Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 hiddink iyidir. aklini kullanan futbolcularimiz icin yurtdisi kapilari daha rahat acilir. abramin kankasi sonucta hiddink. para konusunda da hic kimsenin sesi cikmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 sleepingdeath said: gelebilecek en iyi yabancı gelmiş gene en azından üzerinde forma olmadan bu işi yapacak ahahahahah.adam ayak üstü dert yanmış. kadrosunun yarısı brezilyalı yada herhangi bi ülke vatandaşı olan, takımdaki türklerde fazla tutunamadıgından tutunanda ztn milli takımda oynadıgından dolayı bu yakınmayı çözememişimdir fenerbahçe nin sembol türk futbolcuları olmuyorki çok uzun zamandır.bi tuncay vardı gitti.rüştü vardı beşiktaşa gitti fatih terimde iyiki galatasaraylıydı yani.aurelio yu sattılar tuncayı sattılar.milli topcuları satıyorlar sorada takımda fenerbahçeliyok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 takımın yarısı fenerli yahu daha ne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 volkan, semih, ugur , gökhan gönül, gökhan ünal, önder, özer , m.topuz, emre suan olası milli takım oyuncuları zaten her türlü volkan semih gökhan gönül emre ilk 11 oynamıyo mu ben mi yanlş maçları izliyorum yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 beyler burası milli takım topici. fb-gs topici değil. nerden kaç adam alınmış ne farkeder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 farketmez tabi de red'in yazdığı şeyi mantık sınırlarını zorlayıp saçmalayıp fenere yorduğu için yazdım bende kmlerin oynadıgını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 TFF resmileştirdi hiddink geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 http://www.tff.org/default.aspx?pageID=628&ftxtID=9173 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 seksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 lucescu gelseydi keşke kesin CL alırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 o değilde adamın o kadar çok yarı final müsabakası var ki.. hani 2012 de yarı final garanti diyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 TUNCAY'DAN BİR ARSHAVIN YAPMASINI BEKLİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 poopla said: volkan, semih, ugur , gökhan gönül, gökhan ünal, önder, özer , m.topuz, emre suan olası milli takım oyuncuları zaten her türlü volkan semih gökhan gönül emre ilk 11 oynamıyo mu ben mi yanlş maçları izliyorum yoksafixd for ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 razu iyi saçmalımışın cevabı vermeye gerek yok, zaten yukarıda arkadaşlar vermiş cevabı ben genede fbyi gsyi geçtim fato anadolu kulüplerinden performanslarını göz ardı ettiği bir çok topçu vardı zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 diğer başlıktan devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar