Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Xtreme_Chill said: hayır sana değil dragonmax genelleme yaptım.hı tmm pardon :) --- BloodyBeast said: kermit said: Xtreme_Chill said: kermit, sen neler yapıyorsun temizlik, kişisel bakım için anlat baboli. kaşlarımı bile alırım. almıyo musun?alıyorum demiş ya işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 bile demiş ya. ayrıca metroseksüel olunmalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 metroseksüel olunmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 doğulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 hergün duş alıyorum dişlerimi fırcalıyorum. bıyıklarımı her zaman kesiyorum sakal olsa da biraz. hmm deodorant falan işte. öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 dişlerinizi fırçalamayın nan diş hek. önerisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Dusa girmeden evden cikamam. Yazin imkanim varsa cok terledikce dus alirim. Cok kral dis fircalarim. Bir kere giydikten sonra yikanana kadar ayni seyi bir daha giymem. Her gun dus aldiktan sonra yeni ic camasiri giyerim. Bunlar yapmak zorunda olduklarim, diger acilardan kusursuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Ulan bu topic daha öncede vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?20,4218460,4218748#msg-4218748 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 valla ben duş alıp çıkamam dışarı. hemen başım ağrıyo. o yüzden gece yatmadan önce yıkanırım. malesef. aksi halde çok baş ağrısı çekiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 günde 3 kere banyo yapıp 3 kere diş fırçalayanlar var. fazlası zarar mı bilmiyorum, ama iki günde bi banyo yapmak ve günde en az iki kez diş fırçalamak ideal bence. zaten ağzında yemek artıklarıyla dolaşmaktan her insan rahatsız olur heralde. bi de deodorant parfüm falan abartmamak şartıyla güzel şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Ben yazın 4'e koşuyorum arada valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 leş gibi terliyosun çünkü obezsin kaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 e tabi yaz kış farklı oluyo biraz. yazın oturduğu yerde bile foşur foşur terliyo insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 spor yapsaydınız hayatınızda öyle olmazdı sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 ben de duşa girmeden önce muhakkak dışarı çıkarım. çok dikkat ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 deodorant kullanmıyoreum sevmiyorum onun yerine koltuk altı stick ve parfüm güzel komibasyon.. sıfır test ve uzun süren kalıcı güzel koku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 bende bi kırklanayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 yuh ahaha... harbiden ha varmı acaba aramızda bi doğduğunda ebesi yıkamış bi de ölmeden önce imam yıkayacak tarz adamlar asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 kişisel bakım ürünü olarak da banyoda yeşil sabun, duştan sonra da hacı yağımı eksik etmem (lavantalı). ayrıca dışarı çıkmadan önce akdeniz esintili tütsümü yakar etrafımda yarım saat gezdiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 içinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 hayır etrafımda demiştim böyle iğrenç laf oyunlarına mahal vermemek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 bizim bi arkadaş ne zaman dujj almak istese para veriyor.. masraflı tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 sen istiyor duj verecek 200 dollâr daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 ne zaman oldu lan 200. en son 75 ti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar