Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Doctor Who (2005) - BBC One

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Farinal said:

http://www.youtube.com/watch?v=k3u3seMW-jk&feature=related

tamamını izledim de

efsane birşeymiş ya

ingilizce altyazılı vs. olsa en kötüsünden daha iyi olurdu gerçi, arada bayağı şey kaçırdım ama anladıklarım bile yetti sadfsdafsda
Mesaj tarihi:
Buddha said:

Sezon 5 nasıl izlenir mi? Doktor değişmiş yine ilk 2 doktor iyiydi bu nasıl? Boşuna indirmiyeyim öbürlerini çok aratacaksa?

2. sezon gelen tennant çok aşırı iyiydi. yani dizi onun sayesinde seyrettiriodu bana. 5. sezon 7 bölüm dayanabildim. çok mongol bi tipi var yeni doktorun. böle çok saf salak bi tip olmuş.

tennant geri gelsin ya.
Mesaj tarihi:
Evet David müthişti. İlk doktorda iyiydi. Bunu görmedim ama 5. sezon resimlerinde gördüm dediğin gibi bir yüzü var. Yazık lan niye değiştirirler ki adam 900 yaşında ama 2 yılda bir ölüyor :D
Mesaj tarihi:
Yeni doktoru sevmedim. Yeni sezonda 7 bölümdür bağlantısız ilerliyor. Önceki sezonlarda bir kaç bölüm önceden yapılanlar daha sonrada başka şeylere sebep veriyordu daha akıcıydı sanki. David büyük oyuncuymuş bu doktor dahada farkettirdi :) Çok rahat yahu, diğer 2 doktor daha çılgındı, ne yapacakları belli olmuyordu. Neyse zaten kimse yeni doktoru sevmemiş :)
Mesaj tarihi:
David en kralı ya başta değişince bende alışamadım ama adam bu rol için doğmuş sanki.

Ya doktorun kızı vardı 4. sezonda uçtu uzaya. Ona ne oldu 5. sezondada hiç bahsi geçmedi. Yani birazdan 9.un bölümü izliyecem ama hiç bahsi geçmiyecek gibi.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Bende yeni bitirdim 5 sezonu.David çok iyiydi niye değiştirdiler anlayamadım.Bu yeni gelen doktora ısınamadım bi türlü.Bide doktorun karakteri de değişti biraz bu yeni gelen herifle.David geri gelsin
Mesaj tarihi:
Tennant daha geri gelemez Dizi prensiplerine göre. Ama yine kopmuş elini bulursa falan geri getirirler. Ya ne prensibi Tennant geri gelsin :) Herşeyin çözümü var :)
  • Yeni Oluştur...