Ceronibo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 californication yazmaya gelmiştim oysaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 kesinlikle curb your enthusiasm öneriyorum mutlaka izle seinfeild in yapimcisindan zaten. yalnız altyazı sorunu var 3. sezondan sonra türkçe yok sanırım ingilizce altyazi anlarim diyosan direk başla hadi bakiyim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 naraso said: scrubs izle :D Değişik espri tarzı vardır şahanedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 30 rock from the sun var bir de. en eğlenceli dizilerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 tinkibinki said: 30 rock from the sun var bir de. en eğlenceli dizilerden biri. hayatımda izlediğim en mükemmel şey, battlestardan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 iki diziyi birlestirmissin, 3rd rock from the sun, 30 rock ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Farinal said: iğrenç bir şey hiç önermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 pch said: kesinlikle curb your enthusiasm öneriyorum mutlaka izle seinfeild in yapimcisindan zaten. yalnız altyazı sorunu var 3. sezondan sonra türkçe yok sanırım ingilizce altyazi anlarim diyosan direk başla hadi bakiyim hemen aynen. kesinlikle. ayrıca house da eğlencelidir bence yani beni eğlendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 aquila said: iki diziyi birlestirmissin, 3rd rock from the sun, 30 rock ayri. evet 3rd rock from the sun olacak 30 rock yazmışım, pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Curb your Enthusiasm hayatımda izlediğim en iyi dizilerden biri,ama nedense Pati'de gereken ilgiyi göremiyor gibi geliyor bana...Kesinlikle tavsiye ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Curb Your Enthusiasm MÜKEMMEL bir dizi, ama herkesin espri anlayışına oturmayabilir. The Office gibi, biraz kara mizaha kaçıyor. Doğaçlama olması da ayrı bir mükemmelite faktörü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 c.y.e ilk kez görüyorum seven insanlar. mutlu oldum resmen. ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 supernatural, friends!!, scrubs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 ha bu arada izlemedinse kesinlikle scrubs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 cado said: Farinal said: iğrenç bir şey hiç önermem. blasphemy! ve friend & scrubs nasıl izlemedin hemen izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 30 rock ilk 10 bölüm gerçekten vasat! ama hiç takılma. 10.bölümden sonra absürd mizah öne çıkıyor feci.. gerisi bayağı güzel. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 3rd rock değil mi o? bu arada breaking bad şu aralar favorim. otur 22 sezon simpsons izle ömrü billah yeter sana. american dad de olabilü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 İngiliz komedilerini seviyorsan Spaced, Peep Show, League of Gentlemen (Bu pek eğlenceli dizi tanımına uymuyor ama), Green Wing ve Little Britain önerebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 seinfeld izlememişsin galiba http://www.youtube.com/watch?v=jt_JHR9D0lw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 everybody loves ray ve King of Queens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Arkadaşların da belirttiği üzere, Californication. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 dr.who izleme diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 scrubsı saymamışın onu izle ayrıca desperate housewives Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar