onune gecmek icin. ondan beridir hicbir sekilde problem cekmedim. Baglanti hizindan da , gecikme surelerinden de cok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 yav bi arkadasa da sordum geceleri kopuyo en az 1 kere dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 adslim var çok mutluyum. 7.6mbt net alıom. kkthxbye asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 kablodan hic sasmadım, hic de pisman olmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Ankarada taşınınca Kablonet kullanıyorum. Çok nadir sorun yaşıyorum. ben modemi resetlemesem internetin gittigide yok. Kesinliklik KabloNet ADSL uğraşma bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 lan böyle bedevilik te olmaz ki. dün bi gitti sabah geldi. arkadaşlar bizde sorun omuyo diyolar. sanırım 100 yıl tarafının altyapısı dandirik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Bizede bugun geldiler yaptik bakalim uydunet paket sozlesmesinden umarim sorun cikarmazlar. Gerci herseyin ilk yapildigi anda sorunlari olur ama tahammul edilebilcek birsey olursa sorun degil o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 konunun uplandığı iyi oldu. uyduneti iptal ettirecektim unutmuşum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 uydunetin bi guzelligid ekesinlikle yardimci tenik servis ultratvyken zaten gece 11 de geldilerini gormustum uydunet olunca biter dedim alakasi yok gene 10 11 demeden geliyo tamir ediyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar