AssassiN Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 iyide cowlevelda cow-man tipli bi derece duzgun seyler vardi pandaren civik bide pandaren yani isminde hayir yok[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Adamalar yarin pandareni koysunlar oyunda her 10 kisinin 9 u pandaren olucaktir ha bi de forumumuzda world of warcraftta oynayacak bi suru orc varmis neden orc yani adam olun biraz adaaam.....insan yani :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 said: Dresquin, 27 April 2003 12:14 tarihinde demiş ki: Pandaren gayet iyidir bence, cesitlilik olmus oldu. Ama ben hala neutral hero'nun mantigini kapabilmis degilim. Creep olarak diger creeplerden bi farki olmicak sanirim.. Yani bir creep grubu kac savasi canli atlatabiliyor ki de herocan level atlasin? Ama hire amacli gayet iyi gidebilir, en azindan bol hero kullananlar icin... Warcraft 3'ün olayi büyüler ve abilityler oldugu icin adamlar ellerinden geldigi kadar bu yönü derinlestirmeye calisiyorlar. 5 adet neutral hero, her irka bir yeni hero bir de yeni caster geliyor patchle. Bilemiyorum ne kadar takip ediyorsunuz, nerede oynuyorsunuz fakat oyun fazlasiyla gelisti ve güzellesti. Micro ile daglari deviren tipler mevcut, ne bileyim.. Yani exp ile birlikte oyun gayet kral bi oyuna dönüsecek, gerci bence simdi de öyle ama, olsun.[hline]kahır... Bence neutral hero mantığı iyi düşünülmüş ama pratikte ne kadar çalışır bilmiyorum ben şahsen şu ana kadar hiç bir creep savaşımı kaybetmedim dediğin gibi nasıl lvl atlayacak onlar bilmiyorum ayrıca bilmiyorum belki bana özel bir uyuzlanma bu ama eskiden şaka amaçlı kastıkları bir şey hebaya gitmesin diye adamlar oyunun atmosferini bozuyorlar, en azından ben hoşlanmıyorum PANDAren herosu, hani tamam creep olarak medeniyetten uzak allahın pandalarıydı burda kıyafet filan kuşanmışlar bilmiyorum deyyuzluğum tutmuştur belki de. Arada imzandaki siteye girmek gibi bir gaflete düştüm bir kutu Xanax almanın başka bir türü falan bu nea :P[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Teke tekte Tauren mauren dinlemiyorlarmış :-)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenceKsK Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Bomba Up X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Şakaydı gerçek oldu :) cidden şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 http://d1203.hizliresim.com/v/4/37vk7.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 bu kungfu panda konsepti blizz.'in elindemi patenti fln ? Dota2 yaptılar,adamlar heroyu değiştirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Eski yorumları okudumda adamlar 1 nisan şakası falan demiş, acaba şimdi okuyorlarmıdır 2002 de yorum yazanlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 wow oynamayı 2.oyunda bıraktığım için kendimle gurur duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 bi sonraki ırklarda kızgın zürafalar olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Madagaskar daki penguenler gelirse emekliligimden sonrasina bile oynarim :) Hastasiyiz... Penguenlerin Penguins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Naga kaldı bir tek o da geldi mi tamamdır. İnek, Köpek, ayı derken balıkta olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Horde'a Naga Alliance'a Gnoll. Temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 stormwind halkı çok çekti gnoll lardan yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Esas efsane bi zamanlar yeni ırk diye korktuğumuz ve hepimizin bilinç altında düşünüp "acaba yaparlarmı" dediğimiz murloc dur bence :) 2006 daki dardışma saifesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 lan bu ne geliyomu yoksa :) wowhead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 murloc gelirse çatır çatır geri döner oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Murlok gelecek çünkü balık adam filan yapmışlar mop zonelarında bence bunun bir işareti. Direk o modelden allayıp pullayıp murlok yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Murloc süper olur ya. O zaman gelsin: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar