Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

insanlarla göz göze gelmekten çekinmek

soulberry

Öne çıkan mesajlar

illa ki "içten pazarlıklı, fesat, yalancı, güvenilmez" olarak etiketlenmeyi gerektirmeyen bi durum bence. bi sorun bile değil, duygusal bi problem ya da bi tercih bu sadece.

tabi bunun garip bi getirisi de var; "gözümü kaçırdığım için acaba karşıdaki beni yalancı falan mı sanıyo" diye düşününce biraz terleyip sıkılıyo kişi, o zaman da tam oluyo işte. hem gözleri kaçırıyorum hem terliyorum yani. tam suçlu tiplemesi.

suçlulukla ilgim yok, keşke böyle düşünmeseler dicem ama ne düşündüklerini de bilmiyorum tam. belki alakası bile yok düşündükleri şeyin bunlarla. ama büyük ihtimalle bu şekilde düşünüyolardır, çok abes kaçmaz düşünmeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Sucluluk falan hic dusunmemde, kendine guveni yok pisirik falan diye dusunurum acikcasi.

Istisnalar:
-kurabiyeleri sen mi caldin nan dediginde goz goze gelmekten kaciniyorsa sucludur kesin.

- Dilruba, senin yaninda cok rahat hissediyorum kendimi, gozlerin ne kadarda guzelmis diye is atarken gozunu kaciriyorsa istemiyordur, gozunu kacirip hafiften gulumsuyorsa oluru vardir.

- Barda yaninda oturan adam, gozlerini kacirmiyorsa senin kacman gerekir.

Umarim yardimci olabilmisimdir.
Sosyal ağlarda paylaş

bende de bi ara öyle bi sorun vardı ya. konuşurken karşımdaki kişiyi değil de, göğüslerini falan muhattap alıyordum. ya da aşağı bakıyordum sürekli. ya da sağa sola bakınıyordum. sonra baktım çok şey kaybediyorum. zorladım kendimi oldu. artık direkt gözlere bakıyorum mutluyum. hayatımda pek bişi değişti diyemem. ama biri benimle konuşurken sürekli sağa sola aşağı falan bakıyosa gıcık oluyorum yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...