Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lenovo

Arkansis

Öne çıkan mesajlar

Lenovo laptoplar hem ucuz ve özellikleri diğerlerinden aynı klasmanda daha iyi gibi duruyor

lenovo kullanan varmı ?
güvenilirmi ?
çinde yapılıyor ve eski IBM gibi sağlam değiller deniyor.

Ayrıca alacağım dediğimde şöyle bir muhabbet söylediler, bu laptopların 1.5 sene önce satılan versiyonlarının bioslarında trojan olduğu söylenmişmiş. Amerikan hükümeti compromised donanım konusunda vatandaşlarını uyarmış.

Olabilirmi böyle birşey ?
Sosyal ağlarda paylaş

lenovo 3000 n200 kullaniyorum. cok memnunum. tek sorunu biraz fazla isinmasi. onun disinda simdiye kadar hic uzmedi beni. (isinma sorunu olmayan notebook var mi?)

15.4' ekranda 1680x1050 cozunurluge alistiktan sonra baska notebook kullanmak istemedim hic, cok buyuk bi arti bence.

notebooklarda genelde aglatan driver sorunu hic yok. kendi yazilimini kurup, "kur butun driverlari birader" dediginde herseyi hallediyo. bu da cok guzel bi olay.

bence rahatca guvenip alabilirsin. cinde yapilmis, plastigi dandikmis falan takmamak lazim bunlari. daha once hp pavillion kullandim 2 tane, sinir krizlerinden cinnet begendim, lenovoya gecince ikramiye kazanip ibizaya tasinmisim gibi hissettim. o kadar sorunsuz bi alet.
Sosyal ağlarda paylaş

lenovo kullanıyorum ve tavsiye etmiyorum.
1. benim kullandığım notebook un klavyesi hiç güzel değil. rahat kullanılmıyor. sert tuşları biraz.
2. usb,ethernet vs girişleri çok salakça yerlerde konumlandırılmış. sağ tarafa usb girişlerinin hepsini koymuşlar, mouse u takınca mouse u uzakta hareket ettirmen gerekiyor kablosu yüzünden.(wireless çözüm tabi bu duruma)
3.arka tarafına hiç giriş koymamışlar. dediğim gibi herşey yanda ya da önde. kuulaklık girişi ön tarafta. hiç sevmediğim bişe. yan tarafa koysana arkadaşım. notebook a stand alınca kulaklık takmaya calısmak eziyet dhaa doğrusu sorun. bunu da biraz önce yaşadım.

sevmedim ve önermiyorum.
bu arada bendeki notebook şirket tarafından verildi. şirketler notebookları alırken kendi istedikleri konfigürasyonları yapabiliyorlar. dandik bi konfigürasyon yapılmış olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

alalı 2 gün oldu

kalitesi fena değil hoşuma gitti
linux kurdum 2 kere sistem kitlendi
ama windows ta sistem kitlenmedi gerçi linuxta daha uzun süre kaldım ve açıldıktan kısa bir süre sonra kitlendi
işletim sistemi ile alakalı olabilir
henüz ciddi sorunla karşılaşmadığımdan irdelemedim

cihaz son derece kaliteli duruyor
almadan önce çok büyük şüphelerim vardı, bu konfigürasyona bu ucuz demiştim. umarım tuşları 1 ay sonra dökülüp ekranı falan çıkmaz yerinden
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...