MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 max payne oynuyodum bu şarkıyı farkettim. feci hastastası oldum. bence en az bir kez denenmeyi hakediyor.Yourmp3.net adresinde var.[signature][hline]Carve your name into my arm. Instead of stressed, I lie here charmed. Cuz there's nothing else to do, Every me and every you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 oyunu bitirdikten hemen sonra iyi etkiliyor ama sonra bayıyor.[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 kim farkedicek diodum bu şarkıyı :p baymaz bu şarkı kolay güzel şarkı. qwe farketti ilk :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 açıldı mı önceden topic? açıldıysa da ben bulamadım:)[signature][hline]Carve your name into my arm. Instead of stressed, I lie here charmed. Cuz there's nothing else to do, Every me and every you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 yok topic açılmadı.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 ben açıldı diye hatırlıyorum[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Ben radyoda çaldım daha önce. Ordan açılmıştır belki..[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 http://forum.paticik.com/forum/view.php?id=46869[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 bana daha ilk dinleyişimde bayık geldi, sonraki dinleyişlerimde de bu görüşüm değişmedi doğrusu.. :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 beni de pek açmamıştı oyunda dinlediğimde şimdi bi şans daha vermeye karar verdim deneyeyim bakalım..[signature][hline]We pull when we're pushed too far. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ben iki hafta önce bitirdim oyunu oyun bitti zaten hikayeye hasta olmuşum kalbimden vurmuş beni bi de üstünde o şarkı darma duman etti beni harika bir şarkı[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem nameless13 demiş ki: taklitlerimden sakının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 kasdava katılsaydık çalıcağımız şarkı buydu.güzel şarkı gerçekten.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 oyunu 3 defa bitirdim gerçekten güzel o müzik.bir yerde duvardaki grafittileri temizleyen görevli walkman'inden o şarkıyı dinliyor ve söylüyor.bir yerde de gökdeledeki temizlikçiler bir evin içinde piyano da onu çalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 şu an da dinliyom içim bi hoş oldu :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem nameless13 demiş ki: taklitlerimden sakının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 oyunubitirmenin verdiği haz+max payne2yi bitirmenin verdiğihaz+hikye,senaryo,dilde kalan acı tatlı tatlar ile irleşince süper kaçıyor bu şarkı.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar