Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 az önce şirket hattıma ''Turkcell'' tarafından bir mesaj geldi. said: Bugün içinde yapacağınız bütün konuşmalar ücretsizdir. İyi günler Turkcell. mesaj içeriği aynen böyle. geçen seferde böyle bi mesaj gelmişti pek umursamamıştım. dedim eğer böyle birşey varsa cidden süper tüm şirket görüşmelerimi cep telefonundan yapabilirim ama genede işimi garantiye almak için çağrı merkezlerini aradım. numaramı bilgilerimizi filan verdim sistemde kayıtlı böyle bi kampanya varmı diye sordum. bilgilerinizi kontrol ediyorum lütfen bekleyiniz filan dediler. 10 dk beklettikten sonra hayır hattınıza kayıtlı böyle bir kampanya yok dediler. ee dedim sizden mesaj geldi. onu da kontrol ettiler. evet mesaj gelmiş ama gün içinde belki tanımlanabilir yuvarlak konuştular resmen. sonra başkasına aktardı 50 dakikayı geçtiğiniz de tanımlanabilir filan bık bık bık kıvırdılar. Turkcell bile resmen faturalı hatlara soygun yapar olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Turkcell kadar rezil bir firma yok. Kendi hatalarini duzelttirebilmek icin toplamda 70 dk telefonda konustum ki faturam 10 kati kadar gelmisti, sorun oydu. Sorunu duzelttikten sonra da sizin icin yaptik gibi lutfeder bir mesaj attilar. Bir de ne zaman arasam sistemlerinde bir iyilestirme calismasi oluyor ve hic bir sekilde hizmet veremiyorlar. 7 kere falan aradim faturami odemek icin sadece 1 kere islem yapabildim. Turkcell'in sevilecek hic bir yonu yok cidden. Eskiden en iyi ceken oydu vesaire de artik bu kapsama alanindaki fark onemsenmeyecek bir boyutta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Cidden böyle ise , memlekette güvenilecek gsm operatörüde kalmamış.. Açıkçası böyle çakallıklar türkcellden benim başıma da geldi. 9 senedir türkcell sabit hat kullanıyordum. Sonunda pes ettim ... dedim ve vodafone'a geçtim , memnunum şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 internet paketinde de yapmadıkları çakallık kalmadı. ama bu açık açık oldu biraz. öyle bir kampanya yok deyip mesaj atmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Seni arayanlar için sorun olmayacaksa , tavsiyem numaranı aktarman başka operatöre. Reklam gibi olmasın kullandığımdan söylüyorum ; vodafone hem paket ücretleri ile daha karlı , (her yöne konuşuyorsun çünkü). Aynı zamanda geçiş yaptığın için toplam 1500 dakika hediye veriyor(6 aya bölünmüş şekilde aylık 250 dakika). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 benim hattım olsa 1 dakika bile düşünmem ama şirket hattı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Böjeek said: benim hattım olsa 1 dakika bile düşünmem ama şirket hattı işte. firmadan arabada varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 konu çok hızlı ilerliyomuş gibi üstteki mesajdan alıntı yapmak (td) bide araba ne alaka? he illa troll yapcam diyosan seni buraya alalım http://forum.paticik.com/list.php?62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 turkcellin spamlerinin allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 bazen firmanın çıakrdığı kampanyayı, çağrı merkezindekimüşteri temsilcileri bilemeyebiliyo. tamamen firma problemi. müşteri temsilcielrine haber vermeden kampanya başlatıyolar. sonra sorucna cvp veremiyolar.. yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 sistemde gözükmüyo ama. ne alaka müşteri temsilcisinin bilip bilmemesi ile. hattımdaki kampanyalara bakıyolar ve böyle birşey yok diyolar. ama mesaj bedava konuş diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 bana da mesaj yolluyorlar şu kadar dakika hediye kazandınız diye. hattımı başka operatöre geçireli bir yıl oldu, heriflerle bir bağım kalmadı hala mesaj atıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 hepsi birbirinden beter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Geçen gün beni şaşırttı ama Turkcell. iPhone paketinden ayda 150 SMS'im var bedava, onlar bitmiş, "bedava mesajlarınız bitti bundan sonra parayla ona göre" özetinde bir mesaj attılar. Hiç beklemezdim, normalde böyle şeylerde seslerini çıkartmazlar ki para koparsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 en iyisi turkcell türkiyede. gerisi hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Etrafımdaki insanlar Turkcell kullanıyor diye geçmeyi planlıyordum bu aralar. Böyle pislikler dönüyorsa Vodafone'un zararını görmedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 vodafone su altında kaldı be geçen yağmurlarda. datacenter ı değiştirmezlerse önümüzde ki sene batarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Anadolu yakasından hayvan gibi çekiyordu valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Fistan said: en iyisi turkcell türkiyede. gerisi hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 malesef türkselden daha iyi bir seçenbeğim yok.. ama kontör kullanıcısıyım fatturalı hatların çektiği gibi şeyler çekmiyorum :) ama sankima rada kontör tırtıklıyorlar anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 bende avea faturalı hattımı bi kampanyayla beraber turkcelle taşıttırdım. aveada soyuyo herşekilde. bakalım bakalım turkcellde neler olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar