BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 http://www.itsbeauty.com/forum/ yardımı dokunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Cok kabasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 karı alıp feyk rpsi yapanlar da oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 karı çok çirkin bir kelime. sen de çok çirkinsin ve çok kabasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Evet evet cok cirkin ve kabasin!!! Bende hic tasvip etmiyorum boyle tipleri bella bayan. Cok uyumluyuz degil mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 biz karı dedik diye kabaysak, karı alanlar napsın ya? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Evlenmiycen arkadasim, kari koca olmayacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 abi bu dişi alemi de kelime beğenmiyor. eskiden karı denirmiş hiç de kaba falan değilmiş. karı sonra hatun bilmemne var, onu da sevmiyolar. hatun bayan deyince seni dövecek kızlar tanıyorum, bağğğyan. bay - bayan nesi var hiç anlayamadım bayan hanım diyince de bazı "özgür kız"lar alınıyor. vs vs Ne diycez abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 hatun makul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 dinan abartma istersen yahu diğer dediklerin nerde karı nerde. karı ne ya çok çirkin. ayrıca ismiyle hitap edebilirsin? tanımıyosanda kız de kadın de bayan de hanımefendi de. karı ne karı. ayı mısınız. karı diyen ayıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 abi onu bırakta bize oğlan diolar ya.Oğlan ne ya. ay şu oğlan çok hoş valla.Bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 dilber diceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 oğlan diyolarsa oturup düşünceksin abi ayna karşısında mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 abi karı'ya kaba olguyu yükleyen de yine insan. ilk anlamı buymuş işte karı isim 1 . Bir erkeğin evlenmiş olduğu kadın, eş, refika, zevce: "Eve varınca karım Fadime kapıyı açar."- S. F. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 avrat olabilir ya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Ne diyem, mahmut mu diyem? bide Bizim koyde kariya kari derler hakim bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 NoTwisT sen de amma yanardönermişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Selam bayan, Kalbimi kiriyorsun, baktim senden ses yok iltifatima , bende brotherhood of men moduna girdim, ha diyorsanki sende pek seker seymissin, hemen senin tarafina gecerim. Opuyorum gididan, Notwist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Sultanim diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Kiz "bana ne lan sen sultansan" derse ne diyeceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 dişilerde güzelliğin "gider" olarak belirtilmesi sorunsalı var mesela. bugün bi arkadaşımla ciddi tartıştık bu yüzden. gideri var muhabbetine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 NoTwisT said: Kiz "bana ne lan sen sultansan" derse ne diyeceksin? omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 bu forumda var öyle insanlar uoda falan sdfsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Sevgiline soyleyecen. Random bir disiye ise duruma göre değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 NoTwisT said: Selam bayan, Kalbimi kiriyorsun, baktim senden ses yok iltifatima , bende brotherhood of men moduna girdim, ha diyorsanki sende pek seker seymissin, hemen senin tarafina gecerim. Opuyorum gididan, Notwist yanardöner. gıdı falan da abartma istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar