Hagii Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 bugüne kadar ot gibi yaşadığımı da fark ettim. facebook ta arkadaşların resimlerine baktığımda ben koskoca üniversiteyi bitirdim ama şöyle sayacağım bi güzel etkinliğim yok. güzel anlar vardı belki de ama her zaman bi yarış sınav havası vardı. ilokulda farkında olmadan okuyorduk. sonra lise de üniversite de rahat ederiz diyerek lise hayatı öss çalışarak ot gibi geçti. sonra ise üniversite geldi. üniversite nin ilk yılları zordu ama son sınıflarda rahat edecektik. hep yarış havasında geçti yıllarım. üniversite son sınıflara gelindiğinde ise bu sefer iş sıkıntısı oldu ve kpss ye hazırlanma çıktı başımıza birde. onu da hallettik gibi bu sefer iş te başarılı olduğunu göstermen için kriterler var. var var var ........... ya ben ne zaman rahat edeceğim:) yeter artık ya bıktım resmen hayattan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 yaa yaa. lisede millet ineklerken az demedik. hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Kendi istediğini yaptığın zaman, boşa geçmez zaman. Kafiyeli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Yuco said: Kendi istediğini yaptığın zaman, boşa geçmez zaman. Kafiyeli oldu redif olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 çalışmak ta gerekli boş ta kalmanın ne kadar çok eziyet olduğuu biliyorum. ama birşeyler eksik. sırf sosyal faaliyet olsun diye bugün halı saha maçına gittim. eskiden horul horul uyuyan ben su gibi tere rağmen hala uyumuyorum ve sabaha kadar da duracağım neredey se ne eksik lan benim hayatım da canımı da sıkıyor bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Batuhan_BJK said: Yuco said: Kendi istediğini yaptığın zaman, boşa geçmez zaman. Kafiyeli oldu redif olur. iyi halt olur konu hakkında yazacaksan yazsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 hanım eksik hanım ondan hep düşünüyon böyle şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 adam heycanla girio topaga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 zaman diye bişey yok ki boşa geçsin geçecek bişey ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Yok la sadece hanım değil. Kendine hoş bir uğraş bulduğun zaman iyi oluyor, şukela duruyor. Ama hanımında oranı vardır tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 kendine hoş bir uğraş bulmaz = fapfap. çok sevimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ben yazayım: "t.b. üniversite öğrencisidir. çocukluğunu geçirdiği muhit kalburüstü ailelerin yaşadığı bir muhittir. kendisi de zengin piçi denecek kıvamda olmasa da yine de zengin statüsüne girebilecek bir ekonomik seviyededir. aileden gelen terbiyeyle hep örnek adam olmuştur. okulunda derslerinde çok parlak olmasa da ailesini üzecek bir başarısızlık yaşamamıştır. arkadaş çevresi kendisi gibi sade insanlardan oluşur. okuldayken asla bir uç hareket yapmamış, sevgilisi olmamış, platonik ilişkiler yaşamış, bazen de tam başlayacakken başlamadan bitmiştir ilişkileri. sürekli sevgili değiştiren arkadaşları vardır, içten içe onlara kızar, onların bu maymun iştahlılığını asla tasvip etmez, ben dürüstüm sadığım, kimseyi aldatmam diye düşünür. üniversite yılları da böyle geçer. dürüst olmayı kendine şiar edinmiş ama bir tek kendine dürüst değildir. sonra bir kız arkadaş bulur, onunla mutlu olur. tüm çılgınlıklara para savurmalara karşıdır. aşırılık ona göre en iğrenç şeydir." -----yıllar yılı üzüldün ben niye bu kadar başarısız oldum hep, ben niye sevgili bulamıyorum, onlar bu kadar çılgınlık yaparken ben neden yapamıyorum diye ama hep sanki onlara karşıymış gibiydin, hayat felsefen farklıydı sanki senin. onlar okulda o kış uludağda nasıl liseli hatunları kaldırdığını anlatırken sen onların bu iğrenç yaşamından tiksinir gözükürken aslında onları içten içe kıskandın, gece yatarken müzik dinlerken hep onların yerinde hayal ettin. içinde her zaman o eziklik vardı. ve o eziklik daim kalacak.------ peder zickler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 abi dahada sosyalleş derim. yani halı saha maçı bi başlangıç olabilir tmm ama çok büyük bir faaliyette değil. he zamanın boşa geçmiş gibi gelmesinin sosyallikle alakası yoktur bence ama daha az düşünmeni sağlar sosyallik. her insanın hayatında geçmişini sorguladığı anlar oluyor. http://forum.paticik.com/read.php?20,4322333,page=1 bak örneği burada. haliyle her insan hayatını gözden geçirince bir şeylerin eksik olduğu kanısına varabiliyor haklı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 amaan gününü gün eden gençler de büyüyünce çok süper adamlar oluyor sanki :P önemli olan şey denge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 eninde sonunda toprağa karışacaksın evlat. bu yaşam telaşın niye? desem de kaale alma.. trolledim kaçıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 proje adami ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 matematik calis kafan gelisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 biyoloji çalış dünyan gelişir. (fuk math) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 dory said: matematik calis kafan gelisir. sen öyle geliştirmişsin sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ders iş güç tez sınav rapor proje cart curt falan derdine düşerken diğer ihtiyaçları ihmal etmemek lazım, insanız sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 bi şeylere yetişmeye çalışarak yaşanan hayatın zevkli olmadığını söyleyebilirim. ent'ler gibi yaşamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Vidar said: ders iş güç tez sınav rapor proje cart curt falan derdine düşerken diğer ihtiyaçları ihmal etmemek lazım, insanız sonuçta +1 2 gündür peder evde elim kolum bağlı özel hayat 0 euhuaehae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 servis kaldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Terli terli sosyallesilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 başlayacağım böyle hayata ya. ben de hayata inat araya birşeyler sokacağım hep. kendi zevklerimi aralara serpiştereceğim. sanırım yanlışım burada. bir yandan da dua etmeliyim ki psikoojiye gidecek durumda değilim. o kadar üni mezunu işsiz oluyor onların psikolojisi çok bozuktur benden de buna şükür etmeliyim. kadın olsa hayatımda her an nerede idin hesap ver derken hayatımı fazlası ile gına gelinceye kadar doldururdu. birde evlenmeyin derler. erkeğin doğasından var evlenmek daha doğrusu dişi. karadulların erkeği gibi illaki gideceksin kadına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar