bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Selam; yaptığımız bir siteyi ie 6'da deneme şansımız olmamıştı. yıllara oranla kullanım sayısı azaldığı için ie6 hariç hepsinde denemiştim. çokta sallamadım açıkcası. ama siteyi yaptığımız adam bugün nerdense gitmiş ie6 bulmuş ve siteye girmiş. sanırım tasarım da biraz sorunlar varmış. acaba güncelleme almayıp bilgisayarın da ie6 bulunan birileri var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ie6 düşünerek yapmayın sistemi boşa uğraşırsınız, gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 zaten şuan kullanım oranı %10lar da. 1-2 ay sonra hiç kullanılmayacak. hayır microsoft ie6 ya destek vermiyo ben neden vereyim? ama adam işte sorunlu biraz. belki çözebilceğim bir sorundur görmek istedim. bu sorun içinde format atamıcak durumdayım şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ie6 ile deneme mi yapmak istiyorsun anlamadım ki sorun nedir? Eğer öyleyse git ieTester kur. ie5 ie6 ie7 ie8 ile deneme yapabiliyorsun. Gayet de makul sonuçlar veriyor açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 http://browsershots.org/ sitesinden adresi yaz, siteyi görmek istediğin browserları seç, yarım saat içinde png olarak düşüyor ekrana. edit: hatta screen size'dan java/flash enable/disable'a kadar seçebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 çok saol dostum. acayip işimize yaradı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 rica ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 http://expression.microsoft.com/en-us/dd565874.aspx ms expression web superpreview ağaya beleş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Eğer okuyorsanız ve okulunuz microsoft'a başvurmuş ise dreamspark'tan expression studio 3'ü komple indirebilirsiniz buarada. 12 aylık lisans veriyorlar öğrencilere. Tavsiye ederim. Acayip hoşuma gitti benim yeni expression. Bukadar eski kalmış bir browser'ın müşteriler tarafından bu kadar çok kullanılması aslında rahatsız edici. Ben görüşmeye gittiğim her yere chrome veya firefox kuruyorum. Ama ona rağmen hala yaptığım sayfalarda IE6 uyumluluğunu göz önüne almak zorunda kalıyorum. Bazı basit fix'ler var bu iş için. En başta CSS sorunları geliyor sanırım. Bunun için reset CSS (bu baya güzel birşey aslında. divler arasında oluşacak sorunları da hallediyor) ve bir tane daha adını unuttuğum CSS dosyası kullanıyorum. PNG'lerde de çok sorun çıkıyor onun içinde IE6pngfix diye bir HTC dosyası var. PNG kullanılan tag isimlerini verdiğinizde ayarlıyor. İnternette biraz araştırma yaparsan fix için gerekli pratik birkaç trik öğrenmen mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 http://spoon.net/browsers/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 spoon.net'teki pluginler spoon'a taşınmadan önce, xenocode zamanında denediğimde ie7'nin ayarları bozulmuştu ie6 sandbox'ını çalıştırdığımda. sandbox olmanın hakkını verememişti muhtemelen =P şimdi bilmiyorum tabii ama belirtmekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 bosphorus said: zaten şuan kullanım oranı %10lar da. 1-2 ay sonra hiç kullanılmayacak. hayır microsoft ie6 ya destek vermiyo ben neden vereyim? aynen. outdated bir programa göre tasarım kontrol edilip gerekirse güncelleme yapamazsın. yaparsan da o güncelleme de olmicaktır zaten, downdate gibi bişe olcaktır :p sen müşteriyi paketle yolla.. saçmalamasın gerizekalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 musteriye firefox download link yolla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 CthuLhu said: ie6 düşünerek yapmayın sistemi boşa uğraşırsınız, gerek yok. kutulu ie6 en son dunyanin en cok kullanilan browser i idi. daha oncede dedim baska konuda web 101 dir yani siteyi ie 6 ya uyumlu yapmak. cok spesifik bi kitlen vardir goz ardi edersin ama %98 ie6 siz internet olmaz yani. bundan kalan tum bu isten kalir. 3-5 gorsel bozukluk sitenin boyutuna gore gozardi edilebilinir ama fonksiyonalite veya producti olduruyosa, es gecilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 bu arada FF kulanıyorum. ama merak ettim benmIE kaçmış die. IE6 mış uahdauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 merak edenlere.. http://marketshare.hitslink.com/browser-market-share.aspx?qprid=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 FF beklediğimden de az kullanılıyomuş :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 %5 bile olsa onemli zaten, millet hitini %5 artirmak icin kirk takla atiyo, ki direkt kaybin %5 birde dolayli olan kismi var bunun, %5 de bile kaybin buyuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 bu açıklamalardan sonra.. bosphorus git siteyi baştan yap IE6 uyumlu -.- çabık çabık çabık koş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Haha IE6 %10 denmiş. Koptum.. Arkadaşlar O baktığınız istatisliklerde yurt dışına göre. Türkiye'de Firefox ne kadar yaygın sizce? Şirket pcleri, internet cafeler, interneti sadece facebooktan oluşuyor sananlar. Türkiyedeki durum şöyle: MSIE 7 42.78% MSIE 6 38.21% Firefox ise %10 civarında. Bir site yapıyorsanız IE ile uyumlu yapmak zorundasınız. Türkiye şartlarında zaten ben IE6 uyumu ile uğraşmam derseniz iş bulamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 o da doğru. FF bilmeyen okadr çok kullanıcı varki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 facebook ie6dan desteğini çektikten sonra, ki bir yılı geçti sanırım, ie7 ve ff gayet yaygın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar