Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

insanlarla göz göze gelmekten çekinmek

soulberry

Öne çıkan mesajlar

dory said:

NoTwisT said:

Bunlar is atiyorlar birbirlerine.

bi gun benden temiz bi dayak yiyceksin, cidden

Tokattan korkmam bandan korktugum kadar. Vurdugun yerde gul biter Dory, canin saolsun.

Boynunu buker mahsun bir sekilde gozlerini kaciraraktan bakinir

Edik: beraber dovmeler, takim calismasi falan, bide kiziyosunuz oooo anlayalim dedigimde.
Sosyal ağlarda paylaş

soulberry said:

Bella said:

ben konuşurken hep gözüne bakarım karşındakinin.

konuşurken ben de bakıyorum. ama karşılaşma anları ve diğer şeyler için biraz farklı.

konuşurken gözünün içine bakmak iyidir tabi, hem özgüven gösterir, hem karşındakinden hemen reaksiyon alırsın. bunun dışında neden gözünün içine bakasın ki? :p ki biri "korkar karşındaki" demiş, doğrudur

bi de

NoTwisT said:

Bunlar is atiyorlar birbirlerine.

"ayşe memedi seviyo" geyikleri (td)
Sosyal ağlarda paylaş

ben konusurken arada 1-2 saniye etrafa bakinirim, sonra ufak ince temaslarla, direk bakarim, anlattigim seyi ellede 3d olarak havada karsidakinin gozunde canlandiririm. tabi kamyon dan bahsediyosam smooth mesh kullanirim, pollygon dan fedakarlik ederken, render zamanindan kazanirim.

cunku surekli gozunun icine bakmak cok kli$elesmis bi durum zaten, eger 1-2 gazete kupuru yada kitap okuyan bi insan "konusurken karsidakinin gozlerinin icine bakin" alisilagelmis durumunu bileceginden, birak len anten bana taktik yapma dicektir.

Is gorusmelerinde fln kullanin, karli chicken.
Sosyal ağlarda paylaş

devamlı gözüne bakmak diye bir model olmasın zaten.

ben birisinin gözüne -sürekli- bakıyorsam ya dalmışımdır ve dinlemiyorumdur.. ya da gözleri çok güzeldir ve hatundur. eriyorumdur o anda (ki o da bir nevi dalmak).

misal sokakta genelde gözlerimi kaçırırım ben de.. sadece çok kıl bir tip bana mal mal bakıyorsa, kıllığına bakarım ben de. tanımadığım, iletişim kurmadığım birisiyle pek göz göze gelemiyorum nedense. rahatsız ederim kaygısı var sanırım.

ama konuştuğun birisinden sürekli göz kaçırmak, iyi intiba bırakmaz. aşmak lazım o problemi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...