kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 dory said: NoTwisT said: Bunlar is atiyorlar birbirlerine. bi gun benden temiz bi dayak yiyceksin, cidden bende olabilirim yanında ağzını burnunu kıramam diyosan yardımcı olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 dory said: NoTwisT said: Bunlar is atiyorlar birbirlerine. bi gun benden temiz bi dayak yiyceksin, cidden Tokattan korkmam bandan korktugum kadar. Vurdugun yerde gul biter Dory, canin saolsun. Boynunu buker mahsun bir sekilde gozlerini kaciraraktan bakinir Edik: beraber dovmeler, takim calismasi falan, bide kiziyosunuz oooo anlayalim dedigimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 oyle bi durum olursa ben notwistin takimindayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 soulberry said: Bella said: ben konuşurken hep gözüne bakarım karşındakinin. konuşurken ben de bakıyorum. ama karşılaşma anları ve diğer şeyler için biraz farklı. konuşurken gözünün içine bakmak iyidir tabi, hem özgüven gösterir, hem karşındakinden hemen reaksiyon alırsın. bunun dışında neden gözünün içine bakasın ki? :p ki biri "korkar karşındaki" demiş, doğrudur bi de NoTwisT said: Bunlar is atiyorlar birbirlerine. "ayşe memedi seviyo" geyikleri (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 garbage'de daha az trolleniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ben konuşurken hayallere dalıyorum nereye baktığımı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 sen sus gözlerin konuşsun demiş ebru gündeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Beni gozunun icine bakan kizlar cok cezbediyor. Gozunu kacirip duran silik tiplerden kacasim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 erkekler göz göze gelmez zaten, ilk önce beden ölçülerini keserler cıvır iyise suratına bakarlar anca. fact 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Bu ülkede her 2 kavga , cinayet vs sebebinden birisi niye bakıosun lan ? , Neye baktın sen ? gibi şeylerden çıkınca insanlar artık ister istemez bu yeteneğini kaybetmeye başlamış haklı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 valahi hatun kişisi gözünü kaçırıyosa hoşlanıyodur boş değildir. böyle mutlu ediyorum işte kendimi kızın gözünün seğirme başkasını görme ihtimali yok seviyodur beni o an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 çogutanırımben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Bizim ortaokulda bi hatun vardı hatun hala var tabi.Her neyse işte kızın gözüne kim olursa olsun çok bakarsa ağlıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ahahahahahhaah iyimiş yani benden beter tepki verenlerde varmış ben sinirlenirim çok dik bakılırsa bakmaktan çekiniyorum ama bakmasana lan demekten çekinmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Dart o kıza bakan meriç çok olmuştur. 'Ağlama Melis' tadında yaklaşımlar falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 bişey yapıyosunuz iyi veya kötü aykırı bi durum, kendi tercihiniz de oluyo çoğu zaman, ondan sonra niye yaptım niye ettim diye 1 saniyelik şeyi 1 saat düşünüyosunuz sonra. sonra da gençlik sıkılıyo, gençlik bedbaht Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 konuya balıklama atlıyorum soulberry eğer mühendissen bu olay gayet normal. hatta konuşurken kendi ayakkabılarına değil karşındakinin ayakkabılarına bakıyorsan sevinebilirsin bile, çünkü sosyal mühendis dediğimiz classtansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ben konusurken arada 1-2 saniye etrafa bakinirim, sonra ufak ince temaslarla, direk bakarim, anlattigim seyi ellede 3d olarak havada karsidakinin gozunde canlandiririm. tabi kamyon dan bahsediyosam smooth mesh kullanirim, pollygon dan fedakarlik ederken, render zamanindan kazanirim. cunku surekli gozunun icine bakmak cok kli$elesmis bi durum zaten, eger 1-2 gazete kupuru yada kitap okuyan bi insan "konusurken karsidakinin gozlerinin icine bakin" alisilagelmis durumunu bileceginden, birak len anten bana taktik yapma dicektir. Is gorusmelerinde fln kullanin, karli chicken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ben de konusurken birinin gozune bakiyorsam o sirada beyin aktivitem yuksek degildir. ozellikle de projeler, fikirler hakkinda tartisirken bazen kendimi daga tasa bakarken konusuyor buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 gozune, agzina, eline, memesine, her yerine bakarim ben karsimdaki kadinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 birine bişey anlatıyosan göz teması şart. karşındakine sevildiğini hissetirirsin hemde özgüven meselesi dendiği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 devamlı gözüne bakmak diye bir model olmasın zaten. ben birisinin gözüne -sürekli- bakıyorsam ya dalmışımdır ve dinlemiyorumdur.. ya da gözleri çok güzeldir ve hatundur. eriyorumdur o anda (ki o da bir nevi dalmak). misal sokakta genelde gözlerimi kaçırırım ben de.. sadece çok kıl bir tip bana mal mal bakıyorsa, kıllığına bakarım ben de. tanımadığım, iletişim kurmadığım birisiyle pek göz göze gelemiyorum nedense. rahatsız ederim kaygısı var sanırım. ama konuştuğun birisinden sürekli göz kaçırmak, iyi intiba bırakmaz. aşmak lazım o problemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 yeri geldiginde ben gözlerimlen sevisirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 öpüşürken göz göze gelmekten kaçınıyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ben göğüslere bakıyorum bayanlarla konuşurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar