Rock Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Diğer karakterler fena değil ama doktor ve bu sezonki senaryo baya bir zayıf kalmış. Gerçi bu son bölüme fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Farinal said: http://www.youtube.com/watch?v=k3u3seMW-jk&feature=related tamamını izledim de efsane birşeymiş ya ingilizce altyazılı vs. olsa en kötüsünden daha iyi olurdu gerçi, arada bayağı şey kaçırdım ama anladıklarım bile yetti sadfsdafsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Sevemedim bu doktoru ben hala... ama ne oldu şimdi böle yaw? haftaya yeni bölüm var dimi ? acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Kızı aşırı salak yapmışlar ya. Hani bir kerede o başı belaya onun salaklığından değilde başka elinde olmayan bir sebepten girseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Sezon 5 nasıl izlenir mi? Doktor değişmiş yine ilk 2 doktor iyiydi bu nasıl? Boşuna indirmiyeyim öbürlerini çok aratacaksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Ben son bölümü anlamadım. :/ (Big bang 2) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Buddha said: Sezon 5 nasıl izlenir mi? Doktor değişmiş yine ilk 2 doktor iyiydi bu nasıl? Boşuna indirmiyeyim öbürlerini çok aratacaksa? 2. sezon gelen tennant çok aşırı iyiydi. yani dizi onun sayesinde seyrettiriodu bana. 5. sezon 7 bölüm dayanabildim. çok mongol bi tipi var yeni doktorun. böle çok saf salak bi tip olmuş. tennant geri gelsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Evet David müthişti. İlk doktorda iyiydi. Bunu görmedim ama 5. sezon resimlerinde gördüm dediğin gibi bir yüzü var. Yazık lan niye değiştirirler ki adam 900 yaşında ama 2 yılda bir ölüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 http://www.cad-comic.com/comics/64762d381278043206.jpg Americanized Doctor Who Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Yeni doktoru sevmedim. Yeni sezonda 7 bölümdür bağlantısız ilerliyor. Önceki sezonlarda bir kaç bölüm önceden yapılanlar daha sonrada başka şeylere sebep veriyordu daha akıcıydı sanki. David büyük oyuncuymuş bu doktor dahada farkettirdi :) Çok rahat yahu, diğer 2 doktor daha çılgındı, ne yapacakları belli olmuyordu. Neyse zaten kimse yeni doktoru sevmemiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Eccleston'dan sonra David Tennant çok yavan gelmişti bana bir türlü sevemedim adamı. 3. nasıl olur bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 David en kralı ya başta değişince bende alışamadım ama adam bu rol için doğmuş sanki. Ya doktorun kızı vardı 4. sezonda uçtu uzaya. Ona ne oldu 5. sezondada hiç bahsi geçmedi. Yani birazdan 9.un bölümü izliyecem ama hiç bahsi geçmiyecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Bu sezon için fazla umutlanma. Bir sonrakinde belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Anlaşıldı tahmin etmiştim :) Bu sezonu sevmedim zaten umarım öbür sezon doktorda değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Doktordan önce senaryoyu hazırlayan kadronun değimesi lazım. Senaryo yeni doktordan daha zayıf bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Haklısın 9dan sonra bıraktım bayar. 13. bölümede biraz baktım iyiki izlememişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Bende yeni bitirdim 5 sezonu.David çok iyiydi niye değiştirdiler anlayamadım.Bu yeni gelen doktora ısınamadım bi türlü.Bide doktorun karakteri de değişti biraz bu yeni gelen herifle.David geri gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 adam bildiğin deli yürek teki kuşçu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 tennant'dan öte doktor tanımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Tennant daha geri gelemez Dizi prensiplerine göre. Ama yine kopmuş elini bulursa falan geri getirirler. Ya ne prensibi Tennant geri gelsin :) Herşeyin çözümü var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 lan yenisi de iyi işte neyini beğenmediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 öbür evrendeki tennant gelsin yada onun ve rose'un ayrı dizisi çıksın scifi olmasın pembe dizi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 lamamama said: lan yenisi de iyi işte neyini beğenmediniz. abi yeni gelen herifin suratında hep böyle hafif aptal hafif yavşak bi ifade var.Hiç doktora göre değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Yavşak? 3 ve 8 numara yanında hiç kalır >:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 abi bilmiyorum benim o ifade hoşuma gitti yani. bence tennant'ın ilk sezonundan iyi oynadı matt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar