soulberry Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 illa ki "içten pazarlıklı, fesat, yalancı, güvenilmez" olarak etiketlenmeyi gerektirmeyen bi durum bence. bi sorun bile değil, duygusal bi problem ya da bi tercih bu sadece. tabi bunun garip bi getirisi de var; "gözümü kaçırdığım için acaba karşıdaki beni yalancı falan mı sanıyo" diye düşününce biraz terleyip sıkılıyo kişi, o zaman da tam oluyo işte. hem gözleri kaçırıyorum hem terliyorum yani. tam suçlu tiplemesi. suçlulukla ilgim yok, keşke böyle düşünmeseler dicem ama ne düşündüklerini de bilmiyorum tam. belki alakası bile yok düşündükleri şeyin bunlarla. ama büyük ihtimalle bu şekilde düşünüyolardır, çok abes kaçmaz düşünmeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Bendede tam tersi var biri bana bakınca gözlerini çekene kadar gözünün içine bakarım :p Bazen benim gibi tiplerle karşılaşıyorum 5 dk falan bakışıyoruz sdkjfhsdk sonra içimizden biri geri adım atıyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 utangaçlıktan kaynaklı bir durum galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Ben bakamıyorum. İçten pazarlıklı dğeilim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Sucluluk falan hic dusunmemde, kendine guveni yok pisirik falan diye dusunurum acikcasi. Istisnalar: -kurabiyeleri sen mi caldin nan dediginde goz goze gelmekten kaciniyorsa sucludur kesin. - Dilruba, senin yaninda cok rahat hissediyorum kendimi, gozlerin ne kadarda guzelmis diye is atarken gozunu kaciriyorsa istemiyordur, gozunu kacirip hafiften gulumsuyorsa oluru vardir. - Barda yaninda oturan adam, gozlerini kacirmiyorsa senin kacman gerekir. Umarim yardimci olabilmisimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Sevmiyorum göz teması kurmayı. Konuşurken gözünüze bakmaya mecburmuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ben konuşurken hep gözüne bakarım karşındakinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 afedersiniz sn emo gencler, biriyle konusurken nereye bakmayi tercih ediyosunuz? soruyorum meraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ad3m gibiyim ben de, benim gibi biri karşıma çıkınca problem oluyor resmen. :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 bende de bi ara öyle bi sorun vardı ya. konuşurken karşımdaki kişiyi değil de, göğüslerini falan muhattap alıyordum. ya da aşağı bakıyordum sürekli. ya da sağa sola bakınıyordum. sonra baktım çok şey kaybediyorum. zorladım kendimi oldu. artık direkt gözlere bakıyorum mutluyum. hayatımda pek bişi değişti diyemem. ama biri benimle konuşurken sürekli sağa sola aşağı falan bakıyosa gıcık oluyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Bella said: ben konuşurken hep gözüne bakarım karşındakinin. konuşurken ben de bakıyorum. ama karşılaşma anları ve diğer şeyler için biraz farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 dory said: afedersiniz sn emo gencler, biriyle konusurken nereye bakmayi tercih ediyosunuz? soruyorum meraktan. kızsa başka yerler bulunabilir de bir erkekte bilemiyorum illa göze bakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ben ellerine bakarım konuşurken biriyle. kendime göre sebeplerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 bi tahminim var ama olsun, sen yine de soyle, neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 benim gözlerim çok oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Konuşurken karşısındakinin gözüne bakamamak özgüven sorunudur.. Ha bakmak istemiyosa ayrı. O ayrı bi saçmalık ya neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 dory said: bi tahminim var ama olsun, sen yine de soyle, neden? tahminini söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Bunlar is atiyorlar birbirlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Ne alakası var özgüvenle. Konuşurken gözünüze bakmıyruz diye sizi sallamadığımızı sanıyorsunuz. Bir yerde de haksız değilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 özgüvenle çok alakası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Bakmamayi tercih edenler de degil, bakamayanlarda var ozguven sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 diyelimki 9 dakika 34 sn konuşmak zorunda kaldınız biriyle afedersiniz anti-emolar ama nasıl bakmayı planlıyorsunuz o kadar süre insan yorulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 NoTwisT said: Bunlar is atiyorlar birbirlerine. bi gun benden temiz bi dayak yiyceksin, cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Ben bakamıyorum 15-20 saniyeden fazla gözümü kaçırıp tekrar bakmam gerekiyor yoksa başım dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Full bakmiycan zaten korkar karsindaki, cogunlukla goz goze gelindiginde gozunu kaciranlardan bahsediliyor aha burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar