SinlessSaint Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 yeni vista kurdum, pc hiçbir işlem yapmasa bile donup kalıyor. Donanımım İntel Dual core 2.0 4gb 800mhz ram Asus 3650 1gb ddr2 550W PSU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Aklıma gelen tek şey ekran kartı driverı diyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SinlessSaint Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Absolut said: Aklıma gelen tek şey ekran kartı driverı diyim :P Kendi kutusunun içinden çıkan driveri yükledim, Ati 3600 serisinin driverini kullanıyordum daha önce mavi ekran veriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 yeni bir sürücü dene? ha işlemci de donma sorunu yapıyor olabilir, ısınıyor mu bak bi, ısınmıyorsa başka bi cpuyla denemeye çalış bulabilirsen falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ramlari çıkarıp takmayı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SinlessSaint Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 hiç bir işlem yapmadığım halde donup kalıyor işlemci olabileceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 işlemci ısısına bak biostan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SinlessSaint Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Fistan said: işlemci ısısına bak biostan 37' iki çekirdek' te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Ram. Slotlarını değiştirmeyi veya tek bir tane ile çalıştırmayı denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 sorunun ne olduunu çok iyi biliyorum ama çözümü bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SinlessSaint Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Gangren said: Ram. Slotlarını değiştirmeyi veya tek bir tane ile çalıştırmayı denedin mi? Şuan güncel driver' i indiriyorum, oda çare olmazsa ram deniycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Dragonmax said: sorunun ne olduunu çok iyi biliyorum ama çözümü bilmiyorum :D abi söyle belki biliyoruzdur çözümü sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ethernet ve ses karti suruculerini de guncellemeyi deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 aynı sorun bende de var ama ben win7 kullanıyorum. durup dururken donuyordu pc. memtest yaptım bu gün daha %5 e gelene kadar 3tane hata aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 sende bi memtest yaptır, belki senin de sorun ramlardendir. ekran kartın ney bide, makine eski mi birde? bende de 550watt lg power psu var, o da yetersiz gelebiliyor olabilir bana, benim kart hd4850 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SinlessSaint Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 senko said: sende bi memtest yaptır, belki senin de sorun ramlardendir. ekran kartın ney bide, makine eski mi birde? bende de 550watt lg power psu var, o da yetersiz gelebiliyor olabilir bana, benim kart hd4850 1 Senelik pc, Ekran kartı Asus EAH3650 1gb DDR2 550W asus psu, daha önce donma problemi yoktu. MEMTEST nasıl yapılıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 http://www.memtest86.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar