codmaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mortis Angelus (MORTS) yaklaşık 5 yıllık(yıl başına 5 oluyoruz :)) bir eve şirketidir.Kısaca tarihine bakarsak,2005 yılında ingunn sisteminde korsanlık yapmak için kurulmuştur ve geçen yıllarda gelişmiş ve değişmiştir.Yıllar boyunca EVE'de pvp adına ne yapılabiliyorsa hepsini denemiş ve yapmıştır.Korsanlık,paralı askerlik,0.0 warfare vb gibi.Son 2.5 yıldır ise genel olarak 0.0 roaming pvp yapmaktayız.Şu an "Br1ck Squad" alliance'ındayız ve Stain'de yaşıyoruz. Normalde özel forumlarda recruitment başlıkları açmayız,genelde eve-o forumdan hallederiz ancak,yeni bir recruitment politikası deniyoruz,"Project: Daycare". Bu projenin amacı şirketteki her director'e 3 yeni üye çağırma hakkı veriyoruz,ve bu 3 üyeden o directorler sorumlu oluyor.Böylece directorlerin tüm yeni üyeleri denetlemesi ve bilgilendirmesi gerekmediği için yeni üyelerin yaptığı hataların azalmasını umuyoruz.Tabi bu sırada normal recruitment devam ediyor.Bu projenin yeni üyeler açısından avantajlarından biri düşük SPli karaktelere de şans tanınması.Ben de CEO olarak 3 yeni üye hakkımı patiden kullanmaya karar verdim. Şimdi gelelim MORTS size ne sunuyor: -Öncelikli olarak pvp,pvp ve pvp :) -Her türlü pvp,nano roamdan,RR bs'ye kadar geniş bir yelpazede pvp seçenekleri. -0.0 olanakları (ratting,plex vs) -Lojistik destek (carrier'ı olan herhangi biri zamanı oldukça size gemi,mod vs taşımanızda yardım edecektir) -Corp ve Alliance killboard/Teamspeak server -Corp forum -Rahat ve olgun corp ortamı,kimse hiçbir şakanızdan vs alınmaz.Sizin de alınmamanız beklenir ;). -RL >>> EVE.MORTS'de herkes ya çalışıyor yada üniversiteye gidiyor,o bakımdan 2-3 gün oyuna girmediniz filan diye kimse sorun yaratmayacaktır.Inactivity'de tek kural,eğer 1 ay yada daha fazla inactive olacaksanız corp mail yazarak durumunuzu belirtmeniz. -Corp fittingleri.Forumlarda her türlü gemi için test edilmiş ve onaylanmış fittingler mevcuttur. -Eğer çok gerekmiyorsa kesinlikle POS ne kurarız ne yıkarız.Eğer şahsi POS'unuzu kurmak istiyorsanız, tabi kurabilirsiniz ancak tüm sorumluluk size aittir. Corp killboard linki:Tık Corp battleclinic linki:Tık Alliance killboard linki:Tık MORTS sizden ne bekliyor: -Project: Daycare'e özel,EN AZ t2 fit interceptor/assault frig kullanabilmeniz beklenir.Normal recruitment sınırımız ise 15m sp ve t2 fitli HAC kullanabilmenizdir. -Local smack sevmiyorsanız katılmanızı pek tavsiye etmem. -Olgun olmanız ve şakalardan alınmamanız kesinlikle beklenir :). -Killboardda ayda EN AZ 20-30 kill alarak aktivitenizi göstermelisiniz solo veya gang olarak. -Yeni fikirlere açık olmanız beklenir,corp'a özel fitlerimiz vardır ve bunların kullanımını belli bir esneklik çerçevesinde kabul ederiz ancak corp fitlere tamamen ters(ve failfit şeklinde) fitlerde ısrar ederseniz,corpdan çıkarmak zorunda kalırız. -Sesli iletişim programlarını kullanmanız beklenecektir.Bu da hem dinleme hem de konuşma olarak demektir.Mikrofonunuzun olması ve ingilizce konuşabilmeniz gerekmektedir. Eğer Project: Daycare çerçevesinde katılmak istiyorsanız forumlarımıza üye olup "MORTS Recruitment" kısmına "Project daycare application: " şeklinde başlık açıp yine aynı bölümdeki "Mortis Angelus recruitment - start here" başlığındaki soruları yanıtlamanızdır. Daha sonra ben sizinle iletişime geçip corp'a giriş işlemlerinizi başlatacağım. Eğer sorularınız olursa bu başlıkta cevap vermeye çalışacağım.
DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ingilizcem fazla sağlam değilse ne olacak_?
codmaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Sağlam değil ile kastettiğine bağlı.Eğer ingilizce anlayabiliyor(dinleme açısından) ve konuşabiliyorsan sorun değil.Yani her türlü ülkeden adam var corpda kimse mükemmel ingilizce konuşmuyor(ingilizler hariç :)),ama dediğim gibi belli bir seviyede konuşabiliyor ve anlayabiliyor olman şart.
Leila Kanz Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 1 numara sirket, PvP yapmak, yaparkende kasilmadan eglenmek istiyorsaniz hic dusunmeyin :) Gozlerim yasardi lan vay vay vay ;)
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Valla PvP sevip de yabancı corplara girme şansı bulamayan, kafasını tek bir bölgeye gömüp, orada gate camp yaparak pvp yaptığını sanan istidatlı gençler için bulunmaz fırsat. Mortus'ta hiç bulunmadım ama duyduğuma göre gerçekten de pvp'nin hakkı veriliyormuş.
ZERO-G Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Hüseyin abi ben Church Alliance'ında takıldım bi süreliğine. PVP'nin hakkını veriyorlar cidden...
Moss Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Mortis'e mermi sıkmam arkadas saglam pvp corpudur oyunda pvp namına orendigim herseyi orda orendim Leila ve Ktozz haric hepsi iyi oyunculardır ps: leila ve ktozz eski mortis playerlaridir ama bu onlari lamer olmadigi anlamina gelmez
USTURA KEMAL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Mortis Forever !!!:)-D Bizimde yolumuz bir zamanlar Mortis den gecdı gercekden eglenmek ıcın guzel bır corp.Hos bızım zamanımızda Leıla Ktoz Triax da ordaydı yenı arkadasları cok tanımasamda bır sey degısdıgını sanmıyorum... Yanlız huseyının yazdıklarına kafam takıldı.Ayrı konu acıp bırseyler yazcam bu topıgın amacı bellı..
KTOZ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Nerden baslasam, nasil anlatsam.. Katilmak icin tereddut etmeyin. Bu arada Forgon, "Daycare" yerine "Gaycare" olsa daha gercekci olmazmiydi? :p kt
codmaster Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Haha aslında gaycare süper olabilirmiş :)
ZERO-G Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Gay bir FC vardı Mortiste hala duruomu ismini hatırlıyamadım.
kaisersoze Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 stain i hiç ziyaret etmemiş olsaydım gelirdim.Şimdi Mostly Harmlessteyim
DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 benim de ingilizce sağlam olsaydı gelirdim.
Moss Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 ingilizce konusudan yardimci olurlar basic olarak align warp tackle ve fcuk demeyi biliyosan otesini forgon halleder :D
DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 hadi ya :) ulen moss eğer dediklerimizden anlamıyor diye çıkarırlarsa beni senin eve de gördüğüm yerde patlatırım...
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ne taraflarda takılıyorsunuz bilmiyorum ama bizim taraflara da bekleriz, geldiğiniz zaman bildirin ona göre toplanalım (aridia)
codmaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Stain'deyiz şu an.Genelde Stain,Catch,Delve,Querious civarlarında roam ediyoruz.Low sec'de takılmıyoruz pek.
DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Sovereign said: ne taraflarda takılıyorsunuz bilmiyorum ama bizim taraflara da bekleriz, geldiğiniz zaman bildirin ona göre toplanalım (aridia) Metanus Corpus ile o taraflarda takılıyorum. Hangi sistemlerde takılıyorsunuz_?
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Fihrneh ve etrafı. Millet bizim taraflara gelmeye yemiyor artık malesef o yüzden ava çıktığımız zaman baya bi 0.0'a kadar inip ne var ne yok kontrol ediyoruz. Genellikle 1 veya 2 tane gang'e denk geliyoruz ama hiçbiri savaşmak istemiyor.
DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Oyundaki char adınız ne yanlışlıkla beni vurmayın da ziyarete geldiğimde.
Suark Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 morts (tu) forgon gordugum en iyi FC ve morts tayfası gordugum en cesur en zevk veren ekip Askerliğim bittiğinde donecem inşallah, çok çok tavsiye ederim.
Öne çıkan mesajlar