ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 final düşmüş. ingilizce alt yazısı da düşmüş. gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Acilen yeni companion lazım abi çok sıkıldım artık Rory ve Amy'den. Craig'li bölüm bile Cybermenlere rağmen imba bir bölümdü mesela. Ve şu konuda çok sıktı biraz alakasız one-shotlar yapmaları lazım. Mesela God Complex çok iyi bölümdü bu sezondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Amy ve Rory ile gelecek sezon için çoktan anlaşıldı bile, ama söylenti o yöndeki yeni bir companion gelecek Amy ile Rory yan hikaye gibi, River Song gibi arada bir doktorun karşısına çıkan ana karakterler olacaklar. Ama Amy ve Rory'yi oynayan oyuncular ile 1 sezonluk daha kontrat yapıldığı resmi. Bu arada gelecek sezon tam 20 bölüm olarak çekilecekmiş, 1,5 sene sürecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 hitler bölümü en kötü bölümdü bence tüm 2005 serisi içerisinde ki. ama bu sezondan korsanlı bölüm, god complex, craig ve bebek reyizin bölümü baya güzeldi hatırladığım. xmas special iyiydi baya o balıklı olan. mükemmel fikirler alakasız yerlerden harika şeyler yaratan inanılmaz yaratıcı senaryoları bu dizinin en büyük özelliğiyken hitler bölümünün potansiyeline rağmen nasıl o kadar kötüydü bilmiyorum ama sanırım ben bu genel river song temalı bölümleri sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 bu dizi kral bir dizi. rory ya da amy hiç fark etmez, adamlar net tavan yapmış durumdalar ki son sezonun plot kesinlikle 10 üzerinden 10'u hak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ombakkombak said: Amy ve Rory ile gelecek sezon için çoktan anlaşıldı bile, ama söylenti o yöndeki yeni bir companion gelecek Amy ile Rory yan hikaye gibi, River Song gibi arada bir doktorun karşısına çıkan ana karakterler olacaklar. Ama Amy ve Rory'yi oynayan oyuncular ile 1 sezonluk daha kontrat yapıldığı resmi. Bu arada gelecek sezon tam 20 bölüm olarak çekilecekmiş, 1,5 sene sürecekmiş. Aşağıdaki linklerdeki bilgiler değişmediyse yeni sezon yine 13 bölüm olacak ve 2012 sonbağarında başlayacak. 2013'e kadar ilk 7 bölüm yayınlanacak, 2013 ilbağarında da kalan bölümler. 2012-2013 arası christmas special olacak ama bu yıl için olacak mı emin değilim. Yazılardan pek çıkartamadım. http://doctorwhotv.co.uk/doctor-who-series-7-autumn-2012-26419.htm http://whatculture.com/tv/major-doctor-who-season-7-scheduling-change.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=wZaVlwEvcUQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=qrEUBl2pacU dinosours on a spaceship! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 koymaya geldiydim 25 ağustos'ta geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 süper olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 şunu yeni farkettim lan ahah http://www.youtube.com/watch?v=0AuA03cu6Qk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Doctor döndü gençler, fena bölüm değildi. Dalek'e dönüşen ablanın adını bilen var mı= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 biraz vasat bir sezon açılışı oldu sanki ama bölüm sonunda daleklerin doctor who? bağırışları harikaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 ombakkombak said: Doctor döndü gençler, fena bölüm değildi. Dalek'e dönüşen ablanın adını bilen var mı= Abla? Jenna-Louise Coleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 bölüm çok efsane değildi bence de ama sonu harikaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Oha o abla yeni companion olacakmış yalnız, confirmed diyor. evet sezon açılışı için vasattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Güzeldi bölüm bence. birde şu threadin ismini Doctor Who yapsa biri Dr. Who yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 güzeldi ya. doktorun hiç kendinden akıllı yardımcısı olmamıştı, iyi olacak gibi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ben de sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 yoldaş neyse de 5. bölüm kötüydü ya. takılmıyım diyorum detaylara ama hani hastası olsakta rory ile amy'ye dokununca geçmişe gönderiyor river'ın orasını burasını elliyor bir şey olmuyor. özgürlük anıtı tamamen gereksiz olmuş insanlar gördüğünde taş kesilmiyormuydu bunlar. 1 özgürlük anıtı taş değil 2 sürekli ona birileri bakar gece gece öyle binaya kadar yürümez. amy geçmişe giderken sabit nokta yaratıyon seni göremem bir daha geyikleri fln çok gereksizdi. neymiş 1934'de gidemiyormuş çok zaman enerjisi varmış ya bir yürü git. bir de sanki kapı kilitleri veya zincir melekleri durduracak saçma olmuş çoğu kısmı sırf göndericez diye boş bir bölüm yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Cidden daha iyi bir şey beklemiştim yani. Ya madem çıkartcaksınız diziden daha düzgün çıkartsalardı. Hani angel o tarihe gönderdi doktor ona gidemiyo da sonrasına gitisn. 10 sene sonrasına gidip alsın fln. Yani böle daha düzgün olabilirmiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ben acaip beğendim. muhteşem olmuş çok da iyi olmuş tamam mı? Wow, a big thank you to Steven Moffat for ripping out my heart, tearing it in front of me, putting dynamite in it, sewing it back in and letting it explode again. I really needed that before breakfast. Thank you again. çok süperdi. muhteşemdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 spoyla 5. dkdayım özgürlük anıtının da şu psişik meleklerden olması kahkaha attırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar