Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell çakallığı

Böjeek

Öne çıkan mesajlar

az önce şirket hattıma ''Turkcell'' tarafından bir mesaj geldi.

said:
Bugün içinde yapacağınız bütün konuşmalar ücretsizdir. İyi günler Turkcell.

mesaj içeriği aynen böyle.

geçen seferde böyle bi mesaj gelmişti pek umursamamıştım.
dedim eğer böyle birşey varsa cidden süper tüm şirket görüşmelerimi cep telefonundan yapabilirim ama genede işimi garantiye almak için çağrı merkezlerini aradım.

numaramı bilgilerimizi filan verdim sistemde kayıtlı böyle bi kampanya varmı diye sordum. bilgilerinizi kontrol ediyorum lütfen bekleyiniz filan dediler. 10 dk beklettikten sonra hayır hattınıza kayıtlı böyle bir kampanya yok dediler.

ee dedim sizden mesaj geldi.
onu da kontrol ettiler.
evet mesaj gelmiş ama gün içinde belki tanımlanabilir yuvarlak konuştular resmen. sonra başkasına aktardı 50 dakikayı geçtiğiniz de tanımlanabilir filan bık bık bık kıvırdılar.

Turkcell bile resmen faturalı hatlara soygun yapar olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Turkcell kadar rezil bir firma yok.

Kendi hatalarini duzelttirebilmek icin toplamda 70 dk telefonda konustum ki faturam 10 kati kadar gelmisti, sorun oydu.

Sorunu duzelttikten sonra da sizin icin yaptik gibi lutfeder bir mesaj attilar.

Bir de ne zaman arasam sistemlerinde bir iyilestirme calismasi oluyor ve hic bir sekilde hizmet veremiyorlar. 7 kere falan aradim faturami odemek icin sadece 1 kere islem yapabildim.

Turkcell'in sevilecek hic bir yonu yok cidden. Eskiden en iyi ceken oydu vesaire de artik bu kapsama alanindaki fark onemsenmeyecek bir boyutta.
Sosyal ağlarda paylaş

Seni arayanlar için sorun olmayacaksa , tavsiyem numaranı aktarman başka operatöre. Reklam gibi olmasın kullandığımdan söylüyorum ;

vodafone hem paket ücretleri ile daha karlı , (her yöne konuşuyorsun çünkü). Aynı zamanda geçiş yaptığın için toplam 1500 dakika hediye veriyor(6 aya bölünmüş şekilde aylık 250 dakika).
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen gün beni şaşırttı ama Turkcell. iPhone paketinden ayda 150 SMS'im var bedava, onlar bitmiş, "bedava mesajlarınız bitti bundan sonra parayla ona göre" özetinde bir mesaj attılar. Hiç beklemezdim, normalde böyle şeylerde seslerini çıkartmazlar ki para koparsınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...