Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 bi sınıfım var.Hoca geçen gün türkiyenin nüfusu senede %kaç artış gösteriyor? dedi. Kızın teki atladı %50 hocam.hoca gülümsedi sonra başka bi kız %50 olur mu bence %65-%70 arası artıyo dedi. Biz arkada gülünce dersten atıldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Kız güzelse haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Maalesef be üstad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Angut karı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Bizim sınıfta da kızın teki Aziz Nesin'i Fenerbahçe'nin başkanı sanıyordu. O kız okulu 4 yılda bitirdi 1. ve 2. öğretimden toplam 60 kişi okulu bitiremezken. Bunu baz alırsak %60-70 diyen sınıf 1.si diğeri sınıf 2. olarak bitirecektir bölümü kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 kizlar kesin tayyipin 3 cocuk projesini göz önüne alarak cevap vermislerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 bu kızları savunması gereken güzide insan tikkycemal burada olaydı keşke. neyse abi konuya dönersek ciddi malmış kızlar. arada denk geliyor böylesi mümkün mertebe uzak durmanın dışında yapılabilecek pek bir şey yok ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ne dersiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 sosyoloji falandır sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 bizim sınfıta abazanın ne olduğunu bilmeyen vardı sonra erkekler olarak öğrenmesini sağladıka sdsadad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Fistan said: sosyoloji falandır sdfdsf asdfsdıojfskjfskfjhsfkjs ayıp ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 deadwoll said: Bizim sınıfta da kızın teki Aziz Nesin'i Fenerbahçe'nin başkanı sanıyordu. O kız okulu 4 yılda bitirdi 1. ve 2. öğretimden toplam 60 kişi okulu bitiremezken. Bunu baz alırsak %60-70 diyen sınıf 1.si diğeri sınıf 2. olarak bitirecektir bölümü kesinlikle.ya sen ne diyosun sin2x / sinx = 2 diye yapan adam 3.5 yılda bitirdi ben 5. yıldayım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 siz öyle sanın, başbakanın 3 çocuk yapın tavsiyesi ile o oran %50ye yükselince kızlar sizin arkanızdan gülecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Longshanks said: deadwoll said: Bizim sınıfta da kızın teki Aziz Nesin'i Fenerbahçe'nin başkanı sanıyordu. O kız okulu 4 yılda bitirdi 1. ve 2. öğretimden toplam 60 kişi okulu bitiremezken. Bunu baz alırsak %60-70 diyen sınıf 1.si diğeri sınıf 2. olarak bitirecektir bölümü kesinlikle.ya sen ne diyosun sin2x / sinx = 2 diye yapan adam 3.5 yılda bitirdi ben 5. yıldayım =( http://roflcaek.com/funnyexamanswers/six.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 BloodyBeast said: AHAHAHAHAHAHAHA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 hitler'e hit ve arkadaşları diyen insanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Skroce said: kizlar kesin tayyipin 3 cocuk projesini göz önüne alarak cevap vermislerdir.adam haklı kızda haklı e hocada haklı sen haksızsın.sana laflar hazırlasa dahamı güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 "roket adam" said: hitler'e hit ve arkadaşları diyen insanlar var eauhaueha buda güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 yetele den yeni ibaresi atılınca yl mi olucak diyen çok taş bi sarışın arkadaşım vardı mesela. hala çok taş. yabıcak bişi yok. açıp feysbukuna bakarım ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 x sıfıra giden limitse doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 "roket adam" said: hitler'e hit ve arkadaşları diyen insanlar var bi an "arkadaşım var" diye okudum işte o an 1. o.o 2. O.O <- 3. o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 arkadaş seçiminde, güzellik bazen zekadaki eksikliği tolere edebilir seviyede olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ya güzel olsalar tolerans gösterirdim de kötü ya. Ders iktisattı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 sınıfta bir hatun var. kıristina egilöra çakması. kendisi tambir dizi karakteri. 19 sene bağdat caddesinde yaşadım resmen ve orda bile böyle bir tiki source'una yakınlık görmedim. hatun sigarayı içerken 'benam için bu sigara falan değil barış çubuuğuuııaa' yaptı. ve ciddiydi. lanet olsun ciddiydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 öle mal arkadaşım yok ama bi gün yürürkene şöle bişi duydum.. 2kız sınava gidiyorlar ve.. ben kdv'yi anlamadım. yüzde nasıl oluyor? o_O! harikasınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar